reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

ja dzisiaj znowu kurczaka w tymianku z pomidorkami koktajlowymi + bataty :-D tylko dlugo nam cos zeszlo na miescie i dopiero sie wszystko piecze, a mnie az skreeca w srodku bo juz chce zjesc :-p a jakby tego bylo malo, w tesco dorwalam calego pstraga teczowego za 3f/kg :szok: wieczorem wypatrosze, przyprawie i na jutro bedzie pieczony pstrag :tak: moj Filip ryby kocha, Nadia tez czasami cos skubnie ode mnie...ja tez wielbie ryby pieczone w calosci, zwlaszcza pstraga. odrazu kupilam na sobote wolowine na gulasz z kasza i poki co tyle planow obiadowych :-p zanioslam tez dzisiaj te spodnie do zwezenia, we wtorek do odebrania, tylko 5f wiec cala szczesliwa jestem :-D i jeszcze na poprawe humoru na dzisiaj, zamowilam bilety do polski na 12 czerwca i uciekam na nie wiem ile bo zamowilam w jedna strone...moj M zostaje, bo w czerwcu prawdopodobnie szykuje mu sie kontrakt na stanowisku ktore uwielbia, wiec nie chce brac wolnego...trudno, jakos sama dam rade, choc przeraza mnie mysl lotu samej z dwojka dzieci:szok: dobrze,ze loty sa rano i ze Filip jest juz bardzo ogarnietym dzieckiem, raczej z nim problemow nie bedzie, nie wiem jak z mala:sorry2:w ogole to musze chyba w koncu paszporty odebrac :cool2: a i jeszcze przez przypadek dzisiaj znalazlam sie w new look'u zobaczyc na buty i kupilam za 10f w przecenie czarne na koturnie takie polbuty/balerinki i jestem meeega szczesliwa bo mialam w tesco upatrzone na wyzszej koturnie i za 18f, tam po nie zmierzalam,a tu wpadly inne,nizsze i pewnie wygodniejsze beda do latania w polsce..co za dzien,nawet pogoda mi humoru nie psuje :-p

reklama
Karola to masz szczesliwy dzien...oby inne tez takie byly;-)
Ja tez robilam udka (te male)tylko ze dusilam je z baby marchewkami + mlode kartofle+ kalafior.........a na jutro mam tez swiezego pstraga tylko ze od paru dni lezy w zamrazarce :-D Co do batatow to nie bardzo przepadamy,wiec nie robie bo komu? :baffled:
To tak jak ja uciekasz do pl.tylko ze ja juz mam bilety powrotne...mam nadzieje ze wytrzymamy bez taty :baffled:
Drugi raz polece z dziecmi,ale jakos sie nie boje....damy rade ;-)i ty pewnie tez dasz :tak:
A ja dzisiaj na ebayu kupilam nowe krotkie spodenki czarne ze 100% skory.......za funta :szok:+ 2.20 przesylka- good deal :-p

Karola to dzien ci sie udal
Troche wam zazdroszcze tych wakacji w polsce, mam nadzieje ze tutaj choc troche bedzie ladnie bo chyba zwarjuje jak bedzie caly czas tak pieknie jak teraz:wściekła/y:. Ja narazie wakacji w pl nie planuje, chyba predzej w anglii wyladuje. Ale sobie dzisiaj w dupe dalam, ale prawie caly dom posprzatany, mojemu juz nie duzo na jutro zostalo zanim gosci przywiezie

Hejka!!!
Jestem u Was :) Przywiozłam troszkę słonka- widziałyście?
Nasza podróż rewelacja- lądowanie i start ok. Nawet mój mały nadbagaż przeszedł bez problemu.
RATUJCIE!!!
Nie przepuścili mi jednego psa na prom w Dover. Jeszcze nie wiem dlaczego- ma identyczne papiery jak drugi- który dojedzie do mnie jutro. Mąż już kombinuje jak dostać się z Perth do Dover... masakra!!!!
Psa przewoźnik zostawił u weterynarza w Dunkierce. Wet twierdzi, że pies nie przejechał granicy tylko z winy celniczki/strażniczki. Uważa, że papiery są w porządku. MASAKRA!!!! Osobiście będę z nim gadała jutro- jak dojedzie przewoźnik i da mi wszystkie informacje. Jak najtaniej dostać się do Dover???? Napisałam ogłoszenie na Emito, szukam gdzie się da. Pociągiem wychodzi dramatyczna kwota!
RATUJCIE proszę, podpowiadajcie!

Buziaki

Dunkierka czy Dover- jeden pies. Psiak został przed wejściem na prom... wiec wszystko mi jedno. Szukamy szukamy

Cześc
no to lipa z tymi zwierzakami :no:

My wrocilismy z urlopu w PL,pogoda była bajka choć przez pierwsze 3 dni padalo ale pozniej to juz upały były

Dlatego moze poszukaj sobie lotow do francji skoro do dover jest drogo.
Ja juz nie moge z ta pogoda no ile moze padac i nie zapowiada sie zeby mialo byc lepiej

Tez juz sie wkurzam na te pogode bo przez kolejne dni pokazuje deszcz,choc dzisiaj jestem zadowolona bo wystawilam moje punto a 5min. pozniej zadzwonili ze przyjada zobaczyc....no i sprzedalam :-pprawie za tyle co kupilam,choc cena byla do negocjacji ale szkoci chyba sie nie licytuja :-p:-D
Iza moze gdzies zauwazysz w Ardrie moj srebrny punciak z naklejkami na bokach z Hello Kitty,hehee ;-):-)

reklama
Do góry