reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
azorek to super!!!!
Oczywiscie wpadasz z malutka ma sie rozumiec!

to niech bedzie godzinka 11:30.
No to moze podam adres, 263/6 leith walk oczywiscie trzeba upszednio do mnie puscic sygnal bo mam buzzer wylaczony, z powodu sasiadow:sorry:.

Azorek chyba nie ma sprawy teraz spotykamy się pewnie u Doveinred.

Doveinred to napisz kochana gdzie mamy iść i Asiek jak nas słyszysz to na rogu Dalmeny i Easter jutro o 11 20 daj znac czy moze byc??

Ja mam do Ciebie kochana jakies 3 minuty nawet nie wiedziałam że tak blisko:-) Napisz mi jeszcze jak możesz numer telefonu na prywatnym to puszcze sygnal jak bedziemy na dole :-)

to ja jeszczde poprosze tak w przyblizeniu gdzie mam wysiasc na tym leithwalku zebym nie dralowala bez potrzeby przez caly;-):-Dja podjade 16-moge sie nieco spoznic albo byc nieco wczesniej-zalezy od autobusu;-):sorry:

Może ja bym też wyszła po Azorka to moje tereny więc dam rade może jakiś Polski sklep (Deli Polonia) albo pub dalmeny na skrzyzowaniu ten zielony albo po drugiej stronie ulicy ten zielony z napisem Quiz night co tam jeszcze jest charakterystycznego??

reklama
no to w takim razie kolo deli polonia-pabow az tak nie kojaze;-):-D mieszkalam przy leith az 4 lata temu a ostatnio bylam tam jakies 8-10 mcy temu;-):-D:-D:-D

oki ja znikam bo mala chce pogadac z mamusia hihihi za jakis czas sie odezwe i jak by co to do jutra

Do góry