reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dzien dobry:tak: Ala z babcią na spacerze więc mam chwilę wolnego:-)
Ja po porodzie czułam się tragicznie-schudłam w momencie urodzenia 15 kilo ( z20 przybranych) i skóra po prostu ze mnie zwisała:no: do schudnięcia miałam 5 kilo i teraz zostały mi już tylko 2 kilogramy ale nie wiedziałam co zrobić z tą skórą. Jarek kupił mi cały zestaw kremów i już jest lepiej. Na pierwszą wizytę u fryzjera poszłam jak Ala miała 3 miesiące. Bardzooo pomogło- ścięłam włosy, zrobiłam sobie grzywkę i w ogóle taka duża zmiana fryzury. Teraz te grzywkę musze podciąć ale to na szczęście może mama mi zrobić:-p

reklama
Witam wszystkch z rana!!!!
Pogoda o niebo lepsza od tego co się działo wczoraj:-) ja sobie troszke dzisiaj pospałam a skoro to juz koncówka spania to kozystam ile wlezie:-)
Dzisiaj znowu do pracy na 18 a tak mi sie nie chce:no: wczoraj wpadla szefowa wieczorem i dostalismy opieprz i jeszcze dostaniemy bo nie miala czasu dla nas:no: byl w poniedzialek wieczorem klient tzw mistery guest i wypadlismy tragicznie ja bede sie bronila ze sie zle czulam i zobaczymy jak to bedzie:no: dzisiaj sie dowiem
Azorek - oni to chyba na dwa aut lub autobusem przyjada po was i czerwony dywan jak najbardziej sie nalezy:-)

Witam.Dziekuje za mile powitanie :).Znalazlam to forum dzieki emito net.Ja mieszkam w Livingston juz od ponad roku,wczesniej mieszkalam w Edinburghu.Jak juz wczesniej pisalam mam 4-letniego synka i prawie 2-letnia coreczke;synek urodzil sie w Polsce a coreczka tutaj.Pogoda ostatnio calkiem sie popsula,my siedzimy od kilku dni w domu przeziebieni znowu :( ;moj synek od kiedy zaczal chodzic do przedszkola to wiecej siedzi w domu niz chodzi do przedszkola,co chwile cos lapie :(

azorek my mamy do wyboru wrocław albo opole, też tak myslalam żeby do berlina lub pragi leciec ale w koncu wybralismy prom, cenowo trochę taniej a bedziemy miec wlasne auto no i zapakuje to co chce a nie tylko tak zeby sie w kg zmiescic.
doveinred no zauwazyłam że po cesarce wolniej się chudnie bo teraz przytylam tyle samo co z Kuba a po ciaży z nim po 2 tyg wkładałm własne rzeczy, teraz zajmie mi to troche dluzej. Zreszta teraz jak zaszlam w ciaze to wazylam 7 kg wiecej niz jak zaszłam w ciąze poprzednio, to tez robi roznice. Do fryzjera tez sie wybieram przed wyjazdem do Polski, moze to jakos poprawi mi samopoczucie. Mam nadzieje ze do tego czasu przynajmniej w czesc swoich rzeczy bede sie miescic zebym nie musiala calej garderoby kompletowac na nowo.
martka to chyba dzieki mnie znalazlas to forum bo ja kilka razy wklejalam linka na emito.

Hej Dziewczyny:)
Ja wlasnie po sniadnanku:)odsypialismy nocno-poranna wycieczke na lotnisko.Tata juz w Gdansku:)Caly szczesliwy i zadowolony.Wracam na forum, postaram sie nadrobic zaleglosci:)
Dostalam dzis zaproszenie na "smear test" ale tego chyba w ciazy tu nie robia?
Trzymajcie sie Mamuski!Milego dnia

My bylismy na spacerze kierunek - zakupy. Pogoda dopisuje choc zimno...

Emilia- nie wiem jak to w ciazy moze zadzwon do przychodni i sie zapytaj. Pozniej nie zapomnij sie pozniej spytac no i reszta dziewczyn o ten test na grup B streep uchroni to przed niemilymi wiesciami po porodzie.

no ja przytylam 22 kg w ciazy wiec jak mialam 58 kg to potem 80 kg. Jak narazie pozostalo mi troche i mam 69 kg. Mam taka nadzieje ze schudne jak wroce do pracy. Niby jak sie karmi cycem to sie szybko chudnie a u mnie nawet jak karmilam to nic nie bylo widac a brzuch dotej pory zostal:-(

No ja tez promem jade 17 grudnia o 14 mamy juz sie nie moge doczekac i tez bierzemy auto zeby sie w koncu poprawnie przeprowadzic a nie tak jak do tej pory paczki i samolotem to co przewiezlismy teraz mamy co zabierac z domu hahahaah:-)

i ja sie witam.fakt pogoda oki jak na razie(tfuuu tfuuu tfuuuu).mala wlasnie jeczy w lozeczku-placzem tego nazwac nie moge auuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuu auuuuu:no:ehhh moze niebawem wyleza jej te perelki tyo przestanie sie meczyc:zawstydzona/y:
ale dzisiaj doszlo mi kolejne zmartwienie ehhhh kiedy wreszcie bedzie lepiej??!!u nas tak zawsze jest jak juz wychodzimy na prosta z klopotami to cos nowego sie musi przypaletac wrrrrr:crazy:
Doveinred to z matalanu wsiadaj w "4" w kierunku przeciwnym do leith i wpadaj na kawusie;-)jakies 8 przystankow:-Dhehehe po zdjeciach na NK widze ze Barnimek zajada az sie uszy trzesa:tak::-D:-D:-Djak moj maz zobaczyl zdjecie to powiedzial" o raju u nas tez tak bedzie za jakies 2 miechy???:szok:" hahahaha juz mysli zeby ceratowy namiot dookola malej postawic przy karmieniu hahahaha

Isabell a z ktorego miasta w pl pochodzisz?? my lecimy do berlina(bilet tanszy o 1500pln niz do poznania:szok:) a z berlina tesciu.tesciowa,moja mama i brat meza:szok::szok:nas odbieraja...moze czerwony dywan bedzie hihihihi;-)

Oj bedaczka ta wasza malutka :-(ja nie znam tego poniewaz moje dzieci przechodzily w miare spokojnie zabkowanie:tak:

znam te paszteciki. sa swietne. o ile pamietam jest to ciasto francuske a potem farsz.
Ja pewnie zrobie bigos, karpia, pstragi wedzone, czerwona kapuste z rodzynkami, ryby w galarecie, susz, salatki (jedna normalna droga z pora). To nasz stol swiateczny dwa latka temu
6xvrk9.jpg
Spisalas sie na medal pieknie nakryty stól i te potrawy mmmmm musze sobie popodgladac bo w tym roku pierwsza wigilia ktora sama bede przygotowywała:-p:tak:

Witam.Dziekuje za mile powitanie :).Znalazlam to forum dzieki emito net.Ja mieszkam w Livingston juz od ponad roku,wczesniej mieszkalam w Edinburghu.Jak juz wczesniej pisalam mam 4-letniego synka i prawie 2-letnia coreczke;synek urodzil sie w Polsce a coreczka tutaj.Pogoda ostatnio calkiem sie popsula,my siedzimy od kilku dni w domu przeziebieni znowu :( ;moj synek od kiedy zaczal chodzic do przedszkola to wiecej siedzi w domu niz chodzi do przedszkola,co chwile cos lapie :(
:tak:Witamy

reklama
Do góry