reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Pogoda dzis chyba jeszcze gorsza niz wczoraj:eek:, a musze jechac z malym do gp wiec prawdopodobnie wezme taxi bo nie ma sensu sie zapedzac , a gp mam na moira park jest to przy portobelo(dziewczyny z edi wiedza) .

Isabelll to widac ze twoj synek troszczy sie o siostrzyczke, fajnie. Zawsze szkoda dzidzi jak pobieraj krew , ja z Barnimem przeszlam tego duzo z powodu tej sepsy, ale zawsze zal jednak jak placze.

reklama
heheh my z mezem mielismy ubaw bo ledwo na test nasikalam bez namyslu walnelam: dziewczynka a urodze w polowie lipca najpozniej 20-go.:-D:-D:-Dno i mam dziewczynke termin niby byl na 2 sierpnia a urodzilam rowno 15 lipca:-D:-D:-D:-D:-Dhehedhe intuicja kobieca;-):-D:-D:-D

Dzień dobry wszystkim!

azorek
No to gratuluję takiej intuicji!!! Lub jak kto woli tak grzecznego dziecka, które dostosowało się do ciebie :laugh2: :laugh2:. Czy ty cierpisz na bezsenność?;-)

A co do pytania o płeć dziecka. Moja położna, powiedziała iż za wcześnie, chodziło jej chyba o 12 tydzień, bo jak bym poroniła to w tym wieku dzieci wszystkie wyglądają tak samo??!! I trzeba zrobić badania krwi, aby to sprawdzić?!

minisia
Słodka ta twoja mała księżniczka!!

Ja w piątek mam 12 więc odpadam z kawek:eek:.

Idę zrobić sobie herbatkę z miodem i cytryną!
A dziś mam zamiar zrobić bigos, oczywiście w takiej ilości aby na święta coś ostało :laugh2:!

Pogoda dzisiaj tragiczna a niby od dzisiaj miało być słonecznie i już się nastawiłam że w końcu wyjdziemy z domu. Maja dzisiaj przespała pierwszą noc w kołysce. Mój J stwierdził że narazie nie rozstawia łóżeczka bo dobrze mu się spi we trójkę ale ja stwierdziłam że lepiej ją już odłożę żeby mi się nie przyzwyczaiła że z nami śpi i dzisiaj dobrze nam poszło. Wogle nie mogę narzekać na jej spanie w nocy bo budzi się co 2,5-3 godz więc jest super.
Kubuś owszem troszczy się o siostrzyczkę tylko ten jego trudny okres jakoś musimy przejść.

dziendoberek Mamusie :):)
widze ze pogoda nie tylko u mnie paskudna.... u nas tak wieje ze ja dzis nie zamierzam wywieszac zadnego prania bo nie wroce juz :):):) masakra..... kolejny dzien w domu :(:(

Dzien Dobry dziewczynki,prawda pogoda dzisiaj paskudna,ja dzisiaj rano bylam w pracy,wrocilam na sprzatanie do restauracji bo tylko tam moge zabrac malego ze soba i tragedia co sie dzieje ledwo do domu doszlam:no:
Deveinred nie zazdroszcze ci,ja sie ciesze ze juz w domku zostaje i nigdzie nie musze sie ruszac.boze twoj maly mial sepse cos chyba uslyszalam raz jak mowilas ale bym nie pomyslala ze to sepsa ja to zawsze sie jej obawialam:-(
Isabell to naprawde super ze malutka tak spi chociaz wyspisz sie troszke:-)
Azorek nie ma to jak kobieca intuicja:-D

IsabellL - Gratulacje, ale sliczna krusznka, no i Majunia, a Maje sa takie fajne :-):tak:
Przepraszam, ale ostatnio znowu mnie nie bylo i strasznie jestem do tylu, siadam i czytam zalglosci ;-)

Makta - chyba musimy sie wymienic numerami ;-) bo chyba inaczej sie nie zgadamy :-)
Minisia, ale mala ladnie pomyka, super filmik :-)

My juz mamy psioka, no i powiem szczerze ze pierwsze dwa dni byly strasznie impulsywne jak i dla chekiego tak i dla nas, ale teraz juz jest super i chyba sie juz przyzwyczail do nas. Teraz biore sie za tresure, bo jest strasznie rozpieszczony i wczoraj kupilam klikera i szczerze super szybko lapie komendy :-) bardzo ciekawa metoda szkolenia psa i nawet wychodzi, jeszcze tylko musimy nauczyc go zeby nie szarpal na smyczy, bo strasznie jest nie usluchany i ciagnie... ooo a to nasz psiok :)
2009

112209135727.jpg

2009

Witam :)
dzis mam na obiadek krokieciki a wy???

powiedzcie mi czy gdzies tu dostane przyprawe korzenna na pierniki bo chce zrobic z córka
i drugie pytanie moja córka jest leczona na niedoczynność tarczycy teraz leki mi sie juz koncza i chcialam recepte od lekarki ktora ja prowadzila w pl tj rodzinnej nie endokrynologa, a ona mi mówi że niestety ja mieszkam w anglii i nie nalezy mi si recepta od niej bo nie place skladek:szok:ale ja jestem nadal w PL zarejestrowana w mojej bylej pracy bo wzielam urlop wychowawczy bezplatny wiecie moze co ja mam zrobic teraz??czy tu dostane ten lek??

Pogoda jest tragiczna juz dawno tak nie lało i tak nie wiało przy tym :no:
Ja dzisiaj pracuję od 16 do zamknięcia więc czekają mnie dwa przejścia przez tą okropną pogodę :no: mam nadzieje że jutro będzie choć troszkę lepiej bo to jest tragedia.
Dzisiaj znowu chciało mi się wymiotować, a myślałam że to już za mną:-(

reklama
Kravat sliczny piesek,bardzo lubie takie kudlate:tak:
Minisia mysle ze powinnas isc do gp i powiedziec jaka jest sytuacja,ja leczylam sie w polsce u endokrynologa i od niego dostawalam lekiale pozniej tu chcialam i moj gp poiwedzial ze jzobaczymy jak bezie po porodzie,jak dalej bedzie cos nie tak to tu zaczne leczenie wiec mysle ze powinnas tez sprobowac.
Ja dzisiaj na obiad robie spagetti tak cos na szybko:-)
co do przyprawy to moze zobacz w polskim sklepie bo pewnie tam masz bo nie wiem czy tu jest nigdy nie potrzebowalam

Do góry