reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dzięki dziewczyny. Jak narazie staram się sporo odpoczywać, póki mama jest, zresztą i tak za wiele nie moge zrobić, chwilę pochodzę i zaraz mnie brzuch strasznie boli a Maja jest cudowna, jak narazie tylko spi i je wiec nie moge narzekac. Fotki wkleje jutro jak mi sie uda oczywiście bo juz wszyscy sie upominaja a ja nie mialam wogle na to czasu.

Isabell no w koncu,gratuluje ci bardzo,super ze malutak zdrowa i usciski dla was:-)przykro tylko ze musialas tyle przejsc:-(
Ja do piersi uzywalam krem z Aventu ale krotko wiec nie wiem jak dziala,ale tez slyszalam ze Bepanthen jest dobry i zycze powodzenia w karmieniu:-)
ja nie mam NK
My dzisiaj w domku siedzimy wiec ja tylko na chwilke a jutro prawdopodobnie do Livingston na jakies zakupy ojedziemy,zobaczymy jak tam jest
co do rodzenstwa to ja mam brata starszego 5 lat i super sie dogadujemy ale ja nie chce tyle czekac:-)
Piotrek tez strasznie sie slini,od wczoraj jest strasznie marudny nastepne zeby pewnie ida
Uciekam dziewczynki na film,milego wieczorku i Niedzieli:-)

Dzięki dziewczyny. Jak narazie staram się sporo odpoczywać, póki mama jest, zresztą i tak za wiele nie moge zrobić, chwilę pochodzę i zaraz mnie brzuch strasznie boli a Maja jest cudowna, jak narazie tylko spi i je wiec nie moge narzekac. Fotki wkleje jutro jak mi sie uda oczywiście bo juz wszyscy sie upominaja a ja nie mialam wogle na to czasu.

znam to tez mialam cc przy ostatnim porodzie i dlugo bylam na ketonalu :tak:musze powiedziec ze porod naturalny jest o wiele lepszy jesli chodzi o dochodzenie do siebie po porodzie:tak:

Powiedzcie mi wiecie jak zmienic format filmu???bo przesyłam filmik z aparatu ktory ma 2-3 min juz 2h :wściekła/y:

To jest możliwe-albo w ustawieniach aparatu masz ustawiony zbyt duży rozmiar filmów ( zamiast 600 na 800 masz wiecej), albo masz wolna kartę z aparatu, albo dość słaby komputer, albo stary rodzaj USB.

znam to tez mialam cc przy ostatnim porodzie i dlugo bylam na ketonalu :tak:musze powiedziec ze porod naturalny jest o wiele lepszy jesli chodzi o dochodzenie do siebie po porodzie:tak:

No to zależy...ja doszłam do siebie po naturalnym 4 miesiące;p Mam nadzieję, że następnym razem będzie krócej. I tak miałam szczęście, że w szpitalu leżałam tylko tydzień- lekarz się zlitował, wypisał recepty i mnie puścił...:tak:

My byliśmy na zakupach;-) po za jedzniem musiałam dokupić Ali śliniaczków i body z długim rękawkiem...w ogóle zgłupiałam- tu wszędzie mają z krótkim, a z długim prawie wcale:confused2:

To jest możliwe-albo w ustawieniach aparatu masz ustawiony zbyt duży rozmiar filmów ( zamiast 600 na 800 masz wiecej), albo masz wolna kartę z aparatu, albo dość słaby komputer, albo stary rodzaj USB.

No to zależy...ja doszłam do siebie po naturalnym 4 miesiące;p Mam nadzieję, że następnym razem będzie krócej. I tak miałam szczęście, że w szpitalu leżałam tylko tydzień- lekarz się zlitował, wypisał recepty i mnie puścił...:tak:

My byliśmy na zakupach;-) po za jedzniem musiałam dokupić Ali śliniaczków i body z długim rękawkiem...w ogóle zgłupiałam- tu wszędzie mają z krótkim, a z długim prawie wcale:confused2:

czemu tak dlugo dochodzilas do siebie i 2 czemu tak dlugo cie trzymali w szpitalu po naturalnym porodzie??u nas w pl 3 doby po naturalnym,mialas jakies komplikacje??
ja po naturalnych akurat oboje urodzilam o 18:30 wiec na drugi dzien smigalam jak zla ;-) a po cc chodzilam jak babcinka skulona i tiptopkami ogolnie maskara:no:

Miałam komplikacje- miałam zbyt dużą utratę krwi w wyniku nacięcia i wyskrobywania łożyska. Po porodzie byłam nieprzytomna(wybudzić się mnie nie dało), gdy już odzyskałam przytomność to mdlałam i nie umiałam chodzić, byłam pod kroplówkami z krwią.
Ogółem inne babki po naturalnym tak jak mówisz-następnego dnia chodziły i tak dalej:tak:
Ale ta tutaj mi to wynagradza:
ftiijd.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:)
Ja wyrwalam sie na chwile moim chlopakom (Tacie i Romkowi) i w zamian za wyjscie z nimi do pubu dostalam chwile na forum:)
ISABELL gratulujemy:)Sliczne imie wybraliscie:)Szkoda ze cie tak wymeczyli,oczywiscie :) nie czytalam-a tak po prawdzie to przynajmiej bede wiedziala czego powinnam sie domagac:)
Dzielna z ciebie kobietka.
Postaram sie do was zagladac ale nie jest to latwe.
Jesli chodzi o spotkanie mikolajkowe to chetnie bym sie z wami spotkala.
Jesli chodzi o przyszly tydzien to bede dostepna od czwartku:)
Trzymajcie sie i ucalujcie dzidzki:)
aaa kupilismy furke.Wsumie to poszlismy obejrzec i Romek zdecydowal sie odrazu kupic:)Szok.Teraz skladali wozek razem z Tata:)Normalnie brakowalo mi piwka i orzeszkow:)Ale dali rade.
A bryka to Luna z Mamas i Papas.

reklama
Do góry