reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

mikusia ja dzieci kapie ok 18 , kiedy moj juz nie spi i jest po obiedzie . rzadko go potrzebuje ale jednak czasami sie przydaje;-)
alez dzis pieknie , az zyc sie chce :-D

zqo napewno znajdziesz chetna do opieki nad pieskiem

karola zadziwiajacy efekt , jestem pod wrazeniem :szok:

moj dzis dpstal mandat pod konsulatem:wściekła/y: pojechal odebrac paszporty i .... dobrze ze to ostatni raz na kilka lat, albo moze i na zawsze bo pozniej moze juz w pl wyrobie zeby nie kusic losu wiecej.

reklama
Karola dzieki musze poczytac bo probowalam cos pozmieniac ale mi nie wyszlo, moze tez z programem cos nie tak bo z chomika pobralam. Najwyzej podjade do ciebie na nauki;-):tak::-)
Dzien byl piekny szkoda ze jutro juz ma padac

Anitho u mnie jakos przyjelo sie ze 19.30 kapie dzieci,a teraz jeszcze pozniej bo o 20.oo,za jasno by po kapieli polozyc ich spac-bo tak robie :tak:
Ale dzisiaj bylo cudnie :cool2::cool2::cool2:....pierwsze opalanie zaliczone,bo przez grabienie opalilam sobie buzie i rece i maz tak samo a dzieci noski i policzki maja czerwone-zapomnialam nas wszystkich posmarowac :-pTeraz dopiero zaczyna mnie palic twarz i rece..Caly bozy dzien w ogrodzie z przerwa na obiad :-)...niestety jutro zalamanie pogody :baffled:
Anitho dawno temu tez moj dostal mandat w Edin.,ale jechalismy na zakupy,znalazl wolne miejsce i za dlugo nam zeszlo - moze 10min.po czasie, a policja chodzi i non stop sprawdza bilety,no coz nigdy wiecej tam nie stawalismy:-D

ja sie chyba poplacze przez ta pogode :confused2: dzisiejszy dzien pobil wszystko, ja w bokserce, Filip w krotkim rekawku, jak cudownie. rowno 20:10 weszlismy do domy, odrazu wlaczylam wode na kapiel bo Filip prawie w drodze do domu idac mi zasnal :-p szybka kapiel i od 40min spokoj, cisza, film i zimne piwko..relaks,moj diabelski plan wymeczenia dzieci sie powiodl :evil:

Iza ja szczerze mowiac w malo opcji wchodzilam w photoshopie, jedynie wycinanie zdjec do skladanki, jakos sie bardziej nie wkrecalam bo nie mialam potrzeby ;) ale jak cos to wpadaj, cos razem pokombinujemy,co dwie glowy to nie jedna :-p

ehh to zadna krawcowej nie zna? :p moze ktoras sama sie w szycie, przerabianie bawi? :D

Karola co do szycia ja czesto i gesto zasiadam do maszyny :tak:...nawet jak cos kupie ze sklepu i nie bardzo mi sie (szerokosc lub dlugosc) podoba to od razu idzie pod igle ;-) Bardzo lubie cos przerabiac,choc brakuje mi czesto czasu...jeansy leza do podwiniecia oraz 2 bluzki na ktore mam juz swoj plan zeby staly sie modnymi... :-p

Tle sie napisalam wczoraj i mi wcielo.
Karola w coatbridge na deptaku w shopping centre na gorze robia przerobki i z tego co wiem nie biora duzo

Karola a skad masz photoshopa? Ja sciagnelam jakis ale wydaje mi sie ze nie dziala jak powinien
Pogoda okropna, moglabym spac caly dzien

Iza, ja chyba z aresa sciagalam z tego co pamietam.
tak ponuro jak dzisiaj to chyba juz dawno nie bylo :dry: swiatla zapalam bo normalnie ciemno w domu, szok normalnie...ide kawe robic, ciasto wszamac i pewnie zaraz mala wstanie...

reklama
No i mamy po ciepelku :baffled: Nadal trzeba grzac,bo w domu zimno jak cholera...
Co dzisiaj zrobilyscie na obiadek?

Do góry