reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Uffff no normalnie usypianie mojego dziecka to jest mega proces :)
To wszystko tak długo trwa i co wieczór awantura...od jakiegos czasu moje dziecie musi przed snem sobie pokrzyczeć. Krzyczy krzyczy ja ja uspokajam i w jednej sekundzie nagle usypia i nastaje cisza :) no ciekawe zjawisko.
Kobietki tak kusicie tymi kawkami ze cos czuje że tez sie kiedys specjalnie wybiore do stolicy aby sie dołaczyc do tego waszego kawkowania :)

ojj wieje tak ze wszystko za oknem fruwa:eek::no:jesli rano tez tak bedzie to ja na spotkanie nie dojade bo mi mala z wozka wywieje:zawstydzona/y::-(a w srode mam szczepienie i nie chciala bym jej zaziebic:zawstydzona/y:

[edit] no to bede na 100%.w nocy tak wialo ze na budowie wszystkie ogrodzenia wywalilo i sporo smieckow fruwalo po ulicy:szok: ale sie troche uspokoilo to szkraba zawine i zapatule i ok 10 rano smogam na autobus:-)(ja mam do was niesety cala wyprawe z pod pentland hills na leithwalk czyli w zaleznosci co z autobusem moze nawet sie troszke spoznie:zawstydzona/y::-()
do zobaczyska:-)

Ostatnia edycja:
Isabelll. Matka - zapraszamy, bylo by bardzo fajnie was poznac:happy: no i Kravat tez wpadaj z nimi!
Isabelll- wymienilas suwaczek? gdzie ten ciazowy?

Dzien dobry. U mnie też wieje, ale świecie słoneczko za to:tak: Uff....zazdroszczę wam tego spotkania. Za pół roku ide na prawo jazdy i jak zdam to będę mogła przyjeżdżać i tyle:-p

Witam
U mnie też wieje ale słońce świeci więc może na jakiś spacer się wybiorę.
Suwaczki wymieniłam a ciążowy już sobie odpuściłam, już mi się nie chce odliczać.
Ja jak narazie zabrałam się za sprzątanie.
Też wam zazdroszczę tej kawki ale o tym już chyba pisałam. Coż jak już dojdę do siebie po porodzie (ciekawe kiedy to nastąpi???) to wsiadam w auto i też się na kawce melduje.

reklama
Ja oczywiscie potrzebowalam 15 min zeby sie zwlec z lozka i teraz latam:)
U nas podobno tez wialo w nocy-Romek mowil.Teraz ladnie, slonecznie-tak przez okno.
Isabell dobry ruch z tym suwaczkiem-nie bedzie cie draznil:)
Trzymajcie sie dziewczyny

Do góry