reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Cześć Kochane - no nie posluchałyście mnie:no:
Pół godziny zajęło mi wszystko, ale bardzo się ciesze że forum tak działa. mam dzisiaj wolne więc wyspałam się za wsze czasy trzeba teraz bo później nie wiadomo jak będzie:-)
Wczoraj byłam u lekarza i słuchałam serduszka mojego maleństwa, jejku to jest szok że ono tam na prawde jest:-) kto mnie zna to wie że nie bardzo ma miejsca:-)
Słuchajcie mówiłam Wam że mi przyszło to skierowanie na skan trzecie i pytam się babki co to i ona powiedziała że tak ma być a ja malo nie padłam że coś jest nie tak. Ona to zobaczyła i mnie uspokaja że oni tutaj tez mają ten wskaźnik BMI czyli stosunek wagi do wzrostu i ja jestem poniżej normy. Teraz każdy kto jest poniżej normy musi mieć trzeci skan żeby wiedzieli czy moje maleństwo dobrze się rozwija i waży dobrze:-)

Ewka nie wiem ile wazysz ale moja bratowa byla wzrostu 165 cm i wazyla 48kg! ubierala sie w dziale dzieciecym kiedy zaszla w ciaze do 5 m-ca nie bylo nic widac plaska jak deska apotem jak jej wywalilo to szok:szok:moj brat sie smial ze najpierw brzuch, brzuch, brzuch i dopiero Kasia idzie :-D:-D:-Di urodzila chlopaka prawie 4kg a za rok nastepnego i tez ok4kg a ja jestem taka srednia i rodze dzieci ok3kg jedynie wreonika byla 3,600g
wiec mysle ze taka Twoja natura i wszystko bedzie dobrze!!!
a co do sluchania bicia serduszka z kazdym jednym to przezywalam a juz moj 3 porod zakonczylam placzem jak ujrzalam mala tak sie cieszylam ze juz po wszystkiemu!!ze ja i ona cale i zdrowe jestesmy na mecie :tak::tak:

Dzieki dziewczynki za mile slowa, az sie czerwona robie:zawstydzona/y:.

Niestety ostatnio nie mam czasu na malowanie a szkoda bo czasami mam wene a tu niestety jakies male huherko mi sie odzywa i wypelnia jak narazie cale moje zycie. Mam taka nadzieje ze jak pojde na nocki to troche pomaluje bo tam z nodow odpadne.

Ewa no z Ciebie to szkielet prawie, JEST.:cool2:

Jakos mnie dzis zatoki bola, bylam na spacerze kierunek lidl i kupilam sobie cweterek z przeceny:happy: wiec bede wygladac jak czlowiek.

Ale tu dzis cicho!!!! hop hop jest ktoooo

Hop hop!!!
No znowu nasmarowałyście jak szalone ;)
czytałam czytalam i dotarłam do końca...
Doveinred piekne.... i Twoje dzieła i Twoich rodziców. Zawsze chciałam pieknie malować...nestety :(
Własnie wróciłam ze spaceru. Oczywiście zlapała nas deszcz więc sie nameczyłam z tym parasolem tym bardziej ze wiało też całkiem nieźle. No ale przynajmniej poskakałam po sklepach i nareszcie znalazłam sobie butki. Wybierałam sie na zakupy i jakos nigdy nie mkogłam sie zmobilizować. Dzisiaj pogoda mnie zmobilizowała.
Julka spi więc mam chwile dla siebie. A poniewaz deszcz mnie tak wkurzył to stwierdziłam ze dzisiaj nie robie juz nic. Poza obiadem oczywiscie...zmokłam , zmarzłam więc teraz musze sie zrelaksować he he he

Ja mam 159 i ważyłam przed ciążą 48 kilo:tak: w ostatnich dwóch miesiącach ciąży byłam 20 kilo do przodu ale to też przez zatrucie ciążowe. Teraz muszę zrzucić jakieś 5-6 kilo jeszcze bo czuje się grubo( mam teraz jakieś 57 kilo:zawstydzona/y:) Acha - Alunia ważyła 3750 przy urodzeniu:tak:
Nas dziś na spacerku prawie zwiało z górki...masakra...ledwo wózek dało się pchać:no:

No więc już koryguje podczas pierwszego ważenia przy pierwszym skanie ważyłam 50kg a wzrostu mam 172 cm więc roche mało. Teraz waże już 53 więc idę do góry, ale się ośmiałam z 180 cm doveinred w sumie kiedyś chciałam być wyższa. :-)
W sumie to się cieszę się z trzeciego skana zawsze sprawdzą co i jak z maleństwem.
Ja podziwiałam na żywo dzieła doveinred są na prawde piękne :-)

reklama
moja weronika na roczek dostala takiego tygryska co gra tez taka sliczna delikatna melodyjke i powiem wam mimo ze nie jest juz niemowlaczkiem suuuper zasypia przy tym , wiec jak dla mnie super pomysl,polecam!:tak:

umie ktoras z was zmniejszyc format filmu poniewaz nagralam wiktorke na przedstawieniu aparatem i teraz jest problem z wgraniem na YouTube wrrrr

http://polonia.wp.pl/kat,1515,title...lke-pielegniarek,wid,11705531,wiad_media.html

Ostatnia edycja:
Do góry