reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Jestem juz weekend z rodzinka:-)
witam nowa mamusie na forum:-)
rudzia to super ze jest juz lepiej i zycze wszystkiego najlepszego:-)
Almani sliczna ta twoja corcia,taka slodziutka:-)
dziewczyny mi pasuje jutro,moze spotkam sie z Emila i pojdziemy po Ewe?
Ja jestem z polnocy z Malborka,z moim mezem jestem juz 6 lat a malzenstwem prawie 2 i pol.jestesmy tu juz ponad 5 lat,ja wczesniej pracowlam na sprzataniu domow prywatnych i biura.Mam prawie 6 miesiecznego synka Piotrusia to chyba tyle:-D

reklama
congrats-on-your-baby-boy.png

Chłopczyk:) super:) ja też chce nazwać Franek mojego synka o ile takowego będę miała ( w mojej rodzinie to same baby;p)

Rudzia gratuluje kolejnego chłopca :)
i nie dawaj sie tym problemom....zobaczysz nawet nie obejrzysz sie a bedziesz miała swoja kruszynke juz w ramionach , piekną i zdrową ...

Gasiorek ja o 11.15 odbieram kolezanke z Iona st, a dziewczyny spotykaja sie na rogu eastre rd i dalmeny st o 11.20 ,wiec moze my o 11.00 pod scotmidem?

bardz dziekuje wszystkim za gratulacje :)
ciesze sie ogromnie... ale powiem szczerze ze majac juz chlopca to tak pocichutku liczylam na to ze bedzie Amelka ;) hihihi
najwazniejsze ze jest zdrowe :) bedziemy probowac dalej az wkoncu bede plotla te warkoczyki;-);-);-)

Almani no wiem że nam się to jeszcze w czasie odwlecze, pewnie uda nam się spotkać dopiero w przyszłym roku ale już jakis plan jest.
Kravat oj tak szybko to ja nie chcę kolejnych szczeniaków, fajne były ale roboty też z nimi było a teraz ciężko się rozstać, zwłaszcza mojemu Kubie. Codziennie płacze że on chce maluchy w domu. A jak tam wasz piesek?
Doveinred mój Kuba też nie chciał raczkować, od razu pchał się na nogi ale ja ostro z nim ćwiczyłam i w końcu się udało. Ja też zastanawiam się nad powrotem do pracy na nocki ale ja mam jeszcze sporo czasu. Jak nadejdzie moja pora to będę musiała pogadać z szefem co i jak.
Rudzia witaj po powrocie. Dobrze że zdecydowałaś się na ten wyjazd do Polski i że już wszystko jest na dobrej drodze. To najważniejsze. I oczywiście gratuluję chłopczyka.
Ja właśnie wróciłam od położnej, oczywiście znowu to samo, podwyższone ciśnienie, proteiny w moczu, w środe kolejne badania a moje bóle to normalne, bo przeciez dziecko mi naciska na wszytsko, ja to wiem ale i tak bym wolała żeby mnie sprawdzili dokładnie, ale co zrobić. Już niedługo na szczęście.
Wogle to dzisiaj znowu zwariowany dzień miałam bo kilka spraw do załatwienia. Mój mąż robił przelew z jego konta na moje no i zablokowali i jego i moje konto, musiałam jezdzic do banku i wyjasniac cala sprawe a oni na to ze czasami wprowadzaja takie zabezpieczenia. No myślałam ze coś mnie trafi.
A teraz dziewczyny to ja się robie przerazona bo szczeniakow już nie ma to co ja biedna będę robic calymi dniami. Mam nadzieje ze moje dziecko w koncu się zlituje nade mna i się urodzi.
Fajnie ze mam mame bo duzo mi pomaga ale tak jak pisalam już od dlugiego czasu duzo lepszy kontakt mam z tata a mama przyjechala tu żeby mi pomoc po porodzie a tu nic i kreci mi się po domu i patrzy na mnie i czeka, kazde moje ała to ona że to już wiec nawet przestalam mowic ze mnie cos boli.
Oczywiście po nowym roku zapraszam was wszystkie na kawke jak tylko będziecie mialy ochote.

reklama
Dokladnie rudzia najwazniejsze ze jest zdrowe:-)
Emila ok to 11.00 pod scotmidem:-)
Isabell to juz koncowka i napewno nie bedziesz sie nudzic no i w koncu poczujesz sie lepiej
Ja tez juz od dawna mialam lepszy kontakt z tata ale niestety moj tata niezyje,wiec jakos z mama musze sie dogadac choc czasem nie jest tez latwo,duzo i pomogla przy dziecku a taka pomoc jest potrzebna

Ostatnia edycja:
Do góry