spoko gasiorek przecie wiem ze dzidza wazniejsza i ze idzie spac.
Ale jestem wk*****a

czlowiek jest dobry tzn stara sie a tu kurcze zawsze jakis noz w plecy.!!!!!!!
Kolezanka wrocila do pl odbieram jej poczte jestem jej tylko adresem korespondencyjnym a tu council tax stwierdzil ze ona ze mna mieszka. Odkrecamy to i ona dzwonila i powinno byc spoko. Dzis przychodzi do mnie list o zaplacie
. No i list o tym ze mam im napisac jej nowy adres wtedy! ale ja nie znam.. Wiec dzwonie do nich... i sie pytam o co chodzi i najpierw facet powiedzial ze nie zaplacilam za jeden miesiac i dlatego mam do doplaty a ja mowie ze nie mam wszystkie rachunki, to on jeszcze raz sprwadza a mnie cisnienie chyba doszlo do 200
i czekam na to on a dlatego ze ktos sie wprowadzil,, na to ja znowu tlumacze.
Powiedzial mi ze mam nadal placic to swoje i nie patrzec na to ale mam jak najszybciej dostarczyc im jej adres bo nie bede miala single discount .A i kolezanka wogole nie chciala podawac tego ze jest w pl tylko ze wyjechala wiec nawet nie wiem czy mi poda adres.
Normalnie nadal mi tak adrenalina pulsuje w krwi ze czuje jak mi serce wali!
Ale jestem wk*****a

Kolezanka wrocila do pl odbieram jej poczte jestem jej tylko adresem korespondencyjnym a tu council tax stwierdzil ze ona ze mna mieszka. Odkrecamy to i ona dzwonila i powinno byc spoko. Dzis przychodzi do mnie list o zaplacie

Powiedzial mi ze mam nadal placic to swoje i nie patrzec na to ale mam jak najszybciej dostarczyc im jej adres bo nie bede miala single discount .A i kolezanka wogole nie chciala podawac tego ze jest w pl tylko ze wyjechala wiec nawet nie wiem czy mi poda adres.
Normalnie nadal mi tak adrenalina pulsuje w krwi ze czuje jak mi serce wali!
Ostatnia edycja: