reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No więc już koryguje podczas pierwszego ważenia przy pierwszym skanie ważyłam 50kg a wzrostu mam 172 cm więc roche mało. Teraz waże już 53 więc idę do góry, ale się ośmiałam z 180 cm doveinred w sumie kiedyś chciałam być wyższa. :-)
W sumie to się cieszę się z trzeciego skana zawsze sprawdzą co i jak z maleństwem.
Ja podziwiałam na żywo dzieła doveinred są na prawde piękne :-)
Ewa moja mama jak byla w 7 mcu ciazy wazyla zaledwie 45kg:szok:przy wzroscie 165cm.jak widac po mnie nic mi nie brakuje(no moze poza rozumem,ktory zgubilam w 6 mcu ciazy;-))a wrecz mam nad to:-D:-D:-D
Doveinred-widac talent masz przekazany w genach.pokazalam Twoje rysunki mazowi to az wytrzeszczu oczu dostal:tak::-Dsam kiedys rysowal ale takie dziela to nigdy mu nie wyszly-sam to przyznal:tak:
wyszlam dzisiaj o 10 rano z domu a wrocilam po 17:szok:bylam sie spotkac z kolejna mamusia 3 miesiecznego slicznego kawalera:-Di sie zasiedzialam-padam na pyszczek:zawstydzona/y:Amelka dopiero je kolacje-przespala pore kapieli przez dzisiejsze wrazenia hihihi:-)czyli jutro spi nie do 9 a do 10 rano:rofl:
milej nocy zycze i znikam na lampke winka i cos w TV obejzec.papapa

PS: a to tak na dziendobry(badz dobranoc) takie prosto z zycia wziete http://www.mtv.co.uk/shows/16-and-pregnant

Ostatnia edycja:
reklama
CO ZA PASKUDNA POGODA!!!!
Już mam dośc tego deszczu...nawet nosa dzisiaj z domu nie wywaliłam :-D:-D:-D
i Julka oczywiscie też. Ale na sama myśl o spacerze dreszcze mnie przechodziły.

Ale zmieniając temat...czy ktoras z Was miała robioną tutaj w uk cytologię?? Bo ja własnie dostałam list że powinnam ja zrobic i mam sie umówic na wizytę...ale do swojego gp. To tutaj nawet cytologie gp pobiera?? Jak to tutaj wyglada?? Bo jakos nie widzę pobierania cytologii w zwyklym gabinecie gp...hmmm

Aaaa...dziewczyny dziękuje za glosy ;-);-);-)

Jesli mowisz o "smart test" czy jakos tak to sie nazywa to mialam ale w sumie duzo nie pamietam.Chyba pielegniarka, ale tu robia co 3 lata.

Jesli mowisz o "smart test" czy jakos tak to sie nazywa to mialam ale w sumie duzo nie pamietam.Chyba pielegniarka, ale tu robia co 3 lata.

Ja mialam jakies 2,5 albo 3 lata temu prawie . Pewnie przysla cos niedlugo:sorry:,. Pamietam jak mowiono mi ze to co 3 latka.

Ja ja witam z ciemnego ranka, pobudka u nas standardowa czyli o 5:50 wiec juz sobie pije kawke. Nie wiem co dzisiejszy dzionek zapowiada wiec nie wiem jak bede aktywna na forum. Wrazie czego Zycze wszystkim dobrego i milego weekendu!;-)

My mamy nikona d40, ale cyfrowka.No i oczywiscie smiena rosyjska i musowo czarno-biala kilsza:)

No emilia ale to już lustrzanka więc wyższy poziom:tak: my się wahamy nad kupnem lustrzanki bo jednak mamy słabość do analogów więc z cyfrówek mamy taka jedną kupiona specjalnie po to by robić tysiąc trzysta zdjęć Ali:-p
Ponadto witam się z rana:-) u mnie nawet pogodnie ale wg prognozy pogody ma lać cały dzień:no:

Acha no i sprawdziłam w końcu ( po 2 miesiącach spóźnionego okresu) czy jestem w ciąży....nie jestem. Z jednej strony fajnie bo to trochę wcześnie z drugiej strony cieszyłabym się gdyby między moimi dziećmi była taka mała różnica wieku i mogłyby się razem bawić...
No nic....za rok postaram się o rodzeństwo dla Aluni:):)

Ostatnia edycja:
almani- no to z jednej strony szkoda ze nie bedzie maluszka, moze nastepnym razem sie uda:tak:.

A tak przy okazji to kogo jeszcze nie mam na NK? jak macie dziewczyny to dawajcie;-)

witam sie i ja.dzisiaj poazniej bo od rana na zmiane z mezem latamy mlodej dziasla smarowac-i znowu ibuprofen dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzisiaj jak jej dziasala przejechalam to takie twarde zgrubienia czuc-chyba dwa:shocked2:oby szybko wyszly bo juz z mala co raz ciezej szczegolnie wieczorami sie bidulka meczy:-(

U mnie weekend pracowicie dzisiaj do pracy na 18 do zamkniecia a jutro nie wiem bo moja szefowa dalej nie zrbiła grafiku na jutro. Zaraz wybieramy się z mężem na zakupy może coś dla chrześnicy kupie na święta i dla rodziny.
Pozdrawiam:-)

reklama
No emilia ale to już lustrzanka więc wyższy poziom:tak: my się wahamy nad kupnem lustrzanki bo jednak mamy słabość do analogów więc z cyfrówek mamy taka jedną kupiona specjalnie po to by robić tysiąc trzysta zdjęć Ali:-p
Ponadto witam się z rana:-) u mnie nawet pogodnie ale wg prognozy pogody ma lać cały dzień:no:

Acha no i sprawdziłam w końcu ( po 2 miesiącach spóźnionego okresu) czy jestem w ciąży....nie jestem. Z jednej strony fajnie bo to trochę wcześnie z drugiej strony cieszyłabym się gdyby między moimi dziećmi była taka mała różnica wieku i mogłyby się razem bawić...
No nic....za rok postaram się o rodzeństwo dla Aluni:):)

No to jak chcecie juz malenstwo to moze warto nie czekac , czasem kilka miesiecy sie czeka na efekt;-):tak:

U nas pogoda srednio, troche ciemno i chlodno ale narazie niepada
Maz poszedl zalatwiac sprawy na miescie a ja pije kawke zaraz klade malutka spac i biore sie za sprzatanie :tak:
jakie wy macie plany na dzis??

Do góry