reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

mikusia ja dzieci kapie ok 18 , kiedy moj juz nie spi i jest po obiedzie . rzadko go potrzebuje ale jednak czasami sie przydaje;-)
alez dzis pieknie , az zyc sie chce :-D

zqo napewno znajdziesz chetna do opieki nad pieskiem

karola zadziwiajacy efekt , jestem pod wrazeniem :szok:

moj dzis dpstal mandat pod konsulatem:wściekła/y: pojechal odebrac paszporty i .... dobrze ze to ostatni raz na kilka lat, albo moze i na zawsze bo pozniej moze juz w pl wyrobie zeby nie kusic losu wiecej.

reklama
Karola dzieki musze poczytac bo probowalam cos pozmieniac ale mi nie wyszlo, moze tez z programem cos nie tak bo z chomika pobralam. Najwyzej podjade do ciebie na nauki;-):tak::-)
Dzien byl piekny szkoda ze jutro juz ma padac

Anitho u mnie jakos przyjelo sie ze 19.30 kapie dzieci,a teraz jeszcze pozniej bo o 20.oo,za jasno by po kapieli polozyc ich spac-bo tak robie :tak:
Ale dzisiaj bylo cudnie :cool2::cool2::cool2:....pierwsze opalanie zaliczone,bo przez grabienie opalilam sobie buzie i rece i maz tak samo a dzieci noski i policzki maja czerwone-zapomnialam nas wszystkich posmarowac :-pTeraz dopiero zaczyna mnie palic twarz i rece..Caly bozy dzien w ogrodzie z przerwa na obiad :-)...niestety jutro zalamanie pogody :baffled:
Anitho dawno temu tez moj dostal mandat w Edin.,ale jechalismy na zakupy,znalazl wolne miejsce i za dlugo nam zeszlo - moze 10min.po czasie, a policja chodzi i non stop sprawdza bilety,no coz nigdy wiecej tam nie stawalismy:-D

ja sie chyba poplacze przez ta pogode :confused2: dzisiejszy dzien pobil wszystko, ja w bokserce, Filip w krotkim rekawku, jak cudownie. rowno 20:10 weszlismy do domy, odrazu wlaczylam wode na kapiel bo Filip prawie w drodze do domu idac mi zasnal :-p szybka kapiel i od 40min spokoj, cisza, film i zimne piwko..relaks,moj diabelski plan wymeczenia dzieci sie powiodl :evil:

Iza ja szczerze mowiac w malo opcji wchodzilam w photoshopie, jedynie wycinanie zdjec do skladanki, jakos sie bardziej nie wkrecalam bo nie mialam potrzeby ;) ale jak cos to wpadaj, cos razem pokombinujemy,co dwie glowy to nie jedna :-p

ehh to zadna krawcowej nie zna? :p moze ktoras sama sie w szycie, przerabianie bawi? :D

Karola co do szycia ja czesto i gesto zasiadam do maszyny :tak:...nawet jak cos kupie ze sklepu i nie bardzo mi sie (szerokosc lub dlugosc) podoba to od razu idzie pod igle ;-) Bardzo lubie cos przerabiac,choc brakuje mi czesto czasu...jeansy leza do podwiniecia oraz 2 bluzki na ktore mam juz swoj plan zeby staly sie modnymi... :-p

Tle sie napisalam wczoraj i mi wcielo.
Karola w coatbridge na deptaku w shopping centre na gorze robia przerobki i z tego co wiem nie biora duzo

Karola a skad masz photoshopa? Ja sciagnelam jakis ale wydaje mi sie ze nie dziala jak powinien
Pogoda okropna, moglabym spac caly dzien

Iza, ja chyba z aresa sciagalam z tego co pamietam.
tak ponuro jak dzisiaj to chyba juz dawno nie bylo :dry: swiatla zapalam bo normalnie ciemno w domu, szok normalnie...ide kawe robic, ciasto wszamac i pewnie zaraz mala wstanie...

reklama
No i mamy po ciepelku :baffled: Nadal trzeba grzac,bo w domu zimno jak cholera...
Co dzisiaj zrobilyscie na obiadek?

Do góry