reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dziewczynki nikomu się dzisiaj nie chce z domu ruszyć w taką pogodę umówimy się kiedy indziej może na piątek ja mam wolne nie wiem jak tam Wy dajcie znac to sie na bank ruszę dzisiaj to mój pierwszy dzień leniuchowania odkąd się przeprowadziliśmy zawsze było coś do roboty dzisiaj mam sprzątanie ale i tak nie mogę się zebrać jakoś żeby coś porobić, a później druga kawka i książka życie jest piękne jak można odpocząć :-) Muszę się nacieszyć kiedy jeszcze mogę później już nie będzie szans na spokój:-) Ciągle myśle że jeszcze tyle czasu mam zanim urodzi się moja kropeczka, a tu jak pojadę na święta to już połowa będzie :-) już się nie mogę doczekać skanu kiedy znowu zobaczę moje maleństwo:-)
Pocieszam się że 5 miesięcy szybko zleci i będę mogla wziąć na ręce mojego szkraba

reklama
No maly zasnal.Chwilka wolnego.

minisia- super mala, ja chce cos takiego mojemu na gwiazdke kupic.
rudzia-tylko jedz duzo czosnku i pod kolderke, nie przezieb sie!

To wy wszzystke wiedzialyscie co macie, ja nie wiedzialam bylo to niespodzianka do czasu wyjecia:szok::laugh2::laugh2:

Doveinred niewiadomo czy będę wiedziała może się odwrócić i powiedzieć że nie chce żeby jej lub jemu zaglądali między nóżki w sumie to też jest duża niespodzianka kiedy przychodzi na świat i wtedy dowiadujemy się czy mamy synka czy córcie. U mnie chyba będzie chłopak tak mi powiedziało już kilka osób i w sumie oprócz pryszczy na czole nic nie widać po mnie:-)

dzieki za komplementy o Weronisi :tak:
naprawde ten jezdzik jest faajny, jak sie chce mozna sciagnac ten przod i wtedy mala siedzi i sie bawi telefonikiem pianinkiem itp :tak:
jeju wam tez sie chce tak spac jak mi ???:eek::eek:bo mi normalnie same sie oczy zamykaja:-:)-:)-(a tu zaraz pod zieci trzeba isc i zacznie sie hałas:sorry:

Minisia mała jest super.
Ja teraz w 18 tyg wiedzialam że będzie dziewczynka ale tak na 100% się na to nie nastawiałam.
Wczoraj była u mnie moja położna dała mi ostatni zastrzyk i wiecie co? Zdziwiona że nie wysłała mnie na drugi scan, przy moim ciśnieniu i nie było wiadomo że Maja będzie dość mała:no::no::no::no:. Już się nic nie odezwałam że przecież kilka razy pytałam o ten drugi scan bo to i tak nie ma sensu.
Pobierała małej krew z pięty i mój kuba się popłakał bo jego siostrzyczkę to boli i on nie lubi tej baby

minisia- widze ze masz status moderatora, gratuluje:tak:
Dziekuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mam nadzieje ze bedzie nam sie miło współpracowało :tak::tak:

Almani to sie ciesze a mała z pewnoscia tez bedzie zadowolona:tak:

Isabell no to pobieranie boli, ja pamietam jak moja niunia plakala az mi sie serce krajało:-( ale todla jej dobra :) oby tylko takie cierpienia ja w zycieu czekały:tak:;-)
a braciszek baardzo troskliwy widze :-)to dobrze :-):tak:

ja w 20 tyg. dowiedzialam sie ze to chlopczyk ale czulam to pierwszy scan mialam w 15 tyg i cos mi mowilo ze to bedzie chlopczyk a potem jeszcze w 30 tyg mi potwierdzili,ja jakos chcialam wiedziec zeby chociaz choc troszke sie przygotowac ale liczylam sie tez ze moga sie pomylic:-)
Isabell fajnie ze braciszek tak reaguje no a co do poloznej to juz po prostu szkoda gadac,:no:

reklama
heheh my z mezem mielismy ubaw bo ledwo na test nasikalam bez namyslu walnelam: dziewczynka a urodze w polowie lipca najpozniej 20-go.:-D:-D:-Dno i mam dziewczynke termin niby byl na 2 sierpnia a urodzilam rowno 15 lipca:-D:-D:-D:-D:-Dhehedhe intuicja kobieca;-):-D:-D:-D

Do góry