reklama
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Wiem wiem przepraszam czasem coś pirdzielne strasznego
Ewa Chrupcała
Mam nadzieje że się nie gniewasz??
A jak jutro będziesz się nudzić to zapraszam na kawke jestem Ci ja winna
A jak jutro będziesz się nudzić to zapraszam na kawke jestem Ci ja winna
Ewa Chrupcała
Nie no wiesz powinni zrobić jak się chce na zyczenie jakby chcieli to zapłace aha i przyszla mi karta taka NHS u tam jest napisane że to jest na leki tzn na wszystkie leki czy tylko leki związane z ciążą?? Nie wiecie może??
Martka ja tez tak miałam z moim synem, ciągle coś, ja za przedszkole płaciłam a i tak siedziałm z nim w domu, dopiero jak bylam w polsce po jakimś czasie to zrobiłam mu wymaz z nosa i gardła i okazało się ze mial pneunokoka. Pozniej podawalam mu szczepionki wzmacnajace broncho -cos tam a potem rybonulyn czy jakos tak i od tej pory jest ok, nawet jak cos zlapie to juz nie przechodzi tego tak ostro i dlugo
Deveinred mi chodzi o to ze kupka tak wygladala zle to ujelam
chcialam wiedziec co robic w razie gdyby na prawde dostal rozwolnienie bo w ciagu 2 godz zrobil 2,a to sie nie zdarza ale narazie jest juz lepiej a mysle ze to na zabki,temp nie ma wrecz pokazuje 35 i pare ale dzieki za odp.
Ewa ja zawsze dostawalam leki tylko na recepte,a mysle ze powinni ci zrobic mi pobierali na toksoplazmoze a tu tego sie nie robi,powiedzialam ze w polsce robilam i nie mogli odczytac wyniku i bez problemu mi zrobili,wiec trzymam kciuki:-)

Ewa ja zawsze dostawalam leki tylko na recepte,a mysle ze powinni ci zrobic mi pobierali na toksoplazmoze a tu tego sie nie robi,powiedzialam ze w polsce robilam i nie mogli odczytac wyniku i bez problemu mi zrobili,wiec trzymam kciuki:-)
reklama
gasiorek- jak tam maly. Chcesz wiedziec co zrobic otoz : podawaj duzo plynow by sie nie odwodnil, jak sie bedzie utrzymywac dlugo i bedzie caly czas robil lozne stolce przez caly dzionek to nie baw sie w dzwonienie do swojej przychodni bo i tak emergency visit bedzie pozno albo juz bedzie po zamknieciu przychodni. Zadzwon do Sick Children Hospital w Edi tam powinni Ci powiedziec co i jak albo pojedz tam osobiscie z malym na emergency. Sprawdza tam czy nie jest odwodniony i zobacza co jest zle.
Ewa - moze wpadne wiec lepiej nie wychodz na zakupy tak ok 11:40 ok!!
Dzis wyglada lepiej na dworze, maly spi ia pije kawusie normalnie -co za zycie
Ewa - moze wpadne wiec lepiej nie wychodz na zakupy tak ok 11:40 ok!!
Dzis wyglada lepiej na dworze, maly spi ia pije kawusie normalnie -co za zycie

Podziel się: