reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Deveinred a to ty bedziesz tam spiewac?chyba wczesniej mi gdzies umknelo bo myslalam ze chcesz isc posluchac :zawstydzona/y:
Emila ja nie chcialam kolyski dziecko latwo sie przyzwyczaja i moze pozniej byc problem z przeniesieniem do lozeczka,ja jak plakal to wkladalam go do wozka i wozilam i bujalam czasami pomagalo ale pozniej juz tez nie chcial wiec podejrzewam ze kolyska tez by sie nie przydala ale wiadomo kazde dziecko jest inne :-)
My wlasnie ze spacerku wrocilismy,maly spi to mam troche czasu dla siebie

reklama
Hej Ho!!!
Melduje sie po weekendzie.:-D:-D
Pogoda nas faktycznie nie rozpieszcza. Dzisiaj w sumie było znosnie jutro ma znowu padac wiec znowu pewnie kolejny raz bedziemy spacerowac i spac w wozku przy otwartym oknie he h ehe taki maly pseudo spacerek. Ale swieze powietrz najwazniejsze ;);-);-)
Isabell piekne dziewucha :) ale sie ciesze że masz to juz za sobą!!!
Emilia ja mam kołyskę. Używaną, pozyczoną...na prawdę rewelacja. Z reszta z Julka nie mielismy wiekjszych problemów z zasypianiem. od poczatku uczyłam ja zasypiania w swojej kołysce. Staram się nie bujac jej za bardzo żeby sie nie przyzwyczajała ale zaraz po powrocie z Polski przenosimy ja do łóżeczka. Kolyska powoli staje sie za mała...jeszcze jakies 3, 4 tygodnie i nie bedzie sie w niej mieściła.
Dam znac jak przenoszenie do łózeczka nam wychodzi...mam nadzieje że bede tak samo konsekwentna.:tak::tak::tak:
A teraz lece jakis obiadek zrobić...
trzymajcie sie i nie dawajcie yej paskudnej pogodzie :) nosy do góry!!:-):-)

ale fajnie,na prawde uzdolniona z ciebie dziewczyna jak tylko bede mogla to na pewno pojde:-)
Makta ja robilam tez tak ze malego stawialam przy otwartym oknie teraz juz nie bo narazie udaje sie choc na chwilke wyjsc na dwor

Ostatnia edycja:
Emilia ja miałam kołyske przy Kubie i mam teraz. Z tego co wiem to wiekszość kołysek ma możliwość zablokowania bujania, przynajmniej ja taką mialam i mam teraz. U mnie to sie nie sprawdza, Kubie bujanie się nie podobało a Maja jakos nie lubi spać w tej kołysce a bujanie nie próbowałam, wolę jak cos powozić ją w wózku i z Kubą tez tak robiłam. Teraz czekam aż mój J wróci do domu i rozłoży łóżeczko bo jak narazie Majka śpi z nami

Dobry wieczór !!

Dawno się nie odzywałam, aczkolwiek staram się czytać na bieżąco :tak:.
Uciekam bo jakaś zmora stara się czytać co pisze, i to bardzo mnie wk.....:eek:
:eek: . Ja mam jutro 12 godzin oraz w piątek również więc nie dam rady iść na ten koncert.

Ja dziś byłam u położnej, pobrała 5 fiolek krwi! normalnie jak okres, tylko z innej strony, hiiii!! Słyszeliśmy bicie serduszka, naszego maluszka :-) :-)!! Teraz pozostało czekanie na wyniki! Ok 2 tygodni!

Isabell Świetne te twoje maluchy, Jak mały reaguje na siostrę? Jest zazdrosny??

Emilia może wpadnę za jakiś czas i przetestuję tego merca? ;-)

Dziewczyny co z naszym spotkaniem mikołajkowym?? Ja mam wolne 7 i 8!
Postarajcie sobie wygospodarować chwilkę na nasze spotkanko, np tym razem u mnie??

A powiedzcie od kiedy( w którym tygodniu) można rozpoznać płeć na skanie???
Bo czytam i jakoś nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi??!! Wiem że oni tu mówią na tym 2 scanie!

A wczoraj, jako iż była niedziela, poleniuchowałam sobie w łóżku, zamiast od razu wstawać i kręcić się po domu!!!
Leżąc, prawie zasypiając, poczułam coś dziwnego, takie łaskotanie od środka!!! W pierwszej chwili zaniepokoiłam się. Po czym stwierdziłam iż czuję coś takiego pierwszy raz w życiu....to MUSI być moja dzidzia w środeczku!!!
Leżałam tak i upajałam się ty uczuciem!! :tak: :laugh2: :-) :tak:

Ach ta nasza dzidzia!!

Do następnego mojego posta ;-)! Ach już nie mogę się doczekać środy, znów poleżę sobie w łóżeczku, i będę czekać na te motylki lub bąbelki ;-):-)! Które wprawiły mnie w dobry nastrój!!

Kurcze coś mi się wydaje że zaczęły mi się problemy ze snem! poszłam do łóżka, powierciłam się, po ok 45 min stwierdziłam że nie ma się co męczyć!! Więc jestem!!
O może znajdę coś na necie dotyczącego mojego pytania! :tak:
Liczę na odnalezienie jednoznacznej odpowiedzi!

Miłego dnia! Papatki

Witam z rana pogoda jest znow niezaciekawa. Jakos mam lenia........chyba wypije sobie jeszcze jedna kawke.
Asiek- fajne uczucie co ! jak sie dzidzia rusza:laugh2:
almani- i jak kolezanka ma ta ks?

Dzien dobry:tak: Ala łobuzuje od rana i niestety jest naprawdę nieznośna...nie mam pojęcia co z nią zrobić...ona to by chciała żeby ją na rękach nosić cały czas no ale sorry....waży już 9,5 kilo, a ja fanka siłowni nigdy nie byłam:eek:
Doveinred koleżanka napisała mi, że gdzieś ma te książkę tylko na dysku musi poszukać wiec jak coś to ci napiszę jeszcze:tak:

reklama
almani- no to duzo wazy i ciezko sie nosi. Barnim jest 2 dni mlodszy i ma pewnie 6.800:-(zawsze chcialam by mial troche wiecej:-(

Do góry