reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

no ja bylam w zeszlym roku w czerwcu na tydzien i tez nawet nie wiem kiedy i zlecialo, ale poki co na dluzej sie nie mamy jak wybrac bo moj M w szpitalu lezal i bral urlop, niewiele go zostalo, a sama z dziecmi boje sie, ze nie dam rady wrocic. znaczy rade pewnie bym dala, ale juz widze jak to bedzie wygladac...w nosie. najwyzej we wrzesniu jeszcze skoczymy...poza tym w lipcu przylatuje ta moja przyjaciolka wiec musimy juz ogarnac do tego czasu tutaj wszystko :)

reklama
Ja teraz bylam 9 dni i nie wiem kiedy to minelo, a w wakacje jeszcze szybciej jak mozna z pogody skorzystac. Moj eM siedzi i pstryka zdjecia i jest mega zadowolony, wiec ja tez.
Mikusia​ niby o zgrozo a z drugiej strony to wiecej niz normalnie jest, bo normalnie jest 3-4 dni w miesiacu wiec w tym wypadku byloby lepiej. No zobaczymy co z tego wyjdzie

Iza ,sorki juz nie pamietam,ale wychodziloby teraz ze dluzej twoj bedzie w domu.....dla mnie to i tak za malo:-p
Mojego widze (jak pracuje) gdy sie obudzi ok.17.oo i je obiad i tak o 19.oo wychodzi z domu i tyle.....i tak 4 dlugieee dni,a potem oczywiscie nadrabia 4 wolnymi dniami ;-)wiec jest sprawiedliwie :-D Jeszcze 2 nocki...:szok:
Ehhh ta dzisiejsza pogoda,ani nosa nie wychylilam z domu...ale plus ze bylo niby cieplo a jutro ma byc sloneczko,oby :sorry:
Ide cos obejrzec w tv....papatki :tak:

Hejka!
Psiaki jadą transportem lądowym- znalazłam chętnego, odpowiedzialnego na moje oko człowieka, który weźmie ich na fotel w kabinie. Szkraby prześpią większość drogi i nie ma obaw że się przeziębią lub przegrzeją.
Jak koleś się sprawdzi będę polecała jego usługi na prawo i lewo :-)
Dziś wielkie bieganie po polskich przychodniach, zus-ie i poczcie.
Buziaki!

Huraa dobrze ze kogos znalazlas bo wiesz wiele ludzi nie chetnie bierze zwierzeta... Zalatwiaj,zalatwiaj i nie zapomnaj sie oszczedzac;-):tak:
Juz mnie szlak trafia z tymi pogodami,nic sie nie sprawdza...na dzisiaj pokazywali slonce/chmury...nawet na moim tel. a to dooooopa!!!:wściekła/y:jak widze za oknem to tylko chmurzyska...ehh:baffled:

Hej! dawno nie zaglądałam ale jakos kiepsko z veną pogoda tez ciągle do d...
zaczełam myslec o wakacjach i to mnie trzyma przy zyciu hehe ...chcemy leciec do Polski na 3 tygodnie zaliczyc gory morze i odwiedzic rodzine no i mam problem co zrobic z psem:tak: kiedys była u tesciowej ale teraz tesciowa ma kota i raczej sie nie dogadają bo kot jest dosc dziki a tesciowa ma chopla na punkcie owego kota ;-) znacie moze kogos kto by przygarnął moją terierke na 3 tygodnie albo moze cos podpowiecie co zrobic?

Ostatnia edycja:
k4rol4 to jeszcze plany biletow jeszcze nie mamy mysle o lipcu ale wiesz o psie caly czas myslimy co z nią zrobic to jest cairn terrierka dorosla juz bezproblemowa i kanapowiec ...super jak bys sie zdecydowala ale musisz pewnie z mezem obgadac oczywiscie odwdzieczylabym sie :)
no i do dzieci przyzwyczajona :)

pytam kiedy bo my lecimy w czerwcu, w lipcu juz bedziemy w domu :) obgadam i dam Ci znac napewno,mamy ogrodek,kolo mnie jest ogromne boisko gdzie wszyscy z psiakami na spacery chodza, poza tym sami w pl mamy psy, ja owczarka suczke i kundelke, moj M goldena wiec napewno dobrze bysmy sie nia zajeli ;) pogadam i zobaczymy :)

reklama
Do góry