reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

to bierz Iza nikona, napewno Ci przypasuje. poza tym sam fakt, ze to lustrzanka sprawia, ze efekt zdjec bedze piorunujacy...

Hura, to w koncu z psiakami sie udalo? zycze powodzenia po przylocie tutaj, pisz jak Ci idzie zalatwianie spraw ciazowych ;)

ja wlasnie dzisiaj rozmawialam z przyjaciolka z polski i zdecydowali sie, ze tez tutaj przyleca, na poczatek zatrzymaja sie u nas dopoki mieszkania nie znajda...okropnie sie ciesze bo to przyjaciolka moja od...hmm...no z 12lat bedzie ;) nie bede sama samiutka, bede miala kogos naprawde bliskiego :) do tego jej facet bardzo dobrze zna sie z moim M wiec tym bardziej mnie to cieszy :) ale to dopiero w lipcu :) poki co my zadecydowalismy, ze w czwartek zamawiamy bilety i lecimy 12 czerwca cala rodzina do polski...w koooncuu!!
a poki co trzymam kciuki zeby pogoda sie zrobila bo do czerwca oszaleje przy tej pogodzie jesli taka zostanie. jeszcze teraz zostalismy bez auta bo w naprawie do 10maja wiec mam ubaw z mojego M bo pociagami jezdzi i musi troche tylek ruszyc :p
do dziewczyn, ktore chca wyrzezbic, cos zrobic z brzuchem, ja dzisiaj zrobilam piaty dzien 6W i musze pochwalic sie po 5dniach efektami, bo nawet mnie one zaskoczyly...:szok:
5dnii.jpg
5dni.jpg

Załączniki

• 5dnii.jpg
    5dnii.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 5dni.jpg
    5dni.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
A moj mowi do mnie ze sony i wez tu babo zdecyduj
Karola efekty super. ja przed wyjazdem do polski w kwietniu przerwalam i do tej pory nie wrocilam do cwiczen, trzeba by bylo znowu zaczac. Super ze przyjaciolka przyjezdza, tez bym chciala zeby ktos do nas przyjechal no ale niestety.

nie wiem jak z sony bo nigdy tak naprawde stycznosci nie mialam, zawsze jak slyszalam albo rozmawialam to albo canon albo nikon wiec juz wiecej nie pomoge :p
przyjaciolka tez sie zastanawiala od jakiegos czasu,ale stwierdzila, ze nie maja co w polsce szukac tak naprawde wiec chca sprobowac tutaj. do stracenia nic nie maja bo ona teraz stracila prace, jej facet pracuje na budowie za marne grosze, zrezygnowali z wynajmowanego mieszkania, przeniesli sie wlasnie do jej rodzicow wiec moga zaryzykowac, tym bardziej, ze dzieci nie maja. my dlugo sie z kolei zastanawialismy nad przylotem tutaj bo jednak moj M mial stala prace, umowe na 10lat,wyciagal do 2,7tys, ale w domu go nie bylo w ogole, wiec musielismy podjac decyzje. gdyby tutaj nam sie noga podwinela to powrot do polski i szukanie nowej pracy majac dziecko, troche niebardzo...

Iza zrob wyliczane i na tego bec i po problemie ;-):-D
Karola dobrze ze masz taka przyjaciolke i teraz mozecie byc razem,moje przyjaciolki wyjechaly z miasta,studia,potem my tutaj i tak sie kontakt urwal :zawstydzona/y::baffled:
Cholerka jak po 5 dniach takie efekty po ''szostce'' to zmobilizowalas mnie do tego aby samej zaczac cwiczyc ;-) Cwiczylam z plytka ale pozniej brak czasu,moj na nocki i trzeba non stop byc przy dzieciach i ich uciszac....eh
A ile cwiczysz dziennie,stosujesz diete? Tylko pytanie czy przy malych dzieciach mozna cwiczyc :szok:

mozna Mikusia, mozna ;-) z czasem powtorzen jest wiecej i wiecej czasu to zajmuje, ale ja jakos go znajduje. poki co schodzi mi ok 10-15min, uwierz mi,mozna ten czas wygospodarowac ;-) ja sie trzymam harmonogramu tak jak ma byc i to wystarcza. diety zadnej zadnej, jem tyle co jadlam i napycham sie slodyczami dodatkowo, wieczorem czasami napije sie piwa, w niczym to nie przeszkadza bo to sa aeroby i sa na tyle mocne, ze i tak wyrzezbia i tak, chyba, ze ktos ma naprawdeee sporo do zrzucenia to wiadomo, bez diety nie da rady, ale tak jak ja chce tylko wyrzezbic i spalic tluszcz, jak widac wystarcza cwiczenia :) tu masz wszystko o szostce Aerobiczna 6 Weidera - sposób na płaski brzuch i jak zaczniesz to ostrzegam, ze jest ciezko, ale nie warto sie zniechecac jak widac. jak juz robi sie po 2-3 serie to pierwsza jest najgorsza, kolejne jakos leca mi bez bolu, jakiegos wiekszego wysilku :)

a jesli chodzi o przyjaciolki to nas od gimnazjum byla szostka, taka paczka dziewczyn, nie bylo chyba osob ktore by nas w miescie nie kojarzyly bo bylysmy jedyna taka ekipa. z dwiema chodzilam jeszcze do podstawowki nawet. z trzema kontakt sie jakos urwal po liceum,z trzema sie utrzymal. jednak przeprowadzila sie do wroclawia, pracuje w banku, tez po drodze byla w anglii rok, a mimo to dalej kontakt jest, rozmawiamy w miare regularnie, zawsze moge na nie liczyc i jak tylko przyjezdzam do polski to znajda czas na to zeby spotkac sie razem, wyjsc gdzies,zrobic babski wieczor itd. przyjaciolka z wroclawia wraca do miasta, widzi sie z nami, bez problemu,zawsze jej daje znac, ze bede zeby czas znalazla. druga taka w sumie naj juz zaklepuje urlop na moj przylot i trzecia,ktora ma tutaj przyleciec...tez ciagle do siebie piszemy, dzwonimy. poki co niewiele zmienia miedzy nami fakt,ze jestem tutaj, choc wiem, ze maja swoje zycie, obowiazki,ale zawsze znajdzie sie czas wspolny i z tego jestem ogromnie dumna, ze mam swoje bratnie dusze, ktore naprawde rozumieja mnie bez slow, znaja mnie najlepiej, wiedza o mnie rzeczy o ktorych nie wie nikt :) licze na to, ze ten kontakt sie utrzyma, caly czas gadamy o tym, ze jako stare babcie na wozkach bedziemy do parku na cytrynowke chodzic...mam nadzieje, ze tak bedzie :)

Ostatnia edycja:
Karola to super. Ja mam w sumie 3 takie kolezanki, co prwda dosc bliskie ale bardziej kolezanki niz przyjaciolki i tez zawsze sie spotykamy jak jestem w pl.
Mikusia da sie cwiczyc bo te cwiczenia duzo czasu nie zajmuja, ja kiedys przeszlam cala a6w jakies 3 miesiace po porodzie i efekt byl naprawde dobry, nie zgubilam wszystkiego bo duzo bylo do zgubienia. teraz musze zaczac od nowa.

Aparat wybralismy, sony i jest super. Ja mam migrene, wczoraj to wogle wylaczona z zycia bylam, dopiero o 19.30 sie podnioslam, dzisiaj troche lepiej ale z bolem wstalam a dzieci doprowadzaja mnie do szalu. Majka buzi nie zamyka odkad oczy otworzyla i cigle cos. Moj przyjechal do domu z "dobra nowina" ze prawdopodobnie nie bedzie go w domu jeszcze dluzej bo moze miec prace taka ze 3 tyg w pracy i 8 dni w domu

Dzieki Karola,jeszcze przed slubem cwiczylam szostke ale mi to bylo potrzebne aby wyrzezbic tu i owdzie ;-) Teraz to raczej potzrebne jest mi spalanie tluszczu :zawstydzona/y:zwlaszcza w talii,brzuch :tak:a A6W to jest to :-p
Lecisz 12 czerwca na ile? Bo my jedziemy autem 22 czerwca ale ja z dziecmi do sierpnia zostaje:cool2:
No wlasnie moje kumpele zajely sie karierami,rodzina,jedne wyjechaly do niemiec,francji i tyle...Jak jestesmy w pl.to czasami spotykamy sie na kawke,ale to juz nie jest takie jak kiedys :no: kazdy ma swoje problemy...no trudno sie mowi :sorry2:
Ale dzisiaj wietrznie,pranie wywiesialam to suszarka kreci sie na okolo jak wiatrak :-DMyslalam ze pojde troche do ogrodu wygrabic mech,a tu dupa,zbyt zimno... z dnia na dzien w pogodzie pokazuja co innego :wściekła/y:

Iza dobrze ze jestes zadowolona z aparatu :-)
No to ciekawie -3 tyg poza domem a 8 dni w domu... :baffled: o zgrozo ale mi dobra nowina :sorry2:

Mikusia my lecimy 12 na 10dni i samolotem, autem raczej by nam sie nie oplacalo bo bilety w dwie strony wychodza nam 200f, za paliwo raczej wiecej by poszlo...poza tym wygoda, szybko i z glowy, a w polsce mamy i u mojego M i u mnie samochod do dyspozycji wiec nie mamy potrzeby ciagnac ze soba :) i tak wyslemy pare dni wczesniej paczke z rzeczami wiec bagazow nie bierzemy :)

reklama
No na 10 dni to na 100% wam sie nie oplaca :no: My jedziemy autem tylko z tego wzgledu ze moj maz zostaje na 3 tyg. w pl i wraca...aczkolwiek bedzie nam sie to oplacalo bo auto bedzie zaladowane po sam dach roznymi rzeczami spozywczymi + 3 lodowki :szok:,takze zarcia bedzie na jakis czas:-D ;-)
A z powrotem (w sierpniu) wracam samolotem z dziecmi i tez wysylam wszystkie ciuchy i mam tylko bagaz podreczny ;-)A auta to u mnie w pl.3 stoja do dyspozycji i jak lecimy wszyscy razem to oczywiscie korzystamy :tak:
Kurcze 10 dni to minie migiem...bylam 9 dni w styczniu i nawet sie nie obejrzalam a juz tutaj lecialam :baffled:

Do góry