reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

spoko gasiorek przecie wiem ze dzidza wazniejsza i ze idzie spac.

Ale jestem wk*****a :angry::angry::angry::angry: czlowiek jest dobry tzn stara sie a tu kurcze zawsze jakis noz w plecy.!!!!!!!:wściekła/y:
Kolezanka wrocila do pl odbieram jej poczte jestem jej tylko adresem korespondencyjnym a tu council tax stwierdzil ze ona ze mna mieszka. Odkrecamy to i ona dzwonila i powinno byc spoko. Dzis przychodzi do mnie list o zaplacie:szok:. No i list o tym ze mam im napisac jej nowy adres wtedy! ale ja nie znam.. Wiec dzwonie do nich... i sie pytam o co chodzi i najpierw facet powiedzial ze nie zaplacilam za jeden miesiac i dlatego mam do doplaty a ja mowie ze nie mam wszystkie rachunki, to on jeszcze raz sprwadza a mnie cisnienie chyba doszlo do 200:no: i czekam na to on a dlatego ze ktos sie wprowadzil,, na to ja znowu tlumacze.
Powiedzial mi ze mam nadal placic to swoje i nie patrzec na to ale mam jak najszybciej dostarczyc im jej adres bo nie bede miala single discount .A i kolezanka wogole nie chciala podawac tego ze jest w pl tylko ze wyjechala wiec nawet nie wiem czy mi poda adres.
Normalnie nadal mi tak adrenalina pulsuje w krwi ze czuje jak mi serce wali!

Ostatnia edycja:
reklama
No to lipa!!!Moze jak ci nie poda adresu to poprostu zmysl jakis???Sluze pomoca:)
A my dzis wrocilismy z Councilu zadowoleni.Przyslali nam list na poprzednie mieszkanki ze zalegamy z taxem, a my juz w tym czasie mieszkalismy i placilismy tu, wiec poszlismy to wyjasnic.Okazalo sie ze tam sobie nie zaznaczyli ze sie wyprowadzilismy wiec spoko-zalatwione.
Najlepsze ze pan nam powiedzial ze mamy zwrot nadplaty z mieszkania sprzed 2 lat, ok 150 funtow dla nas dwoje:):)Szkoda tylko ze nas wczesniej nie powiadomili i ze sie tak przez przypadek dowiedzielismy!!!
Ewa bede sie rozgladac:)

Hmmm wigilija:) beda pierogi z kapusta,sledz w smietanie (moj ulubiony i do tego ziemniaczki, taka zupa), salatka sledziowa i warzywna,sos grzybowy no i barszczyk.Zwylke mamy tez rybe po grecku, ale to zalezy czy bedziemy jeszcze do kogos szli(bo sami nie damy rady tego wszystkiego zjesc:)
Bardzo chcialabym sprobowac kutii/ kutie.

Cześć dziewczyny. Ja mam za sobą ciężką noc, Maja budziła się z 5 razy na jedzenie i w ciągu dnia to samo, jedzenie co 1,5godz, normalnie szok. Dopiero przed chwilą zasneła i mam nadzieję że trochę pośpi.
Kravat oby córcia szybko wyzdrowiała
Almani wszytskiego naj dla córeczki
Co do wigili to ja w tym roku zdaję się na mamę i babcię a sama robię tylko rybę po grecku.

Hmmm wigilija:) beda pierogi z kapusta,sledz w smietanie (moj ulubiony i do tego ziemniaczki, taka zupa), salatka sledziowa i warzywna,sos grzybowy no i barszczyk.Zwylke mamy tez rybe po grecku, ale to zalezy czy bedziemy jeszcze do kogos szli(bo sami nie damy rady tego wszystkiego zjesc:)
Bardzo chcialabym sprobowac kutii/ kutie.
kochana specjalnie dla Ciebie: Kutia :: Palce Lizać! - same sprawdzone przepisy - kuchnia polska

doveinred nie martw sie tylko zglos od razu ze to skam ze taka a taka osoba zamieszkuje pod Twoim adresem.jeskli taka zniej kolezanka ze nowego nie ooda to olej to!!:wściekła/y:
mala ma rozwolnionko-4 kupki dzisiaj a normalnie 1 dziennie:szok:nawet marchewka nie pomogla-:wściekła/y::wściekła/y:zabki:wściekła/y::wściekła/y:a rzadkie jak by wode z dodarkami wlal w pieluche:no:
my dzisiaj pospacerkowalysmy troche a ze moda przysnela to przedluzylam spacer o 30 min i ryk ze glodna:zawstydzona/y:ehhh ale w domku spokojna ze szok:-)laski a robimy cos na andrzejki??????:-pmoze sobie polejemy wosk????te co do pracy nie musza oczywiscie:tak:a reszte nadrobimy na mikolajki:tak::-):-):-)dajcie znac jak co to u mnie wolne jak zwykle:-D

aaaa dostalam dziesiaj list z revenue ze przyznali mi child benefit i dzownie pytam kiedy mozna sie kasy spodziewac a babka mowi ze w poniedzialek:szok::szok::szok:myslalam ze w ich tempie to do marca sie zejdzie;-):-D:-D:-D:-D milej nocki kochanbe papapapatki

witam sie z rana.Amelka jeszcze spi maz tez:-D:-Dspiochy dwa hihihihi mam nadzieje ze dzisiaj sie rozpogodzi i bedziemy mogli sobie na spacerek smignac rodzinnie:tak::-)
milego weekendu zycze papapa

Rowniez witam sie z rana.
Koncert udany choc sie troche przrciagnal do 22:00 wiec zanim dotarlam do domku, zjadlam to juz byla 23 i oczy mi sie same zamykaly.
Dzis ide do kina a G zostaje z malym, zbytnio nie lubie sama chodzic ale coz trzeba pogodzic to z wychowywaniem malenstwa.

azorek-moze juz niedlugo i beda zabki?
minisia- a taki tam koncert z choru do ktorego naleze nic ciekawego;-).

Zycze milego i udanego weekendu wam wszystkim drogie forumowiczki, moze uda mi sie jeszcze odezwac.:-)
Niech nasze weekendowe haslo brzmi: nie straszna mi pogoda! ale by dopisala:laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc!
Ja pomalu zaczynam dzionek.Dzis juz niestety do pracy,a Romek ma wolne i tym bardziej nie chce mi sie isc:(
Zajrze wieczorkiem.
Trzymajcie sie !

reklama
Czesc dziewczynki , ale macie energii dzis, zazdroszcze Wam. Mnie cos bierze, chyba grypsko, cala taka polamana jestem i goraczka rosnie, dzieci daja mi w kosc, a pies szczeka jak pomylony. Chcialam isc do fryzjera i moze na solarium, bo strasznie blada jestem, a tu samopoczucie do... chyba mam jakas handre :(

Ja chce do cieplych krajow :-(

Do góry