reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

no ja bylam w zeszlym roku w czerwcu na tydzien i tez nawet nie wiem kiedy i zlecialo, ale poki co na dluzej sie nie mamy jak wybrac bo moj M w szpitalu lezal i bral urlop, niewiele go zostalo, a sama z dziecmi boje sie, ze nie dam rady wrocic. znaczy rade pewnie bym dala, ale juz widze jak to bedzie wygladac...w nosie. najwyzej we wrzesniu jeszcze skoczymy...poza tym w lipcu przylatuje ta moja przyjaciolka wiec musimy juz ogarnac do tego czasu tutaj wszystko :)

reklama
Ja teraz bylam 9 dni i nie wiem kiedy to minelo, a w wakacje jeszcze szybciej jak mozna z pogody skorzystac. Moj eM siedzi i pstryka zdjecia i jest mega zadowolony, wiec ja tez.
Mikusia​ niby o zgrozo a z drugiej strony to wiecej niz normalnie jest, bo normalnie jest 3-4 dni w miesiacu wiec w tym wypadku byloby lepiej. No zobaczymy co z tego wyjdzie

Iza ,sorki juz nie pamietam,ale wychodziloby teraz ze dluzej twoj bedzie w domu.....dla mnie to i tak za malo:-p
Mojego widze (jak pracuje) gdy sie obudzi ok.17.oo i je obiad i tak o 19.oo wychodzi z domu i tyle.....i tak 4 dlugieee dni,a potem oczywiscie nadrabia 4 wolnymi dniami ;-)wiec jest sprawiedliwie :-D Jeszcze 2 nocki...:szok:
Ehhh ta dzisiejsza pogoda,ani nosa nie wychylilam z domu...ale plus ze bylo niby cieplo a jutro ma byc sloneczko,oby :sorry:
Ide cos obejrzec w tv....papatki :tak:

Hejka!
Psiaki jadą transportem lądowym- znalazłam chętnego, odpowiedzialnego na moje oko człowieka, który weźmie ich na fotel w kabinie. Szkraby prześpią większość drogi i nie ma obaw że się przeziębią lub przegrzeją.
Jak koleś się sprawdzi będę polecała jego usługi na prawo i lewo :-)
Dziś wielkie bieganie po polskich przychodniach, zus-ie i poczcie.
Buziaki!

Huraa dobrze ze kogos znalazlas bo wiesz wiele ludzi nie chetnie bierze zwierzeta... Zalatwiaj,zalatwiaj i nie zapomnaj sie oszczedzac;-):tak:
Juz mnie szlak trafia z tymi pogodami,nic sie nie sprawdza...na dzisiaj pokazywali slonce/chmury...nawet na moim tel. a to dooooopa!!!:wściekła/y:jak widze za oknem to tylko chmurzyska...ehh:baffled:

Hej! dawno nie zaglądałam ale jakos kiepsko z veną pogoda tez ciągle do d...
zaczełam myslec o wakacjach i to mnie trzyma przy zyciu hehe ...chcemy leciec do Polski na 3 tygodnie zaliczyc gory morze i odwiedzic rodzine no i mam problem co zrobic z psem:tak: kiedys była u tesciowej ale teraz tesciowa ma kota i raczej sie nie dogadają bo kot jest dosc dziki a tesciowa ma chopla na punkcie owego kota ;-) znacie moze kogos kto by przygarnął moją terierke na 3 tygodnie albo moze cos podpowiecie co zrobic?

Ostatnia edycja:
k4rol4 to jeszcze plany biletow jeszcze nie mamy mysle o lipcu ale wiesz o psie caly czas myslimy co z nią zrobic to jest cairn terrierka dorosla juz bezproblemowa i kanapowiec ...super jak bys sie zdecydowala ale musisz pewnie z mezem obgadac oczywiscie odwdzieczylabym sie :)
no i do dzieci przyzwyczajona :)

pytam kiedy bo my lecimy w czerwcu, w lipcu juz bedziemy w domu :) obgadam i dam Ci znac napewno,mamy ogrodek,kolo mnie jest ogromne boisko gdzie wszyscy z psiakami na spacery chodza, poza tym sami w pl mamy psy, ja owczarka suczke i kundelke, moj M goldena wiec napewno dobrze bysmy sie nia zajeli ;) pogadam i zobaczymy :)

reklama
Do góry