reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Deveinred ja rowniez dziekuje za kawke,fajnie bylo spotkac sie znowu z wami ale szkoda ze tak krotko:-(
Prawda dzisiaj strasznie wieje ale dobrze ze chociaz juz nie pada:-)
Moj Piotrus juz po drzemce w koncu pospal troche bo rano tylko 10 min a teraz ponad godzine:tak:ale podejrzewam ze teraz szybko nie pojdzie:-D

Barnim zasnal zaraz po wyjsciu wszystkich, jeszcze spi zobaczymy jak dlugo.
Jakos nie mam pomyslu na obiadek, mysle i mysle i nic nie przychodzi do glowy.:sorry:

hehehe i ja juz w domku:-)reszta pewnie obiadek pichci??:sorry:ja mam jeszcze czas moj bedzie dopiero po 17:-D Amelka wyczerpana wrazeniami zamiast jesc-zasnela:eek: hehe za jakies 30 min bedzie krzyk ze musi byc juz:-):shocked2: heheh moze nastepna wizyta u mnie??? odrazu wiekszosc z was dowie sie gdzie ten oxgangs jest;-) hehee:-D

Doveinred ja mam pierozki z truskawkami-chcesz kilka?? :p

no moj bedzie dopiero o 18 z pracy wiec troszke jeszcze czasu. Co do pieroszkow to bym sobie zjadla, ja lubie takie jedzonka za to moj G nie zabardzo.

Doveinred bardzo było miło na kawce dziewczynki dziękuje za umilenie popołudnia :-) mam nadzieje że powtórzymy to jeszcze nie raz.
No i w końcu mamy dziewczynkę!!!!!!!
Doveinred nie dziwię się mu po takich wrażeniach i takim wytrząchaniu każdy by zasnął:-)

aa i musze sie pochwalic-po raz pierwszy musialam skladac te nasza limuzyne w autobusie bo babka na wozku inwalidzkim wsiadala:tak:mala oddalam jakiej milej pani do potrzymania-to moje ustrojstwo trzeba na dwie rece skladac:zawstydzona/y:-a sama limuzyne poskladalam i wtargalam tam gdzie trzeba hehehe upocilam sie jak w saunie;-):-Dale po takim targaniu wozka po schodach to troche krzepy fizycznej wroci bo sie rozleniwilam przez ciaze:zawstydzona/y::-D:-D

Ps no musze sie mezowi pochwalic ze Amelka znalazla adoratora hihihi sama tez usmieszki rozdawala hehehe moze cos z tego bedzie??? hehhe

Fajnie dziewczynki że wam się kawka udała. Ja jakoś nie umiaalm usiedzieć w iejscu, posprzątałam cały dom, byłam na spacerze, teraz obiadek, dzisiaj panga i jakoś ten dzień leci. Szczeniaki w końcu sprzedałam Polakom, mam gdzieś tych nieodpowiedzialnych szkotów. Strasznie szkoda mi ich było bo to 2 moje ulubione dziewczynki zostały na dzisiaj.

reklama
Isabell nie dziwie sie mi tez bylo by szkoda:-(
Ja dzisiaj pomidorowke zrobilam tak cos w miare szybko:-D
moj juz po drugiej drzemce cud mowilam ze juz nie zasnie a on od razu drugi raz poszed spac:-D
Azorek to niezle,ja to chyba bym czekala na nastepny

Ostatnia edycja:
Do góry