a moze macie ebooka - Każde dziecko może nauczyć się reguł Annette Kast-Zahn to bym z checia chciala?
reklama
Dzień dobry:-) No ja w nocy myślałam, że okna stracę tak wiało
Dziś tez chciałam gdzieś wyjść w końcu ale pada od samego rana
Co do tej książki doveinred to zdaje się moja koleżanka ją miała. Napiszę do niej i do wieczora powinnam mieć odpowiedź

Co do tej książki doveinred to zdaje się moja koleżanka ją miała. Napiszę do niej i do wieczora powinnam mieć odpowiedź

Hej dziewczyny
U nas też tak sytrasznie wiało, też myślałam ze zabiorę dzisiaj Maje na spacer ale znowu paskudnie się zrobiło. Zobaczę popołudniu.
Nadal nie bardzo wiem jak tu wkleić zdjęcia, narazie udało mi się tak jak jest.
Dzisiejsza noc w miare dobrze, ale Maja sapala z nami, cos nie lubi kołyski więc dzisiaj rozstawiamy łóżeczko i zobaczymy jak będzie
U nas też tak sytrasznie wiało, też myślałam ze zabiorę dzisiaj Maje na spacer ale znowu paskudnie się zrobiło. Zobaczę popołudniu.
Nadal nie bardzo wiem jak tu wkleić zdjęcia, narazie udało mi się tak jak jest.
Dzisiejsza noc w miare dobrze, ale Maja sapala z nami, cos nie lubi kołyski więc dzisiaj rozstawiamy łóżeczko i zobaczymy jak będzie
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
no dziewczynki w weekend pracowałam więc nie mialam jak zaglądnąć a tutaj tyle zmian!!!!
IsabellL - GRATULUJE serdecznie cudownej małej księżniczki niech Ci rośnie zdrowa, a Ty abyś jak najszybciej doszła do siebie po tym co Ci zrobili
Dziewczynki mam wolne wtorek i w piątek więc jak coś wymyślicie to dajcie znać jakby co u mnie mieszkanko wolne zapraszam na kawę jakby się którejś nudziło już siedzenie w domu
Ja dzisiaj znowu na podwójny shift więc pewnie znowu jutro rano czeka mnie godzinka zanim cos naskrobie:-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
IsabellL - GRATULUJE serdecznie cudownej małej księżniczki niech Ci rośnie zdrowa, a Ty abyś jak najszybciej doszła do siebie po tym co Ci zrobili
Dziewczynki mam wolne wtorek i w piątek więc jak coś wymyślicie to dajcie znać jakby co u mnie mieszkanko wolne zapraszam na kawę jakby się którejś nudziło już siedzenie w domu
Ja dzisiaj znowu na podwójny shift więc pewnie znowu jutro rano czeka mnie godzinka zanim cos naskrobie:-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
reklama
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Jejku jaka Ona słodka i jaki przystojniak SUPER RODZINKA aż się zazdrosci takiej.
No do mojego maleńswtwa jeszcze pół roku
No do mojego maleńswtwa jeszcze pół roku
Podziel się: