reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc dziewczyny, ale sie rozpisalyscie :) nie moge za Wami nadazyc.
Mam pytanko, kiedy ubieracie choinke??? Powiem szczerze, ze ja zawsze jakos wczesnie, bo nie moge sie doczekac swiat, ale czy na mikolajki to nie za wczesnie??

Rozinka wymiotowala w nocy i nie poslalam jej dzis do szkoly... narazie chyba jej przeszlo, biedulka sie strasznie nameczyla. Cheeky za to zaatakowal rano naszego kota... nie wiem juz jak na niego wplynac aby sie zaakceptowaly, tzn Maniek nie wnika, ale ten glupol tak :(

Co do przepisow, to co roku lepilam pierogi i wszystko pieklam i gotowalam sama, ale w tym chyba jednak wybiore sie do polskiego sklepu i pokupuje gotowe. Nie kupilismy jeszcze kuchni, bo czekamy na przeceny po swietach ;-), takze jak narazie gotuje jedynie na turystycznej kuchence elektrycznej ;-) no a na niej niewiele moge zrobic...
Ide kawke sobie zrobic i zadzwonic do szkoly, papapapapatki

reklama
Dzień dobry:-) Ja piję kawkę, a Ala krzyczy-nauczyła sie raczkować...wygląda to tak: podnosi się do raczkowania, przeraczkuje jakieś 40 cm , potem opada na brzuszek i krzyczy i złości się niezadowolona:-p
Co do świąt i gotowania to nie wiem jak to będzie bo od jakiegoś czasu mamy zepsuty piekarnik:wściekła/y: grzeje tylko z jednej strony i to jakoś marnie:no: z kolei kupowanie nowej kuchenki przed świętami to finansowe samobójstwo:eek:
Co do choinki- ja rozkładam zaraz przed świętami ale to dlatego chyba, że i mama i ja to straszne niezdary....zawsze coś zrzucimy, wywrócimy choinkę przechodząc obok i takie tam:tak::-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja lampiki na okno juz rozwiesilam,wiem ze szybko ale nie moglam sie juz doczekac a i malemu bardzo sie podobaja,nie moze oczu od nich oderwac:-D co do choinki to pewnie tak w polowie grudnia ubiore,jak zawsze smiejemy sie ze teraz to Piotrek bedzie mial na co popatrzec,zawsze siedzi jak zahipnotyzowany:-D
Almani ja rowniez gratuluje i wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesiecy:-)
Deveinred z malym chyba lepiej,wczoraj zrobil jeszcze jedna kupke i dzisiaj rano ale nie byla az juz taka rzadka,zobacze jak bedzie dzisiaj i tez tak mysle ze jak bedzie cos nie tak to pojade lub zadzwonie do tego szpitala ale mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby ale dziekuje bardzo za odpowiedz:-)
ja dzisiaj tez nie za bardzo sie czuje bo okres dostalam ale chyba pozniej na spacerek wyjde to moze na swiezym powietrzu lepiej sie poczuje,lubie to takie mrozne powietrze szczegolnie wieczorami,pamietam ja zawsze zakupy robilam z mama swiateczne,szybko ciemno sie robilo i tak fajnie mrozno bylo ah brakuje tych chwil:tak:
Kravat zdrowia dla corci oby szybko przeszlo

Czesc Dziewczynki.Witam w ten piekny dzien:)
My zaraz ruszamy do Councilu:( ale wrocximy spacerkiem-to nagroda dla mnie.Ostatnoi wzielo mnie na spacery-wczoraj wyruszylismy o 22:)
Kto leci na koncert doveinred ?
My bedziemy!
Kravat ja tez mialam duzo do nadrobienia.Mam nadzieje ze corka dojdzie do siebie.
Asiek pewnie ze zapraszamz na jazde probna!!Jutro lece do pracy i sprawdze moj grafik.
Jutro zaczyna sie weekend andrzejkowy-wolny wstep na zamek(w edim napewno ,inne pewnie tez)
Choinke zawsze stroilismy dzien lub dwa przed wigilija ale teraz wpadal mi w oko taka mala,we wiaderku i moze w tym roku bedzie szybciej:)
Ja bede gotowac wszystko sama ale narazie jest nas dwoje wiec nie ma tego duzo, moge sie za to powyzywac przy dekoracji stolu:)
Milego dnia!!
https://www.babyboom.pl/forum/members/doveinred-64247.html

Doveinred - dziękuję za odwiedziny już dawno się tak nie ucieszyłam :-), no ja na koncert też się wybieram posłucham naszej mamusi w akcji będzie super:-)
Na prawde wstęp na zamki jest w weekend za free ale fajnie nasz już widziałam i zapłaciłam ale jest w Sterling też taki duży to może jutro pojedziemy zobaczyć jak tam w środku wygląda :-)

Czesc dziewczyny, ale sie rozpisalyscie :) nie moge za Wami nadazyc.
Mam pytanko, kiedy ubieracie choinke??? Powiem szczerze, ze ja zawsze jakos wczesnie, bo nie moge sie doczekac swiat, ale czy na mikolajki to nie za wczesnie??

Rozinka wymiotowala w nocy i nie poslalam jej dzis do szkoly... narazie chyba jej przeszlo, biedulka sie strasznie nameczyla. Cheeky za to zaatakowal rano naszego kota... nie wiem juz jak na niego wplynac aby sie zaakceptowaly, tzn Maniek nie wnika, ale ten glupol tak :(

Co do przepisow, to co roku lepilam pierogi i wszystko pieklam i gotowalam sama, ale w tym chyba jednak wybiore sie do polskiego sklepu i pokupuje gotowe. Nie kupilismy jeszcze kuchni, bo czekamy na przeceny po swietach ;-), takze jak narazie gotuje jedynie na turystycznej kuchence elektrycznej ;-) no a na niej niewiele moge zrobic...
Ide kawke sobie zrobic i zadzwonic do szkoly, papapapapatki

Przede wszystkim zdróweczka dla córeczki!
co do choinki to ja ubiore najwczesniej tydzien przed wigilia:tak:tez sienie moge juz doczekac ale jak teraz wszystko ustroje to nie bede czula tej magi jak juz nadejda swieta :tak:

Witam sie pieknie:-D
dzis mam na obiadek gołąbki ktore wlasnie robie i zajmuja mi mnostwo czasu:crazy:ale jesc je lubie :tak:

Macie moze jakas liste potraw ktore beda u was na stole wigilijnym???

Almanii Gratulacje dla Ali:-D:-D

Kravat - zdrowka dla coreczki
Ewa- nie ma sprawy , naqstepnym razem tez Cie zaskocze jak bedzesz w spioszkach:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Emilia- fajnie ze przyjdeziecie:-):tak:

7:30 w Katedrze tej kolo omni centre.

A ja na obiad nie robie NIC, moj G wraca z pracy o 5:50 pm a ja o 6:15 mam probe wiec nie musze gotowac

reklama
Darowalam sobie spacer,maly ma katar i pokaszluje wiec nie chce pogorszyc:-(ja do pon.nie przejdzie to pojde do gp tak kontrolnie wiec ja nie bede mogla isc,mam nadzieje ze mi to Deveinred wybaczysz i maly po19 najczesciej juz spi a moj maz dzisiaj nie zdazy wrocic przed 20 do domu:-:)-:)-(

Do góry