reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
DZIEWCZYNT Z EDYNBURGA ZAPRASZAM NA KONCERT W KATEDRZE NA GORZE LEITH WALK.
attachment.php

Tez bede ja, ale na scenie......​

Załączniki

• DSC08851.jpg
    DSC08851.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 36
no co ty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
www.galeriaczersk.republika.pl/ na tej stronce jak wejdziecie na Urszula i Zbigniew Swiatowscy to sa obrazy mego taty i jakies 2 mojej mamy.

Nie no jestem w szoku pieknie!!! nigdy nie znalam kogokolwiek kto by tak pieknie malowal:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

moj ojciec ma talent i jego brat tez ale ja to tragedia jednak nawet oni nie maluja tak pieknie!!!!!!!!!!

PODZIWIAM!! :tak::tak::tak:
ty naprawde musisz sie dac namowic i namalowac mi moje dzieci co ty na to ubijemy interes??????

Dzięki doveinred...ale z moim 159 i brakiem umiejętności chodzenia w szpilkach( a co za tym brakiem sympatii do nich) to raczej nie jestem aż tak wielka:-D
U mnie w rodzinie malować nikt nie umie:-p ja robię zdjęcia, Jarek robi zdjęcia i projektuje ( strony www, loga i inne takie:-p) , a tak po za tym to nic....mój tata naprawia komputery ale to żadna sztuka:-D Acha-siostra gra na gitarze:tak:

Cześć Kochane - no nie posluchałyście mnie:no:
Pół godziny zajęło mi wszystko, ale bardzo się ciesze że forum tak działa. mam dzisiaj wolne więc wyspałam się za wsze czasy trzeba teraz bo później nie wiadomo jak będzie:-)
Wczoraj byłam u lekarza i słuchałam serduszka mojego maleństwa, jejku to jest szok że ono tam na prawde jest:-) kto mnie zna to wie że nie bardzo ma miejsca:-)
Słuchajcie mówiłam Wam że mi przyszło to skierowanie na skan trzecie i pytam się babki co to i ona powiedziała że tak ma być a ja malo nie padłam że coś jest nie tak. Ona to zobaczyła i mnie uspokaja że oni tutaj tez mają ten wskaźnik BMI czyli stosunek wagi do wzrostu i ja jestem poniżej normy. Teraz każdy kto jest poniżej normy musi mieć trzeci skan żeby wiedzieli czy moje maleństwo dobrze się rozwija i waży dobrze:-)

Babka mi jeszcze mówiła że tu się raczej spotyka że kobiety są ponad skala a nie pod nią i powiedziałam jej że ja całe życie taka jetem to powiedziała że jeżeli tak to dziecko będzie się rozwijało rawidłowo. Ona chyba myślała że ja na diecie jestem:-) a ja jem jak mój mąz. :-) I całe życie taka sucha byłam jak Barnim:-D

reklama
Witam dziewczynki:-)
Super zdjecia,ja tez na zdjeciach tak sie nie znam robie jak wiekszosc:-D
Deveinred juz wiem po kim masz talent,po prostu niesamowite,przepiekne sa obrazy twoje i twoich rodzicow,chyba tez poprosze abys mi cos namalowala:tak:
Ewa to dobrze ze z dzidzia wszystko ok,fajnie macie bo ja mialam tylko jeden scan ja bylam na dolnej granicy bo tez bylam chuda jak zaszlam w ciaze ale ty Ewa to wogole chudzinka ale to dobrze najwazniejsze aby dzidzia sie dobrze rozwijala a ty szybko wrocisz do formy :-)
Ladna pogoda dzisiaj wiec pewnie na spacerek sie wybiore z Piotrkiem:-)
Dziewczyny to co macie ochote wpasc do mnie w przyszlym tygodniu na kawke?

Do góry