reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Nie no wiesz powinni zrobić jak się chce na zyczenie jakby chcieli to zapłace aha i przyszla mi karta taka NHS u tam jest napisane że to jest na leki tzn na wszystkie leki czy tylko leki związane z ciążą?? Nie wiecie może??

na wszystkie leki na recepte przez 2 lata od mometu wydania, nie jestem pewna czy bez recepty tez. lece ktos sie obudzil teraz pora- mleczko!!

Martka ja tez tak miałam z moim synem, ciągle coś, ja za przedszkole płaciłam a i tak siedziałm z nim w domu, dopiero jak bylam w polsce po jakimś czasie to zrobiłam mu wymaz z nosa i gardła i okazało się ze mial pneunokoka. Pozniej podawalam mu szczepionki wzmacnajace broncho -cos tam a potem rybonulyn czy jakos tak i od tej pory jest ok, nawet jak cos zlapie to juz nie przechodzi tego tak ostro i dlugo

Deveinred mi chodzi o to ze kupka tak wygladala zle to ujelam:zawstydzona/y: chcialam wiedziec co robic w razie gdyby na prawde dostal rozwolnienie bo w ciagu 2 godz zrobil 2,a to sie nie zdarza ale narazie jest juz lepiej a mysle ze to na zabki,temp nie ma wrecz pokazuje 35 i pare ale dzieki za odp.
Ewa ja zawsze dostawalam leki tylko na recepte,a mysle ze powinni ci zrobic mi pobierali na toksoplazmoze a tu tego sie nie robi,powiedzialam ze w polsce robilam i nie mogli odczytac wyniku i bez problemu mi zrobili,wiec trzymam kciuki:-)

reklama
gasiorek- jak tam maly. Chcesz wiedziec co zrobic otoz : podawaj duzo plynow by sie nie odwodnil, jak sie bedzie utrzymywac dlugo i bedzie caly czas robil lozne stolce przez caly dzionek to nie baw sie w dzwonienie do swojej przychodni bo i tak emergency visit bedzie pozno albo juz bedzie po zamknieciu przychodni. Zadzwon do Sick Children Hospital w Edi tam powinni Ci powiedziec co i jak albo pojedz tam osobiscie z malym na emergency. Sprawdza tam czy nie jest odwodniony i zobacza co jest zle.

Ewa - moze wpadne wiec lepiej nie wychodz na zakupy tak ok 11:40 ok!!

Dzis wyglada lepiej na dworze, maly spi ia pije kawusie normalnie -co za zycie:laugh2:

Do góry