Witam dziewczynki
Wlasnie nadrobilam zaleglosci po (grubo ponad)miesiecznej przerwie w pl :-)
Juz myslalam ze nie nadrobie wszystkiego na jeden wieczor a tu z lekka sie zdziwilam ze tak slabo pisalyscie
Z gory przepraszam ze sie przed wyjazdem nie pozegnalam ale tydzien przed urlopem padl nam net i w d**e jeza za cholere nie mogli tego naprawic
...raz twierdzili ze to cos w srodku domu...
ble ble ble,powymieniali mi kable,gniazdka i dalej d**a,poznej stwierdzili ze to jednak cos na zewnatrz...i tak zlecial tydzien wiec machnelismy reka i polecielismy do pl.
Po przyjezdzie okazalo sie ze net juz smiga i wina tkwila w ich zesranej skrzynce do korej bylismy podlaczeni
Dzieci mi sie w pl.tak wyszaleli ze szok,maly zrobil sie taki madral i gadula jak cholera,mala dostala 3 zabki...i ida nastepne,a na dodatek fajnym prezentem dla taty bylo to ze zaczela nam chodzic!!!
Tatus przezyl lekki szok na lotnisku jak malutka zaczela do niego dreptac
super niespodzianka
Co do pogody to byla w kratke,chociaz te pogody w tv wcale sie nie sprawdzaly,bo jak zapowiadali deszcz to u nas ani kropelka nie spadla z nieba ...byly dni upalne ale i takie ze pol dnia padalo...badz co badz opalilam sie,dzieciaczki takze...wyszalelismy sie na maxa ze nawet (ponad) miesiac to za malo
W pierwszym tygodniu pozalatwialismy wszystko co mielismy,potem chrzciny malej ktore sie udaly...wygladala jak miniaturka panny mlodej,bo inne dzieciaczki to takie byly malusie,byl tylko starszy chlopczyk o miesiac.Mala w kosciele na szczescie byla grzeczna
Za to w samolocie troche plakala,ale staralam sie dzieciakom umilic ten czas...kredki,kolorowanki a malej dreptanie po samolocie
Najwazniejsze ze wszystko juz mamy za...tylko teraz juz maly sie pyta kiedy do babci i dziadka polecimy,a dopiero co przylecielismy...
Mala tez sie rozglada jak pytam gdzie jest baba (babcia)???Ehhh szkoda mi ich troche ze musialam wyszarpywac ich tutaj dziadkom...widzialam ze jednak tamtejszy klimat,rodzinna atmosfera,ten sam jezyk bardzo im pasowal i za tym tesknia
ale co zrobic...
Karola widze ze sie nadal kulasz...a na kiedy termin?
Witam i pozdrawiam nowe mamy