reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Mi podoba się ten Hauck, ale wiadomo wózek najlepiej obejrzeć na żywo, chociaż ja tym razem kupiłam przez internet prosto od producenta w Polsce, no i wózeczek bardzo mi się podoba i ma mnóstwo bajerów. Narazie sprawdzalam go w domu i raz na spacerku z chrześniakiem i jestem zadowolona.

podalam przykladowy link do tego wozka.w ktoryms sklepie byly bo ogladalismy tylko skleroza nie boli i nie pamietam gdzie:zawstydzona/y:moze nawet w polsce?:zawstydzona/y:
moja Amelka wlasnie sie darla przez 2h-glowa mi peka:-:)zawstydzona/y:nie chciala jesc to ja ponosilam chwile a ona znowu w ryk i smoka tak mocno wpychala do buzki ze miala odruch wymiotny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown:ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-:)zawstydzona/y::hmm:

Azorek Ala jest starsza od Amelki i od tygodnia idzie jej pierwszy ząb....i już straciłam nadzieję, że kiedyś to się skończy:zawstydzona/y:

podalam przykladowy link do tego wozka.w ktoryms sklepie byly bo ogladalismy tylko skleroza nie boli i nie pamietam gdzie:zawstydzona/y:moze nawet w polsce?:zawstydzona/y:
moja Amelka wlasnie sie darla przez 2h-glowa mi peka:-:)zawstydzona/y:nie chciala jesc to ja ponosilam chwile a ona znowu w ryk i smoka tak mocno wpychala do buzki ze miala odruch wymiotny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown:ehhh oby te zabki szybko skonczyly z taka ostra akcja bo i mala sie wykonczy i ja przy niej:-:)zawstydzona/y::hmm:

witam
nie znamy sie bo jestem na tym watku nowa i chce was wszytskie poznac jesli mozna sie wkupic:tak:

Pozwoliam sobie zacytowa Twoj post azorek poniewaz moze jakos pomoge, stosujesz masci na dziaselka? jesli tak to moze trzymaj w lodowce maja lepsze dzialanie to jedna rada, dwa moze daj jej czopka przeciwblowego lub jak ktos moze ci przeslac Viburcol one tez sa pomocne HEEL-VIBURCOL N CZOPKI 12 SZT. - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.

Azorek ja smaowalam malemu dziaselka ale to nie pomagalo za bardzo,w ostatecznosci jak juz maly byl na prawde nie spokojny to podawalam nurofen i to mu pomagalo ale moge jeszcze polecic Ashton Powder do kupienia w Boots to jest proszek na ziolach w tym rumianek i mamy sobie to chwala,przy biegunce podczas zabkowania tez dobry,u nas na szczescie nie jest tak zle maly marudzi ale przy drugim zabku nawet nie wiedzielismy ze wyszedl,oby tak dalej:-)
Minisia witam:-)

Azorek na pocieszenie- Dentinox naprawdę Ali pomaga-dostaniesz w każdym sklepie chyba. W tesco go kupiłam, ale widziałam też w Bootsie i Morissonie :tak:

Hej minisia:) w jakim wieku są twoje szkraby? napisz cos o sobie:-)

zeliki trzymam w lodowce-mamy bongela ,nie pomaga:no: gryzaczki wszelkiego rodzaju tez w lodowce-nie pomagaja:no: paracetamol-pomogl na tyle ze niunia kimnela ze 20 min:no: na razie nocki przesypia-tyle dobrego-tylko ze 2 razy budzi sie z lapka w buziuchnie i trzeba leciec jej smoka podac:zawstydzona/y: ale dzieki za info poszukam tego zielska;-) na przeslanie z pl tych czopkow to troche juz pozno bo za 4 tyg do pl jade a ostatnio jak tesciowka leki nam wyslala to szly ok 2tyg:szok:a teraz poczta strajkuje:wściekła/y:
ehhh a rozwolnionko to nie codzien u nas:eek:czasem ma gesta kupke nie lejaca sie(pewnie dla tego ze dostaje konkrecik i np marchewka wplywa na konsystecje kupek-chyba ze sie myle:confused2:)

reklama
Do góry