reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej Ewa dawno nie zagladalas- racja:-D Jakby co i by bylo ladnie to moze wpadne juterko. Skoro masz wolne w piatek to zapraszam na ten koncert w katedrze zamiescilam ogloszenie. Ha ha teraz sie wydalas i musisz przyjsc:laugh2::laugh2:

almani jak bys miala ta ksiazke to wtedy wysle Ci maila.

reklama
Hej no narazie pogoda niezla wiec pewnie na spacerek pojdziemy:-)moze macie tez chec na spacerek?
Emila super wozek,mi tez on sie podoba:-)
doveinred pocieszajace ze nie bylam sama bo juz myslalam ze my tylko tak mamy,pierwsze 2miesiace to masakra a z kim nie rozmawiwlam to ich dzieci spaly i zero problemow:-(
A moglabym dostac tez te porady???
Isabell cudowna ta twoja corcia,a i synek tez maly przystojniak

Ostatnia edycja:
Doveinred zapraszam jutro jak tylko będziesz miała chwilkę adres znasz i szybko przemkniesz przez Dalmeny
No mamusie niestety ja musze iść do pracy i pewnie dopiero jutro zajrzę mimo wszystko życzę Wam miłego dnia kochane dobrze że jesteście:-)

no nie nadrobie was :):):))
weekend mi minal w pracy wiec dopiero teraz moge troche odpoczac.... ehhhh
co do USG to nic nwego sie nie dowiedzialam :) wszystko jest ok maly rosnie i to najwazniejsze :)

Mi się bardzo podoba:tak: A kupiliście sam wózek czy z tymi różnymi dodatkami (fotelik, montowanie, torba itp.) ??

Ja idę spać bo rano Ala mnie wykończy:-p Dobranoc wszystkim:-)
Narazie wozek plus hmmm "wysciolke":) nie wiem jak to nazwac taki kocyk na dnom wozka i poduszeczke z wsparciem na glowke-sa do tego wozka.Odpuscilismy sobie fotelik-nosidelko bo i tak nie mamy samochodu.A teraz zastanawiamy sie nad "carrycot" ale musze zobaczyc czy jak jest w wozku to bede widziala twarz dzidzki.Na torbe mam kupon z pampersow wiec ta z zestawu odpuscilismy.Wydalismy 180.

No jestem na chwilke.Wyslalam chlopakow na Artura (taka spora gorka w Edim) i mam niezla wymowke zeby z nimi nie isc:) wiec zajrzalam do was.Oczywiscie piszecie jak szalone:)
Ja bardzo chetnie poczytalabym te materialy o ktorych pisalyscie, ale to w przyszlym tyg.Teraz zwiedzamy:)
Isabell Majka jest sliczniutka!!!
Rudzia to my jestesmy na tym samym etapie:)Dopiero mnie olsnilo:)
Doveinred my chetnie zajrzymy w piatek, tylko powiedz mi czy to ten kosciol w ktorym sa polskie msze w niedziele, tam przy zyrafach?

A na zakupach widzialam piekna kolyske hmmmm.... normalnie caly czas mi siedzi w glownie.Ale jak to jest z kolyskami?Razem z lozeczkiem"stosowac" :) czy najpierw dzidzka w kolysce a po kilku tyg do luzeczka??Zielona jestem ze szok!A tak mi sie podoba:)Normalnie juz tam widze Joaske:)

Hej Rudzia. Dobrze ze wszystko jest OK.
Emilia- tak to ten przy zyrafach:tak: bedzie fajnie co prawda solowki nie mam (bo nie wyjde sama przed ludzi :laugh2:) ale i tak beda inni spiewajacy no i w calej grupie bedziemy tez drzec ryka:laugh2:

reklama
A na zakupach widzialam piekna kolyske hmmmm.... normalnie caly czas mi siedzi w glownie.Ale jak to jest z kolyskami?Razem z lozeczkiem"stosowac" :) czy najpierw dzidzka w kolysce a po kilku tyg do luzeczka??Zielona jestem ze szok!A tak mi sie podoba:)Normalnie juz tam widze Joaske:)

Ja nie mnialam kolyski. mialam tylko mosses basket. Nie wiem jak sa przydatne kolyski z jednej strony dziecko moze zasypiac bo fajnie kiwa ale np. ja jak bylam mala nie lubilam kolysania wiec nie wiadomo na jaka dzidzie trafisz. I jeszcze nie wiem jaki wplyw ma przyszyczajenie, np.dzidzia sie przyzwyczai do kolysania i w normalnym lozeczku nie pospi.

Do góry