reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

no mikusia chodzilo mi o wieczory i noce ;-)
ja sie przyzwyczailam dosc szybko bo my najpierw zaczelismy razem na nockach na zmiene tylko ja pozniej zrezygnowalam. czasmi bywaja ciezkie noce tak jak pisalam wczesniej jak dzieci sa chore albo jak mi jakis lump na wczesniejszym mieszkaniu pukal do drzwi ok 22.

to ci iza zamieszanie siostra zrobila. tez nielubie jak ktos mowi jedno a robi co innego, bedziesz musiala przezyc jakos ten czas, to tylko weekend wiec dasz rade.

Ostatnia edycja:
reklama
aa dziewczyny w koncu troche slonca :D poszlam pranie na ogrod powiesic w samym polarku, a tu ani wiatru,ani chlodu...micha mi sie sama cieszy, na zakupy powedrujemy na nogach, pozniej musze recepte w przychodni odebrac, zjemy obiad i na drugi spacer z hulajnoga sie wybierzemy :D nie chce zapeszac,ale lukalam na pogode i od niedzieli ma byc od 15 stopni w gore, wiec oby sie sprawdzilo :D

Iza ja niecierpie takich sytuacji, na ostatnia chwile kombinuj i cuduj :/ nie ma co sie spinac, ze weekend bedzie zepsuty, jedna osoba nie ma prawa tego zepsuc... :)

Izka nie stresuj sie bo tylko na zdrowiu ci sie odbije...Tez nie cierpie jak ktos zmienia plany co 5 minut :no::wściekła/y: W sumie jak ''wyleciala'' z tymi biletami ze sobie zarezerwowala to niech sobie i taxi z lotniska zamowi i tyle... :-p;-)
Teraz na dwa razy bedziesz musiala dygac,bo nie zmiescisz wszystkich??A twoj to nie jest 7 osobowy?:confused:
Anitho powoli tez zaczynam sie przyzwyczajac,choc najciezej jest jak dzieci kapie to potrzebuje pomocy...ale damy rade ;-)
Karola dzisiaj pogoda super...rano bylismy z moim i dziecmi w szpitalu (co z maja watroba),no i d*u*p*a nic nie wykryli tyle tylko mnie zdenerwowali ze juz robili 2 scany,gastroskopie wiec teraz tylko operacja. Wiec pytam po jaki kij maja mnie rocianac jesli nic nie wykryli????????????? zeby zobaczyc tylko co mam w srodku????? Nie zgodzilam sie...mam sie zglosic jak zmienie zdanie,ale nigdy to sie nie stanie,nie bede krolikiem doswiadczalnym!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak przyjechalismy,to rylam w ogrodku,normalnie ten mech mnie wykonczy,przez te deszcze chwastow co niemiara,a miedzyczasie obiad sie gotowal.Moj tez skrecal hustawki w ogrodzie i robil porzadki w budzie z narzedziami....i tak niewiem kiedy dzien zlecial....
O 20.oo wykapalismy dzieci i migiem popadaly do lozek :-D a teraz sacze piwko z soczkiem i chyba tez szybko padne bo strasznie juz jestem zmeczona :-p

Karola niestety ta osoba ta rade, no ale coz nic na to nie poradze
Mikusia no tez tak sobie pomyslalam a mojemu eM powiedzialam zeby siostrzyczke w pocig wsadzil i niech sobie dojedzie bo ja do pracy ide, na powrot do domu musze wynajac jakis transport bo nie zmieszcze ich do auta mam tylko 5 osobowy a musialabym majke targac ze soba bo przedszkole jeszcze zmkniete o tej godz co musielibysmy wyjezdzac

Pogoda dzisiaj super, chociaz mnie lenistwo przy tej pogodzie zlapalo wiec dzieci mialy na obiad frytki a ja dietetycznie salatke, posiedzielismy na dworze i dzien zlecial.

Mikusia​ wspolczuje doswiadczen z lekarzami, myslalam ze jak juz sie trafi do specjalisty to juz wiedza co robia ale jak widac jednak nie.

Dziewczyny co sadzicie o aparacie sony a57?

Iza albo mozesz wynajac wieksza taxi (taki minibus) to za jednym razem zmiescilabys wszystkich...a poza tym pomiescisz ich wszystkich w domu???
Dzisiaj pogoda takze byla fajna,choc u mnie dopiero po poludniu,bo do poludnia przez chwile nawet grad z deszczem padal :szok:
Dzisiaj dopiero po poludniu ruszylismy do ogrodu, moj wycinal tuje a ja grabilam mech...normalnie u mnie jak jest mokro ze z daleka wyglada ladnie zlelono,ale jak sie podejdzie do trawnika to wiecej mchu niz trawy :baffled: No ale sporo drzewek maz przycial wiec bedzie wiecej slonca....i moze wysuszy ;-)oby!
Pecherze na dloniach beda murowane :wściekła/y::baffled:
Jesli o lekarzy to rece opadaja...nic innego jak leczyc sie prywatnie w pl.:sorry2:
Karola co do tego aparatu (sony a57) to nie mam pojecia czy dobry,moze inne dziewczyny sie wypowiedza...

Ach bo ja nadal mecze te aparaty za duzo sie naczytalam i sama nie wiem canon 600d, nikon d5100 czy sony a57. Chyba powinnam isc do sklepu wziasc najtanszy i juz

Hejka!
Cieszę się, że słonko zaświeciło nad Szkocją. W czwartek za tydzień ląduję u Was babeczki.
Dziś ostatni dzień w pracy... Aż ciarki mi przechodzą po plecach. Tutaj nikt nie wie, że wybieramy się taaaaak dalekoooo.
W weekend zamierzamy powiadomić obie rodziny (specyficzna sytuacja, dlatego tak na ostatnią chwilę).
W poniedziałek pozwolenie na lot od gina, dentysty, kosmetyczki (fryzjerkę już zaliczyłam :). We wtorek pakuję psy do kabiny do busa i tyle!
Do zobaczyska!

Izka nie wiem ktory najlepszy...chociaz obstawialabym cannona ;-)
A Ty szukasz najlepszego czy najtanszego,bo teraz nie wiem...
Hurraaa milej podrozy ;-)
Ale dzis ponura pogoda,choc przed poludniem nie zapowiadalo sie tak bleeeeee :baffled:jutro jeszcze gorzej....a pogody z dnia na dzien oddalaja te cieplejsze sloneczne dni...:wściekła/y:

reklama
Do góry