reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

ja dzisiaj znowu kurczaka w tymianku z pomidorkami koktajlowymi + bataty :-D tylko dlugo nam cos zeszlo na miescie i dopiero sie wszystko piecze, a mnie az skreeca w srodku bo juz chce zjesc :-p a jakby tego bylo malo, w tesco dorwalam calego pstraga teczowego za 3f/kg :szok: wieczorem wypatrosze, przyprawie i na jutro bedzie pieczony pstrag :tak: moj Filip ryby kocha, Nadia tez czasami cos skubnie ode mnie...ja tez wielbie ryby pieczone w calosci, zwlaszcza pstraga. odrazu kupilam na sobote wolowine na gulasz z kasza i poki co tyle planow obiadowych :-p zanioslam tez dzisiaj te spodnie do zwezenia, we wtorek do odebrania, tylko 5f wiec cala szczesliwa jestem :-D i jeszcze na poprawe humoru na dzisiaj, zamowilam bilety do polski na 12 czerwca i uciekam na nie wiem ile bo zamowilam w jedna strone...moj M zostaje, bo w czerwcu prawdopodobnie szykuje mu sie kontrakt na stanowisku ktore uwielbia, wiec nie chce brac wolnego...trudno, jakos sama dam rade, choc przeraza mnie mysl lotu samej z dwojka dzieci:szok: dobrze,ze loty sa rano i ze Filip jest juz bardzo ogarnietym dzieckiem, raczej z nim problemow nie bedzie, nie wiem jak z mala:sorry2:w ogole to musze chyba w koncu paszporty odebrac :cool2: a i jeszcze przez przypadek dzisiaj znalazlam sie w new look'u zobaczyc na buty i kupilam za 10f w przecenie czarne na koturnie takie polbuty/balerinki i jestem meeega szczesliwa bo mialam w tesco upatrzone na wyzszej koturnie i za 18f, tam po nie zmierzalam,a tu wpadly inne,nizsze i pewnie wygodniejsze beda do latania w polsce..co za dzien,nawet pogoda mi humoru nie psuje :-p

reklama
Karola to masz szczesliwy dzien...oby inne tez takie byly;-)
Ja tez robilam udka (te male)tylko ze dusilam je z baby marchewkami + mlode kartofle+ kalafior.........a na jutro mam tez swiezego pstraga tylko ze od paru dni lezy w zamrazarce :-D Co do batatow to nie bardzo przepadamy,wiec nie robie bo komu? :baffled:
To tak jak ja uciekasz do pl.tylko ze ja juz mam bilety powrotne...mam nadzieje ze wytrzymamy bez taty :baffled:
Drugi raz polece z dziecmi,ale jakos sie nie boje....damy rade ;-)i ty pewnie tez dasz :tak:
A ja dzisiaj na ebayu kupilam nowe krotkie spodenki czarne ze 100% skory.......za funta :szok:+ 2.20 przesylka- good deal :-p

Karola to dzien ci sie udal
Troche wam zazdroszcze tych wakacji w polsce, mam nadzieje ze tutaj choc troche bedzie ladnie bo chyba zwarjuje jak bedzie caly czas tak pieknie jak teraz:wściekła/y:. Ja narazie wakacji w pl nie planuje, chyba predzej w anglii wyladuje. Ale sobie dzisiaj w dupe dalam, ale prawie caly dom posprzatany, mojemu juz nie duzo na jutro zostalo zanim gosci przywiezie

Hejka!!!
Jestem u Was :) Przywiozłam troszkę słonka- widziałyście?
Nasza podróż rewelacja- lądowanie i start ok. Nawet mój mały nadbagaż przeszedł bez problemu.
RATUJCIE!!!
Nie przepuścili mi jednego psa na prom w Dover. Jeszcze nie wiem dlaczego- ma identyczne papiery jak drugi- który dojedzie do mnie jutro. Mąż już kombinuje jak dostać się z Perth do Dover... masakra!!!!
Psa przewoźnik zostawił u weterynarza w Dunkierce. Wet twierdzi, że pies nie przejechał granicy tylko z winy celniczki/strażniczki. Uważa, że papiery są w porządku. MASAKRA!!!! Osobiście będę z nim gadała jutro- jak dojedzie przewoźnik i da mi wszystkie informacje. Jak najtaniej dostać się do Dover???? Napisałam ogłoszenie na Emito, szukam gdzie się da. Pociągiem wychodzi dramatyczna kwota!
RATUJCIE proszę, podpowiadajcie!

Buziaki

Dunkierka czy Dover- jeden pies. Psiak został przed wejściem na prom... wiec wszystko mi jedno. Szukamy szukamy

Cześc
no to lipa z tymi zwierzakami :no:

My wrocilismy z urlopu w PL,pogoda była bajka choć przez pierwsze 3 dni padalo ale pozniej to juz upały były

Dlatego moze poszukaj sobie lotow do francji skoro do dover jest drogo.
Ja juz nie moge z ta pogoda no ile moze padac i nie zapowiada sie zeby mialo byc lepiej

Tez juz sie wkurzam na te pogode bo przez kolejne dni pokazuje deszcz,choc dzisiaj jestem zadowolona bo wystawilam moje punto a 5min. pozniej zadzwonili ze przyjada zobaczyc....no i sprzedalam :-pprawie za tyle co kupilam,choc cena byla do negocjacji ale szkoci chyba sie nie licytuja :-p:-D
Iza moze gdzies zauwazysz w Ardrie moj srebrny punciak z naklejkami na bokach z Hello Kitty,hehee ;-):-)

reklama
Do góry