reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Mikusia no malo ale i tak wiecej niz normalnie jest no i jakos normalniej bo jak mi wpada raz na 1 dzien a raz na na 2 dni to nic sie nie da zorganizowac
zQo niestety nie pomoge bo mam 1 psa w domu i z 2 bym raczej nie dala rady. Ja zawsze zostawialam u znajomej ale ostatnio niestety nienajlepiej sie pswm zajela wiec teraz zostaje mi hotel dla psow, musze podjechac i zapytac sie o ceny.
Hura tylko nie przemeczaj sie z tym bieganiem.
Zaliczylam fryzjera, zakupy jeszcze tylko brwi zrobic i jestem gotowa na komunie. No i oczywiscie jakies zakupy

reklama
Iza hotel to ostatecznosc bo nasza psiura to kanapowiec i pieszczoch przyzwyczajona do dzieci bardzo by teskniła w hotelu ...
no moja tesciowa to mi ja strasznie utuczyła pozniej musiałam ją odchudzac bo cairny mają skłonnosci do tycia ..

Ostatnia edycja:
No u mnie znowu pies siedzial praktycznie caly czas zamkniety kiedy nas nie bylo wiec wole oddac do hotelu jak bede potrzebowac.

Izka moze z czasem bedzie lepiej i maz bedzie robil dluzsze urolpy w domu ;-) Tylko najwazniejsze- nie daj mu leniuchowac na kanapie,wykorzystajcie ten czas na maxa :tak:a nawet zagon go do robot domowych ;-)
W koncu na jakiego fryzjera sie zdecydowalas?? jak cie obcial,godna polecenia??
ZqO co do psiaka to niestety nie pomoge...moje dzieci by chyba zameczyly kazde zwierzatko :-D
A z drugiej strony to prawde mowiac nie znosze zwierzat leniu****acych na kanapie...a takze siersc ktora zostawiaja. :baffled:
U mnie w domu w pl.nasz pies mial swoje miejsce lezenia w kuchni w wyznaczonym miejscu...z reszta moja mama chyba by zawalu dostala jakby jej pies wskoczyl na skorzana kanape :szok:
Chyba tak jak pisze Iza najlepszym wyjsciem bedzie psi motel,bynajmniej psiaki nie beda sie nudzily i sie wyhasaja...beda mialy razniej wsrod innych psow i beda mialy opieke 24h/dobe ;-)

Iza, dobry jest adobe photoshop, ja go uzywam tylko zalezy co chcesz zrobic? wszystko mozna na necie znalezc, instrukcje itd bo to taki bardziej profesjonalny, ale wszystko mozna ;)

Mikusia bylam u tej co wczesniej, ja jestem z niej zadowolona a ja rzadko jestem zadowolona bo albo kolor mi nie odpowiada albo ciecie a u niej mi odpowiada i cenowo wg mnie nie jest zle za farbe i sciecie 35
Karola glownie chodzi mi o ewentualne wymazanie rzeczy ktorych nie chce na zdjeciu i retusz twarzy czyli poprawienie troche niedoskonalosci, jakichs tam plamek. Zainstalowalam sobie tego photoshopa ale nie umiem go uzywac.
W koncu slonce wyszlo, w koncu prognoza sie sprawdzila a ja mialam koszmarna noc najpierw zasnac nie moglam mimo ze mega zmeczona bylam, potem 2 razy mnie pies zbudzil bo na koty szczekal, pozniej budzik w tel mlodego dzwonil chwile po 5 jak go wylaczylam to nie popatrzylam ze tam drzemka jest nastawiona wiec po 10 min dzwonil znowu

Mikusia no kazdy robi jak mu wygodnie mi akurat nie przeszkadza to ze ona lubi na lozko sie w gramolic:-D aprzez malego jest nieraz tak wymordowana ze ucieka ale on to z milosci ją tak targa:-D,narazie szukam kogos kto by sie nią zaopiekowal hotel to ostatecznosc naprawde i nie kazdy pies sie tam nadaje mieszkalismy kiedys niedaleko hotelu to wiem jak to wygląda ona by sie zaplakala jakby ją w kojcu zamknąc i wyprowadzac tylko na spacer:szok:

no pogoda sie dzis zapowiada nawet nawet zobaczymy co bedzie dalej:tak:

o jaa,Iza ja nienawidze takich nocy jak ciagle cos przeszkadza :/ wspolczuje! co do photoshopa to wszystko mozna znalezc na necie, przejrzyste opisy, ze zdjeciami,a nawet filmiki z instrukcja.
tu masz jak usunac cos ze zdjecia Jak usunąć obiekt ze zdjęcia w photoshop? | Grafika Panfu

tu retusz Photoshop - retusz niedoskonałości twarzy - PROGRAMY - Grafika - Trochetechniki.pl szukaj, jest pelno swietnych funkcji w tym programie,mozna fajne rzeczy robic, np wszystko czarno biale i np. jedna rzecz w kolorze itp. :)

pogoda dzisiaj nas chyba troche popiesci wlasnie :D zapowiada sie az 19 stopni, w koncu! spadam dzisiaj z dziecmi na plac zabaw i chyba do domu nie wroce do wieczora :D

dziewczyny mam pytanie...macie moze jakas sprawdzona krwacowa? zamowilam fajne spodnie za grosze, bylam pewna ze 10 bedzie dobra,okazuje sie,ze jednak ciut za szerokie i chce je zwezyc w pasie troche i w nogach...ratujcie!

Ostatnia edycja:
reklama
Izka kurcze tez nie lubie przerywanych nocy,bo potem caly dzien chodze niewyspana i strasznie ziewam :rofl2:
Za fryzierke zaplacilas przyzwoicie,dobrze ze jestes zadowolona :tak:
Wlasnie chcialam ci wkleic linki,ale widze ze Karola mnie wyprzedzila :-p
ZqO ja uwielbiam psy a nawet koty i inne stworzonka typu szczury :tak:........ pies czy bedzie w hotelu czy u kogos to i tak bedzie za wami tesknil,nie da sie tego ominac - musi przezyc czas waszej nieobecnosci i tyle.

Pogoda super sie zapowiada,pranie juz sie konczy prac i wstawiam drugie :-D Dzis ide troche porobic w ogrodzie,choc maluchy maja troche katar ale szkoda mi takiego ladnego dnia. Maz spi i za jakies 2h chce wstac bo chce cos tez robic w ogrodzie...ehh moj pracus :-) Milego dnia dziewczyny :tak:

Do góry