reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ojoj...kravat będzie dobrze:tak: każda z nas ma chwile załamania. ja tez ostatnio czuje się gruba i brzydka:-( a jeszcze Jarek mnie ciągle namawia na buty na obcasie , i pyta czemu nie chce w nich chodzić i w ogóle zachowuje się jakbym mu na złość nie chciała w nich chodzić....a ja mam jedną stopę dość krótszą od drugiej i tak trudno mi znaleźć buty,w których mogłabym chodzić. Najlepiej by mi było jakbym jeden kupowała na rozmiar 40, a drugi na 39...

dziwewczyny.mam pytanie bo dostalam child benefit alechyba cos za duzo wyplacili:eek:zrobilam wieeeelkie oczy jak zobaczylam stan konta.ile normalnie miesiecznie wyplacaja??nam maja liczyc od 15 lipca wiec z naszych obliczen wyszlo ok 400Ł a na koncie mam duuuuuzo wiecej:eek::szok::szok:i martwie sie za jak im sie cos pomylilo to zaraz beda odbierac kase..:zawstydzona/y:

Azorek normlanie wypłacają 3 miesiące wstecz od złożenia aplikacji plus wszystko to co nalezalo sie od momentu zlozenia do daty kiedy wplacili, teraz chyba jest 20f tyg.

Kravat ja też mam ostatnio złe dni, chciałabym się ubrać jakoś normalnie a w nic się nie mieszcze a na dodatek musze nosic luzne rzeczy bo mnie jeszcze brzuch boli, zreszta trzeba czyms przykryc te faldki.

Ja dzisiaj poszukuje ciuszkow dla Majki, bo pajacykow mam od groma ale za to brakuje mi spodni i sukienek a tu wyjazd do Polski sie zbliza i trzeba jakos dziecko ubarc.

U mnie dzisiaj dzien w sumie leniwie, bylam na zakupach, zrobilam salatke i reszta czasu z Majka przy wodopoju:-)

Azorek normlanie wypłacają 3 miesiące wstecz od złożenia aplikacji plus wszystko to co nalezalo sie od momentu zlozenia do daty kiedy wplacili, teraz chyba jest 20f tyg.

kurcze ja nadal zakrecona jestem nie umiem sobie tego policzyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

[edit] nadal mi wychodzi inaczej- 20tyg x 20Ł nie daje tej ogromnej kwoty na koncie:eek::szok:

Ostatnia edycja:
almani śliczne te spodenki, ja właśnie tez szukam tylko na necie bo nie za bardzo mam jak latac po sklepach. O prezentach mysle juz od jakiegos czasu ale w sumie jeszcze nic nie kupilam

azorek a ile czekalas na pieniadze od momentu wyslania aplikacji?
ok 2 mce:tak: a oni mi wyslali za caly rok chyba:eek::szok:ja dla pewnosci zadzwonie do nich w poniedzialek:tak:
[edit] no i tak mnie to gryzlo ze zadzwonilam do banku dopytac od kogo te dwa wielkie przelewy:tak:okazalo sie ze jesen to child benefit(i kwota sie zgadza) a drugi to wyplata9powinna byc w poniedzialek) i orabali mnie na ponad 100Ł:szok::szok::eek::eek::eek:ale bedzie znowu jazda wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz mi taki numer odwineli.mialam dostac macierzynski-pierwszy miesiac a dostalam 0.00:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:babka w headoffice powiedziala ze odgornie ktos zablokowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pytam kto i do kogo mam dzwonic na skarge a o na na to ze nie wie....:no:jak mozna noe znac nr tel do swojego przelozonego???:eek::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:chyba wreszcie pojde do swoich zwiazkow zawodowych bo wsciec sie idzie z debilami:no::wściekła/y:(sorry za slownictwo ale szlag mnie trafia)
milego weekendu andrzejkowego zycze-moae jednak jakies lanie wosku w poniedzialek co???hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.U nas od rana telefony i niespodzianki.Najpierw mnie przeniesli dzis do restauracji w Omni, 1-9(zamiast 1-6 u mnie), a potem zadzwonili do Romka ze wstawili mu dzis rano zmiane ale zapomnieli mu powiedziec:) wiec jest godzine spozniony:)ehh
Poza tym fajny poranek:)
Kravat moze pomoglaby wizyta u kosmetyczki,fryzjera lub masaz?Porozpuszczaj sie troche!!!Zrob sobie wolne!Napewno zasluzylas!Rodzinka jest bardzo wazna ale twoje samopoczucie tez!

Do góry