azorek84
mama Amelii 2009
a my na chb nadal czekamy i czekamy wrrrrr
podobno maja 26 tyg na to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny. Jak narazie staram się sporo odpoczywać, póki mama jest, zresztą i tak za wiele nie moge zrobić, chwilę pochodzę i zaraz mnie brzuch strasznie boli a Maja jest cudowna, jak narazie tylko spi i je wiec nie moge narzekac. Fotki wkleje jutro jak mi sie uda oczywiście bo juz wszyscy sie upominaja a ja nie mialam wogle na to czasu.
Powiedzcie mi wiecie jak zmienic format filmu???bo przesyłam filmik z aparatu ktory ma 2-3 min juz 2h![]()
znam to tez mialam cc przy ostatnim porodzie i dlugo bylam na ketonalumusze powiedziec ze porod naturalny jest o wiele lepszy jesli chodzi o dochodzenie do siebie po porodzie
![]()
To jest możliwe-albo w ustawieniach aparatu masz ustawiony zbyt duży rozmiar filmów ( zamiast 600 na 800 masz wiecej), albo masz wolna kartę z aparatu, albo dość słaby komputer, albo stary rodzaj USB.
No to zależy...ja doszłam do siebie po naturalnym 4 miesiące;p Mam nadzieję, że następnym razem będzie krócej. I tak miałam szczęście, że w szpitalu leżałam tylko tydzień- lekarz się zlitował, wypisał recepty i mnie puścił...
My byliśmy na zakupach;-) po za jedzniem musiałam dokupić Ali śliniaczków i body z długim rękawkiem...w ogóle zgłupiałam- tu wszędzie mają z krótkim, a z długim prawie wcale![]()