reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny mam chwilke:-)
Kravat zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)
Isabell ta pierwsza jest super choc wczesniej zastanawialam sie nad tym misiam bo to tez super sprawa ale w koncu kupilismy pozytywke,ze mna to tak zawsze jest nigdy sie nie moge zdecydowac takie to wszystko ladne :-D
Wiadomo jak to jest z rodzicami,nadchodzi moment ze trzeba sie rozstac bo pozniej to same klotnie wiem jak u mnie bylo mama i tak dlugo byla bo 4 miesiace:-)ale najwazniejsze ze mamy pomoc i jest na kogo liczyc
Almani super sukienusia:-)
My dzisiaj bylismy w ikei,kupilam takie fajne narzuty na sofe bo juz taka obdrapana jest:-D
Piotrek tez robi 3 razy dziennie kupke i to taka wodnista mam nadzieje ze juz niedlugo kolejne zabki wyjda
Wczoraj bylam tez u fryzjera i od razu lepiej sie czuje bo moje odrosty to masakra:-D
Deveinred super ze koncert sie udal nie moglo byc inaczej,a szkoda ze nie moglam tam byc:-(

reklama
gasiorek oj ja tez jestem strasznie niezdecydowana. Właśnie siędzę na necie i szukam ciuszków dla Majki i nie umiem się zdecydować, bo wszystko takie ładne

Witam, dość długo mnie nie było, tak jakoś się złożyło.

Wczoraj byłam na zamku z koleżanką, a dziś z mężem. Jak za darmo to dlaczego nie wykorzystać okazji! :-):-)

A jutro skoczymy na zamek królowej! Też pierwszy raz! :-):-)

A z benefitami to też tak słyszałam, jak dadzą za dużo to zabiorą!

Podsłuchałam rozmowę na zamku podczas zwiedzania. tak na 97%, głowy obciąć sobie nie dam! Jak wiesz daleko nie mamy, wolne oboje mamy, więc podejdziemy się upewnić;-)!

Dzien doboerek z ranka :)
Nie jestem pewna, ale w tamtym roku zoo w Edim bylo za darmo, moze w tym roku tez, albo inne miejsca...

Ja nadal leze rozlozona i popijam herbatke z miodkiem, oj dawno mnie tak nie rozlozylo :-( ale chyba juz apogeum przeszlo, takze blizej konca mysle :sorry:

Co do atrakcji, to kupujemy dzisiaj bilety na musical Pinocchio u nas perthowskim teatrze, pierwszy raz zabieram dzieci do teatru i mam straszna treme :eek: no bo co jak Rozalka bedzie chciala ukochac aktora w czasie wystepu?? Albo pozyczyc maske?? Ona jest tak spontaniczna, ze az czasem mnie przeraza...

Jak kobietki, lejemy dzisiaj wosk? ;-):-D

Witam z rana. Widze ze Kravat mnie wyprzedzila:laugh2: z pisaniem.
No trzeba bedzi lac wosk tradycja:tak:, i nie zapomniec zadzwonic do Andrzejow z zyczeniami.
A u nas Barnim 4 dni temu powiedzial tata i 3 dni temu powiedzial mama i teraz juz czesto mowi mama jak lezy w lozeczku i sie obudzi:-D:-D:-D:-D

almani- ubranko super i pozytywka tez.
isabelll- oba prezenty sa super.

Ja zlozylam o child benefit z 6 mies temu i jeszcze nic nie otrzymalam. Musze tam zadzwonic

kravat - dobrze ze juz sie troche lepiej czujesz.

Mnie cos ostatnio boli macica:-( jak napne miesnie to czuje bol, moze sie przejde do GP .

reklama
Dzień dobry wszystkim:tak: Wybrałabym się do zoo z Ala... hm...chyba na pierwsze urodzinki zrobimy sobie wyprawę do Edynburga:tak:
Co do benefitów to ja papiery złożyłam jakiś tydzień temu więc nie wiem co i jak. Ale moi znajomi czekali pół roku, a inni tylko miesiąc....nie mam pojęcia od czego to zależy:eek:
Dzień zaczął się u mnie ładnie choć mrożnie. Może po 11 pójdziemy na spacerek:tak:
A tak po za tym to Alunia wyrosłą z fotelika i teraz będziemy kupowac taki 9-36 kilo....uf...jak zwykle nie wiem jaki wybrać:eek:

Do góry