reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

witajcie,...
dawno mnie tu nie bylo ale widze ze duzo nie stracilam...
u mnie brak czasu na nude, caly czas cos jak nie klientki, to remont, jak nie remont to przeprowadzka i tak w kolko mam nadzieje ze do konca miesiaca sie ze wszystkim wyrobie... bo przyjedza moja mama a pozniej lecimy razem do PL:))
no moj synus jutro konczy 8-mcy bosheee jak to zlecialo, dzis wyszedl mu zabek na gorze to juz 3:) na szczescie nie cierpi w ogole tylko ma katar i to przy kazdym zabku mial tak samo leci mu woda z noska.. i przy zabkowaniu zaciska usta i wydaje dziwne odglosy ale nie musze mu podawac zadnych zeli ani lekow. Jak widac kazde dzieciatko inaczej...
mikusia ale Ci zazdroszcze:)) co do lotow to Oliś uwielbia je przesypiac a ja razem z nim:)) pewnie teraz bedzie inaczej bo juz jest taki szybki i nie cierpliwy ze wszystkim ze pewnie bedzie mu sie nudzilo zwlaszcza ze nie usiedzi na tylku nawet 3 min. zaczyna mi juz chodzic co prawda jeszcze za reke ale juz coraz blizej samodzielnosci:) troche go to przerasta bo jeden guz sie zagoi to zaraz nastepny.. a dzisiaj tak mi pomagal ze az ma ryse przez caly policzek i spuchniete ... jak tato go zobaczyl to az sie za glowe zlapal:/
ojj co te wasze dzieciaczki sie wycierpia z tymi zabkami a to dopiero poczatki://// wszystko przed nami.
spokojnej nocki

reklama
hehe Basia masz racje, Oliwierek to kaskader niesamowity, sama widzialam :p my w polsce jeszcze, ale powoli powrot sie, tydzien to jednak malo :/ a jeszcze pogoda dopiero dzisiaj wraca do normy, bo wczoraj to mala szkocje tu mialam :p dzisiaj ksizki malemu pokupowalam z wierszami, edukacyjne itd zeby mial na jakis czas :) jeszcze dzisiaj dokupic pare rzeczy i wracamy w poniedzialek :( do uslyszenia ;)

Karola tu tez juz szkocka pogoda,.. korzystaj korzystaj z pogody:) i wracajcie szczesliwie!!! filipek to pewnie nie moze sie nacieszyc:) ale to zlecialo to do uslyszenia:)
milego dnia

witam po urlopie :-)

Magda gratuluje coreczki , oby sie dobrze chowala

Qcz witaj na forum , o jakim dniu ojca pisalas ? bo polski dzien ojca jest dzisiaj 23 czerwca ;-)

karola super ze synus zadowolony ze swojego pokoiku i ze tak ladnie spi , nic tylko pogratulowac :tak:

my wrocilismy we czewartek z wielkim bolem serca:-( pogoda niezbyt nam dopisala bo przez tydzien padal deszcz, ale i tak bylo super dzieci sie wyszalaly tyle ile mogly , w ostatnich dniach jak pogoda sie poprawila cale dnie spedzali w basenie:-) ja tez troszke skorzystalm ze sloneczka ale co z tego jak zaraz wszystko zejdzie :baffled: z roku na rok coraz gorzej mi sie tu wraca, do tej paskudnej pogody , pustego domu , braku babci... od kad wrocilismy nadal nie mozemy znalesc sobie miejsca , zaklimatyzowac sie. bylam juz 2 razy w pracy a teraz 4 dni wolnego i chyba oszaleje w tym domu:wściekła/y:

mikusia mam nadzieje ze tobie pogoda bardziej sie uda , i ze wypoczniesz ;-)

swoja droga co tu takie pustki, bylam pewna ze za chiny was nie nadrobie ze pewnie ze 20 stron zapiszecie a tu tylko 5 przez 3 tygodnie..:szok: czyzby forum upadalo???

Qcz witaj na forum , o jakim dniu ojca pisalas ? bo polski dzien ojca jest dzisiaj 23 czerwca ;-)

o tutejszym 17tego czerwca;-) Mamy ten luksus, że dzień ojca i matki możemy świętować dwukrotnie.

No właśnie, jakoś tu cicho. Dziewczyn na staraczkach nie można opuścić na dobę, bo są potem nie do nadrobienia.

dziewczyny pobudka!! gdzie Wy sie podziewacie? :-) taka pogoda do kitu, a Was nie ma...w szoku jestem :szok:
my juz wrocilismy z pl, kurcze tydzien to jednak o wiele za maloo :sad: ale zawsze dobre i to niz w ogole. teraz czekac do swiat i chyba 3tyg spedzimy z rodzina w koncu bo juz nawet moj M mowi, ze mu sie teskni :happy: teraz musze sie wziac za wyprawke dla malenstwa, kompletnie nie moge sie z tym ogarnac. wczoraj zrobilam liste i tak nie wiem od czego zaczac, a porod coraz blizej...juz z sil opadam powoli, dopiero ciaza daje mi sie we znaki. dobrze, ze chociaz synek grzeczny ostatnio cos. odezwijcie sie cos bo az dziwnie sie wchodzi jak tu tak pusto ;)

reklama
witam
jestem nowa na forum - wlasnie was znalazlam przez totalny przypadek.
mieszkam w Burntisland, ale wiekszosc czasu bylam w Edynburgu. nasz synek wczoraj skonczyl 5 miesiecy :)

pozdrawiam serdecznie :)

Do góry