reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Gasiorek powiedziałam mężowi ucieszył się strasznie i będzie dzwonił do Twojego męża jak wróci z pracy
Ja się zapytam męża dzisiaj gdzie to jest On zna cały Edinburgh nie to co ja:-)
Poza tym mam autko i prawo jazdy więc później nie byłoby oroblemu:-)

Dzieki za kawke dziewczyny:)
Zupe nawet zjadlam!!Nie jest taka zla, na wszelki wypadek mam rybe w zamrazarce:)
Azorek najwazniejsze ze "nasze" dziewczyny beda mialy obroncow:)

emilia-ja osobiscie wole chyba tradycyjne wozki.na te "muszelki" tez patrzyklismy ale jakos tak dziwnie dzidziorka z kazdej strony pozamykac:sorry:i do tego (moje osobiste zdanie) czarnego nigdy bym nie wybrala.ale to moja opinia-jakos tak nie widze takiego malego wesolego czlowieczka w czarnej karocy:confused2:osobiscie jak bym miala jeszcze raz wybierac to bym wziela ten: http://direct.tesco.com/q/R.205-6870.aspx zastanawialismy sie nad nim a jednak kupilismy ten co sie kolka blokuja :/

Ostatnia edycja:
Emilia nie moge otworzyc tego pierwszego linka ale ten drugi wozek jest ladny ja osobiscie nie mam nic przeciwko czerni lub ciemnym kolorom:-)
Azorek tez ten wozek jest ladny,ja zawsze chcialam miec tradycyjby wozek i taki tez mialam ale maly juz za duzy na niego:-D

My najpierw wybierzemy sie do sklepu "pomacac" a wtedy dopiero cos kupimy:)
Ja nie upieram sie przy czarnym i tez wolalabym inny kolor.Poszukamy:) narazie skupiamy sie na modelu:)
Dzieki za opinie,wezme pod wzglad

babies are us
ten pierwszy nazywa sie Graco Sterling Travel System in Retrosport

a na czerwony tez mam chetke:)

Ostatnia edycja:
Mi się podoba ten z mamas and papas i ten z Hauck z tesco:tak:
U mnie na obiad był łosoś smażony, ziemniaczki i pomiodor z pieprzem. Łatwo, szybko i smacznie na szczęście:-)
Co do wózków to ja kupiłam po tym jak poszłam do takiego dużegooo sklepu z wózkami z siostrą- macałyśmy każdy, moja siostra robiła z nimi jakieś dziwne ewolucje-składanie, rozkładanie, wieszanie się na nich, trzęsienie nimi, sprawdzanie szybkości zwrotności i takie tam:-D Sprzedawca patrzył na nią przerażony....dzika nastolatka w końcu:-D Ale udało mi się wybrać dzięki temu:-p

reklama
Do góry