reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A teraz u nas slonce...i tak na przemian:wściekła/y:
Tez mam pranie ale nie wywieszam na ogrod bo i tak pozniej zmoknie:tak:
Anitha,to jak pisalam mial moj synek...pewnie to jakies wirusisko i to raczej w powietrzu a nie w jedzeniu...
Jesli chodzi o list to ja bym zadzwonila i zmienila date np.tuz przed wylotem lub po powrocie,bo pozniej moga zapomniec-nie raz sie tak zdarzalo u mojej kol.Lepiej dac im znac :tak:

reklama
anitha ja bym zadzwonila jak najszybciej i powiedziala ze wyjezdzam i zeby przesuneli, nie sadze zeby jakies problemy byly, moze cos maja przed wyjazdem?

Co tam dziewczyny macie dzisiaj na obiad,bo ja robie zawijane wrapsy z tortilli z kurczakiem w slodkiej papryce,surowka,pomidorem,ogorkiem korniszonym+majonez,keczup-pychotka i b.kaloryczne :-D:-p

mmm tez je lubie ale kupa roboty przy tym :-D moje dzieci zjadaja tylko samo mieso ze srodka albo wogule zostawiam im na talerzyku miesko.. my robimy troszke inaczej (przepis wziety z youtuba:-D) placek , sos czosnkowy, kapusta pekinska, miesko, pomidor , czasami ser , czy ogorek kiszony. zawijam i do piekarnika na 10 min. najwiecej roboty jest z tym kurczakiem ale milo sie to je ;-)

my dzis tylko zupe mamy bo nie mam nawet jak isc na zakupy, rano tylko po chleb poszlam..

dzieki za odpowiedzi odnosnie listu , jak mi patryk usnol to poszlam go przeczytac (bo przy nim sie nie da sprawdzac poczty) i to jest na badanie wzroku jako ze zaczyna szkole. jest tam tez napisane ze jesli mi termin nie odpowiada to zebym dala im znac, takze tak tez zrobie ale moze jutro bo dzis wisialam na telefonie do taxow zeby uaktualnic zarobki za zeszly rok. dodzwonic sie do nich to nie lada wyczyn :-D

ja dzis kopa dostalam i wysprzatalam prawie cale mieszkanie, jedynie co to burdel mamy w szafie ale juz mi sie nie chce tam sprzatac bo i tak zaraz bede szykowala rzeczy na wyjazd:-) pasuje mi jeszcze wszystkie drzwi umyc parapety, okna (o ile padac nie bedzie) i podlogi ale to juz jutro , zeby mi sie nie nudzilo :-)

ja też lubie wrapsy i ostatnio za mną chodzą ale mój kuba tego nie ruszy, Majka może by i zjadła albo i nie więc dla samej siebie mi się nie chce. Ja najczęściej mam tylko zupę na obiad bo dzieciaki 2 dań nie zjedzą i najczęściej robię tak że mam zupę, na drugi dzień robię jakieś mięso i przez kolejne 2 dni nie gotuje bo potem znowu zupa i mięso.

Heee Izka fajnie piszesz...ze robisz zupke,potem miesko a potem 2 dni nic nie gotujesz :-D:-D:-D to co jecie?:szok::-D
Jakis nijaki byl ten dzien...dzieci juz od 20.30 ladnie spia,a my ogladamy YCD...czekamy wynikow,a potem prysznic i pod kolderke ;-)Jutro malego grupa idzie do parku,ale ma niby padac wiec raczej zostawie go w domu,bo znowu mu uszka przewieje...a mam dosc chorobsk:wściekła/y:
Milej nocki,pa:-)

Mikusia bo ja zawsze więcej wszytkiego robię. Zupę mam na 2-3 dni więc żeby nam się nie znudziło na drugi dzień robię mięso na 2 dni i już przez kolejne 2 nie gotuje bo obiad mamy do odgrzania

Hej dziewczyny :-) powiedzcie mi-czy dajecie swoim dziecieciom mleko krowie? To nie jest tak, ze chce zaoszczedzic, ale Grzdyl juz nie chce pic modyfikowanego i sie zastanawiam wlasnie nad krowim... Ogolnie modyfikowanego teraz uzywamy 2 razy dziennie-na sniadanie i kolacje, ale kaszke mu robimy, bo samego nie wypije. Jak to jest u was?

reklama
Magdziarz moje Bobki piją krowie mleko od czasu jak zaczęli przedszkole. Mieli wtedy ok 20 miesięcy. Co prawda w domu pili jeszcze modyfikowane ale już coraz rzadziej i mniej chetnie. Więc z czasem jak widziałam, że nie ma reakcji alergicznych itp problemów calkowicie przeszliśmy na krowie. Dziś na śniadanie i kolacje zawsze jest mleko zamiast herbaty.

A mam dziś stresa. Dzwonili do mnie z pracy, żebym dziś przyszła bo muszą zrobić zdjęcia bramki która stłukła mi rękę i mam pokazać jak to wyglądało. Nie oficjalnie już wiem, że wina leży po mojej stronie.:-( Nie ma co ukrywać, że to prawda. :no:
Ale pewnie jak by nie było moja to i tak by była moja. :eek: Więc pewnie dostanę warrninga:wściekła/y: Swoją drogą śmieszne nikomu krzywdy oprócz sobie nie zrobiłam, firmy na straty nie naraziłam a dostane warrninga. Paranoja:crazy:

Do góry