reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Minisia myślę że tutaj gp powinien bez problemu ci przepisac i bedziesz miala te leki za darmo, swoja droga nie wiem czemu ci w polsce nie chca przepsac skoro jestes na urlopie wychowawczym, nie ma znaczenie to ze akurat przebywasz w uk
Co do przypraw to ja nie mam pojecia bo nie pieke

reklama
minisia
Krokiety, mniam mniam palce lizać!
Może ja je zrobię w przyszłym tygodniu ;-).

kravat

Ładniutki ten piesio! ;-) Już mu współczuję, widać że dasz mu w kość ;-). A tak poważnie pies powinien mieć pana, tresura jak najbardziej wskazana!

A ja walczę z bigosem i moim leniem!;-)

Jakie potrawy zagoszczą na waszym stole wigilijnym??

Uff...jestem i witam się już popołudniem:tak: Rano spałyśmy- Ala darła się pół nocy...naprawdę nie wiem o co jej chodziło:no: potem do przychodni musiałam jechać i do sklepu bo nam się jakieś rzeczy pokończyły i w końcu dotarłyśmy. Ala zmęczona śpi, a ja przed chwilą skończyłam jeść śniadanie:dry:
Co do potraw na wigilijny stole-barszcz z uszkami, ryba po grecku, śledź w śmietanie, takie małe grzybowe krokieciki, makowiec i jakieś inne ciasta. Chyba więcej nie bo i tak nie zjemy. U babci zawsze byłą kutia ale wątpię byśmy tutaj robili.
Jeśli chodzi o drugi i pierwszy dzień świąt to pojawią się dodatkowo wędliny i tatar:tak:

Wizyta odbyta. :cool2:
1.Skora malego ponoc jest wporzadku, stwierdzila ze to tylko suchocs skory a nie egzema czy alergia! :hmm:
2. Nie ma zapalenia ucha:laugh2:
3.vitamin nie potrzebuje skoro ma modyfikowane mleko
4.Zaczerwienione czasami w okolo oczu to ponoc normalne i nie ma sie czym martwic:confused2:.:unsure:
5.Waga malego nie jest taka zla co do wzrostu ale jak za 4 tyg tez za duzo nie podejdzie to musze umowic sie z health visitor by omowic diete:confused:

Stan na dzien dzisiejszy 6.670 kg i 67 cm

kravat- no nareszcie wpadlas nas odwiedzic na forum:-D Piesek przecudowny.
minisia- jak pojdziesz do GP to powinien zobaczyc czy sa takie leki albo przepisac inny o takim samym skladzie.

reklama
Do góry