azorek84
mama Amelii 2009
ja zaraz malej podaje sniadanko drugie,pozniej tesco zakupy i sprzatanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak jak moje dzieci miedzy nimi roznica jest wlasnie 2,5 roku i jest to zupelnie ok siwetnie sie dogaduja narazieNa razie poczekamy...tak do wiosny jakoś myślęAla się nam za pierwszym razem trafiła:-) Nie chce kupować podwójnego wózka- wolę, żeby drugie urodziło się jak Ala będzie miała tak 2,5 roku coby mogła zupełnie samodzielnie chodzić
Między mną, a moją siostrą jest właśnie taka różnica wieku-choć myśmy akurat się straszetnie nienawidziły- jesteśmy zupełnie różne...i z charakteru i z wyglądu ( ona jest szaloną wysoką blondynką, a ja niską spokojną brunetką
). Dopiero gdy ja przekroczyłam 19, a moja siostra 17 doszłyśmy do porozumienia i się fajnie dogadujemy
Co do dzisiejszego dnia- musimy obniżyć Ali łóżeczko, obejrzeć jakiś film zajadając się czymś niezdrowym, a potem się zobaczy;p prezenty zaczniemy kupować za jakiś tydzień jak myślę![]()