reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ale numer:zawstydzona/y: pomyliłam watki,myślałam ze to jest główny Mamy w UK,gdzie kiedyś pisałam.. a tu Was odwiedziłam przypadkiem Mamusie ze Szkocji:-) A kto powiedział,ze jak mieszkam w Londynie,to nie mogę z Wami pisać??;-) Milo mi Was poznać:happy:

mikusia u mnie tez drugie pranie się pierze i myślałam ze skocze z chłopakami do parku,a tu zimno brrr 7stopni w Londynie
k4rol4 hehe masz racje,obie firmy przodują,kwestia osobistego gustu,najlepiej porobic kilka zdjęć i wtedy wybrać

reklama
Karola masz racje ale cannon jest troche drozszy,ale tak jak pisalam wczesniej Izka porob zdjecia obydwoma i dokonasz decyzji...
Wierka widzialam ze jestes z Londynu,ale myslalam ze sie przeprowadzilas na polnoc ;-):-DBadz co badz milo bylo poznac ;-)No to nareszcie mamy tutaj cieplej niz w Londynie,bo non stop to u was jest super pogoda :tak:
Wlasnie mala polozylam na drzemke,wiec troche luzu...jak wstanie to ruszymy dupska :-D A jutro zakupomania ;-)

Niby najlepiej porobic zdjecia ale nie ma mozliwosci bo w sklepie nie bardzo sie to uda.
Co za pogoda, zwariowac mozna i nic lepiej nie zapowiadaja.

Iza nie wiem w jakim sklepie bylas???, my ogladalismy w centrum w Livingston w sklepie z aparatami i nawet probowalismy roznymi aparatami robic zdjecia....aczkolwiek ostatecznie kupilismy w Currysie i tez dali nam tam na probe robic zdjecia roznymi aparatami bez problemu :tak:
Maz znowu zrobil mi niespodzianke i skonczyl predzej prace dzisiaj w nocy :-D ale super bo nie potrzebowal tyle snu i mogl sie zajac dziecmi,a ja moglam skoczyc na zakupy....kupilam pare fajnych ciuchow ale nie tylko dla siebie :-p
Maz pojechal do pracy ,a za chwile czas zaciagnac dzieci do kapania...i czas dla siebie :-p a od poniedzialku do piatku wieczora maz ma wolne i spedzimy ten czas w komplecie ;-)chyba zwariuje :-D:-D:-D

mikusia i jak ci wieczory mijaja? jeszcze tylko jedna noc..

kaDanny niewiem skad masz takie informacje bo ja slyszalam ze nawet macierzynski jest liczony do emerytury. jesli pobiwrasz child benefit(a to ma kazdy na dziecko do 16 r,z) to bezwzgledu na to ile pracujesz i czy wogule i tak licza ci sie lata pracy. w domu przy dzieciach tez jest praca...

iza i co zdecydowalas juz?

Anithko wieczory? tak sobie,poloze dzieci i mam swoj czas i ogladam tv i jakos leci ;-) Zastanawiam ie po jakim czasie przyzwyczailas sie do nocek? :-pTak to ostatnia nocka :tak:
Kolorowych snow dziewczyny...

Ja potwierdzam to co pisze Anitha. Tez o tym slyszalam.
Anitha nie wybralam, wybieram miedzy 2 i zdecydowac nie umiem
Mikusia​ gdzie moglas probowac robic zdjecia aparatami? Bo ja bylam w currys i zdjec nie da sie zobaczyc bo aparaty nie maja karty pamieci w sobie

Iza bylam w Livingston (w centrum) i tam moglismy zobaczyc jak robia aparaty zdjecia i porownac :tak:...ale pojechalismy do Currysa PC World (Edin.) i tam nam gosciu pokazal i objasnil...tam ostatecznie kupilismy bo cena byla promocyjna i to samo w zestawie co w Livingston (chcielismy dodatkowo obiektyw by robic zdjecia z bardzo daleka,np.ze samolotu) :-p
Na stanie chyba maja swoje karty...takie pokazowe??...niewiem my nie mielismy z tym zadnego problemu :no: W Edim mieli swietny wybor i ceny...a jednak Curris Currisowi nie rowny :tak:

reklama
No widzisz Mikusia co sklep to inna obsluga. Mi nawet powiedzieli ze nie ma jak wlaczyc aparatu b bateria jest nie naladowana po czym przyszedl drugi gosciu i powiedzial ze maja jakies tm baterie w pudelkach no ale zdjecia juz sie nie da zrobic.

Alez sie dzisiaj wkurzylam. Za 2 tyg mamy komunie Kuby i juz dawno ludzie z pl mieli sie okreslic czy przyjezdzaja czy nie. No i sie okreslili tylko mojego eM siostra krecila caly czas w koncu stanelo ze nie przyjedza a dzisiaj rano zadzwonila ze ona bilet zarezerwowala. No kurw... ma... Pomijajac fakt ze baby nie cierpie, no nie da sie jej lubic to jeszcze ja teraz musze kombinowac jak mam ludzi z lotniska odebrac bo bedzie 5 osob do odbrania. Ja ide do pracy i moj mial jechac na lotnisko ich odebrac i teraz albo wynajme auto albo zerwe sie z pracy i pojade tez na lotnisko. Gorzej z ich odwiezieniem bo moj juz bedzie w pracy a ja wzielm wolne no i ich nie odwioze bo jak? Noz kur... mac. A juz myslalam ze bede miec przyjemna impreze no i bedzie do dupy atmosfera w domu

Do góry