k4rol4
Fanka BB :)
ja dzisiaj znowu kurczaka w tymianku z pomidorkami koktajlowymi + bataty tylko dlugo nam cos zeszlo na miescie i dopiero sie wszystko piecze, a mnie az skreeca w srodku bo juz chce zjesc a jakby tego bylo malo, w tesco dorwalam calego pstraga teczowego za 3f/kg wieczorem wypatrosze, przyprawie i na jutro bedzie pieczony pstrag moj Filip ryby kocha, Nadia tez czasami cos skubnie ode mnie...ja tez wielbie ryby pieczone w calosci, zwlaszcza pstraga. odrazu kupilam na sobote wolowine na gulasz z kasza i poki co tyle planow obiadowych zanioslam tez dzisiaj te spodnie do zwezenia, we wtorek do odebrania, tylko 5f wiec cala szczesliwa jestem i jeszcze na poprawe humoru na dzisiaj, zamowilam bilety do polski na 12 czerwca i uciekam na nie wiem ile bo zamowilam w jedna strone...moj M zostaje, bo w czerwcu prawdopodobnie szykuje mu sie kontrakt na stanowisku ktore uwielbia, wiec nie chce brac wolnego...trudno, jakos sama dam rade, choc przeraza mnie mysl lotu samej z dwojka dzieci dobrze,ze loty sa rano i ze Filip jest juz bardzo ogarnietym dzieckiem, raczej z nim problemow nie bedzie, nie wiem jak z malaw ogole to musze chyba w koncu paszporty odebrac a i jeszcze przez przypadek dzisiaj znalazlam sie w new look'u zobaczyc na buty i kupilam za 10f w przecenie czarne na koturnie takie polbuty/balerinki i jestem meeega szczesliwa bo mialam w tesco upatrzone na wyzszej koturnie i za 18f, tam po nie zmierzalam,a tu wpadly inne,nizsze i pewnie wygodniejsze beda do latania w polsce..co za dzien,nawet pogoda mi humoru nie psuje