reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hej mamusie nie wiem jak u was ale u nas grad byl:eek:ehhh w chalupie az sie zimno zrobilo mimo wlaczonego ogrzewania:zawstydzona/y::eek:witam rowniez kolejna mamusie na forum:)):-):-)ja mam dzisiaj dolka i nie chce mi sie pisac. do juterka i oby jutro byl lepszy dzien.papatki

reklama
Witam Martka:-)
Deveinred to wizyta udana,dobrze z malym ok a mojemu to by sie dieta przydala:-D
U pewnie na swieta zrobie barszcz z uszkami,jakas rybe, salatki,bigos i wedliny i ciasto upieke moze cos jeszcze,musze wogole zrobic liste ale tez nie chce za duzo robic bo nikt tyle nie zje:-)
Azorek lepszego samopoczucia zycze

Martka82 Witam!!

Ja zrobiłam dziś ten bigosik, a po za tym to leniwie spędziłam dzionek! ;-)

doveinred Dobrze że z Barnimem wszystko dobrze!!

almani napisz może przepis na te grzybowe krokieciki! Proszę ja uwielbiam każdego rodzaju krokiety:laugh2:. Może na stole zagoszczą i na moim stole!

azorek84 Czasem tak bywa. Głowa do góry! Po prostu potrzebowałaś odpoczynku, jutro będzie jak zawsze! Pomyśl o naszym mikołajkowym spotkaniu :-D. Np. 7 grudnia u mnie!

W sumie to u mnie w domu nazywa się to pasztecikami - to taka grzybowa pyszna masa zapiekana w chrupkim cieście. Robi się to w kwadraciki takie 5 na 5 cm. Co do przepisu- nie pamiętam- odnajdę zeszyt z przepisami to podam:tak: Zapiszę to sobie bo zeszytu tak łatwo nie znajdę-nie mam pojęcia gdzie jest po przeprowadzce:-p

W sumie to u mnie w domu nazywa się to pasztecikami - to taka grzybowa pyszna masa zapiekana w chrupkim cieście. Robi się to w kwadraciki takie 5 na 5 cm. Co do przepisu- nie pamiętam- odnajdę zeszyt z przepisami to podam:tak: Zapiszę to sobie bo zeszytu tak łatwo nie znajdę-nie mam pojęcia gdzie jest po przeprowadzce:-p
znam te paszteciki. sa swietne. o ile pamietam jest to ciasto francuske a potem farsz.
Ja pewnie zrobie bigos, karpia, pstragi wedzone, czerwona kapuste z rodzynkami, ryby w galarecie, susz, salatki (jedna normalna droga z pora). To nasz stol swiateczny dwa latka temu
6xvrk9.jpg

Dzis pogoda narazie wydaje sie lepsza- tffu tffu
Mam dzis plan pojechac do Matalana ale zobacze. Ostatnio widzialam fajne buciki wiec sobie je moze kupie, tak na gwiazdke:-)
Barnim dzis slicznie spal wiec i ja wyspana jestem.:-D

azorek mam nadzieje ze humor dzis lepszy masz. Jak mala nadal ja boli?

witam wszystkich
dzisiaj przynajmniej nie pada (jeszcze) ale u mnie wieje niesamowicie. Ja wlasnie wspomagam sie kawka bo jakas nieprzytomna jestem. Dzisiaj reserwuje prom do polski na swieta. Matko jak widze te ceny za loty i za prom to sie przerazam
Martka82 Witam!! - napisz cos o sobie
azorek ja wczoraj tez mialam podly humor jak sie zobaczylam w lustrze, fakt jestem tydzien po porodzie ale i tak popadlam w depreche

i ja sie witam.fakt pogoda oki jak na razie(tfuuu tfuuu tfuuuu).mala wlasnie jeczy w lozeczku-placzem tego nazwac nie moge auuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuu auuuuu:no:ehhh moze niebawem wyleza jej te perelki tyo przestanie sie meczyc:zawstydzona/y:
ale dzisiaj doszlo mi kolejne zmartwienie ehhhh kiedy wreszcie bedzie lepiej??!!u nas tak zawsze jest jak juz wychodzimy na prosta z klopotami to cos nowego sie musi przypaletac wrrrrr:crazy:
Doveinred to z matalanu wsiadaj w "4" w kierunku przeciwnym do leith i wpadaj na kawusie;-)jakies 8 przystankow:-Dhehehe po zdjeciach na NK widze ze Barnimek zajada az sie uszy trzesa:tak::-D:-D:-Djak moj maz zobaczyl zdjecie to powiedzial" o raju u nas tez tak bedzie za jakies 2 miechy???:szok:" hahahaha juz mysli zeby ceratowy namiot dookola malej postawic przy karmieniu hahahaha

Isabell a z ktorego miasta w pl pochodzisz?? my lecimy do berlina(bilet tanszy o 1500pln niz do poznania:szok:) a z berlina tesciu.tesciowa,moja mama i brat meza:szok::szok:nas odbieraja...moze czerwony dywan bedzie hihihihi;-)

dzieki azorek:happy::happy: tylko ze ja mam matalan a przy portobelo blizej nawet spacerkiem ok 30minut.
No jak sie karmi to trzeba miec wszystko do okola zakryte bo sie nabrudzi:baffled:
juz niedlugo i was to czeka:laugh2:

Isabelll nie martw sie pewnie nie jest tak zle z wygladem moze narazie omijaj lustra. Po cc sie gozej chudnie.

reklama
Witam no jak narazie jest pogoda niezla ale tez chyba wieje.
Deveinred wszystko wyglada smakowicie i takie na pewno bylo:-)
Isabell tez tak czulam sie po porodzie,maz nie wiedzial jak mi pomoc to wyslal mnie do fryzjera wiadomo nie pomoglo do konca ale troche lepiej sie poczulam:-D
W sobote ide do fryzjera zeby chociaz na swieta jakos wygladac a i troche wlosy podetne bo strasznie zaczely mi wypadac a myslalam ze mnie to ominie:-(
Moj tez marudny,ciagle poplakuje spac nie chce,gdzi go nie wezme to za chwile mu sie juz nie podoba i placz tez podaje nurofen ale mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie lepiej

Do góry