reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ale już po wszystkim. Maja urodziła się 18.11 o 16.25. Miała 51 cm i 2,9kg. Jest śliczna i jak narazie bardzo grzeczna.
Ja mam trochę problem z karmieniem bo mam strasznie piersi poranione. Może znacie jakiś dobry krem lub sposób na to. Od wczoraj odciągam i daję jej z butelki, dzisiaj wieczorem znowu sprobujemy karmienia.
Jestem strasznie obaolała jak to po cesarce i niestety dłużej będę dochodzić do siebie, ale nie jest zle.
Wczoraj od razu ze szpitala pojechaliśmy wyrobić paszport, mieliśmy szczęście bo już 8 grudnia będzie do odbioru więc pojedziemy na święta do Polski, teraz tylko muszę szybko wrócic do formy

reklama
Ale już po wszystkim. Maja urodziła się 18.11 o 16.25. Miała 51 cm i 2,9kg. Jest śliczna i jak narazie bardzo grzeczna.
Ja mam trochę problem z karmieniem bo mam strasznie piersi poranione. Może znacie jakiś dobry krem lub sposób na to. Od wczoraj odciągam i daję jej z butelki, dzisiaj wieczorem znowu sprobujemy karmienia.
Jestem strasznie obaolała jak to po cesarce i niestety dłużej będę dochodzić do siebie, ale nie jest zle.
Wczoraj od razu ze szpitala pojechaliśmy wyrobić paszport, mieliśmy szczęście bo już 8 grudnia będzie do odbioru więc pojedziemy na święta do Polski, teraz tylko muszę szybko wrócic do formy
oj to przezylas ale bedzie dobrze juz teraz :tak:wazne ze dzidzia jest cala i zdrowa i ze tobie nic sie nie stalo:tak:moze jakas fotka malenstwa:sorry:
krem ja wiem ze z pl bepanthen jest rewelacja! ale czy tu jest nie wiem :-(

oj to przezylas ale bedzie dobrze juz teraz :tak:wazne ze dzidzia jest cala i zdrowa i ze tobie nic sie nie stalo:tak:moze jakas fotka malenstwa:sorry:
krem ja wiem ze z pl bepanthen jest rewelacja! ale czy tu jest nie wiem :-(
tutaj tez maja bepanthen tylko trzeba go zmywac z brodawek przed karmieniem:tak:
Isabell
dobrze ze maluszek zdrowy a ty sie kochana oszczedzaj i kuruj zeby sie swieta dobrze udaly:tak::-)
a wlasnie ja zapomnialam znowu-po paszport musze podjechac -juz chyba z miesiac jest gotowy do odbioru:zawstydzona/y:
oki ja spadam.

Isabell mi Bephanetem maść bardzo pomógł na piersi bo przy karmieniu na początku wyłam z bólu. Tutaj jest dostępny bo tesci i w asdzie na dziecięcym dziale widziałam go. :tak:

MJZ312.gif

A po za tym to gratuluje:tak: trzymaj się tam ciepło z dzidzią:tak:
Jak braciszek reaguje na siostrę? A twój M?

No ISabell przede wszystkim wielkie gratulacje!!!!
Szkoda tylko ze tyle Cie to wszystko kosztowało :)))
Najwazniejsze że finisz szczęsliwy.

Co do piersi to na mnie najlepiej działał krem Kamilosaan. Kupilam go w TESCO ale na prawde działał rewelacyjnie. Poza tym u mnie tez sie sprawdziły takie nakładdki na piersi...Nipple shield mam z Bootsa i sa rewelacyjne.
I trzymam kciuki za sukcesy w karmieniu piersia!!!!

Isabell G R A T U L U J Ę!!!!! Doczekałaś się swojej córusi!!!:-D

Ja również miałam zaszczyt i przyjemność oglądać rysunki doveinred na żywo! Ma dziewczyna talent!!:tak:

reklama
no niestety wklejam i nic nie wiem czemu :wściekła/y:

Powiedzcie mi wiecie jak zmienic format filmu???bo przesyłam filmik z aparatu ktory ma 2-3 min juz 2h :wściekła/y:

a tak jak mija sobota??

ja sobie was na nk podgladam:-p fajne macie fotki:tak:

a ja sie dowiedzialam dzis ze CHB dostaniemy w poniedzialek wiec juz usmiech wiekszy bo wreszcie wychodzily z dołka fianasowego:tak:

Do góry