reklama
zQo
Entuzjast(k)a
hehe Mikusia widzialam ze sie pomylilas
blady strach padl na szkole dzwonili ze mamy przyjsc podpisac jakas forme ze beda sie dzielic wiadomosciami o konradzie z psychologami i roznymi specjalistami chyba nasza nowa hv juz dziala
blady strach padl na szkole dzwonili ze mamy przyjsc podpisac jakas forme ze beda sie dzielic wiadomosciami o konradzie z psychologami i roznymi specjalistami chyba nasza nowa hv juz dziala
zQo najlepszego dla Konrada
Dziewczyny widzialyscie ten film jak ta baba katuje mozna powiedziec jeszcze niemowle? Boze jak tak mozna? I siedzi sobie spokojnie i katuje i film jest na youtube i co nic jej nie zrobia?
Dziewczyny widzialyscie ten film jak ta baba katuje mozna powiedziec jeszcze niemowle? Boze jak tak mozna? I siedzi sobie spokojnie i katuje i film jest na youtube i co nic jej nie zrobia?
zQo
Entuzjast(k)a
Iza niewiem czy mowisz o tym samym filmie ktory ja widzialam,dziecko mialo cos kolo 8 mies a matka i ta ktora nagrywala filmik podobno dostaly po 18 miesiecy ale film masakryczny ledwo dalam rade obejrzec a 2 dzieci starszych jeszcze patrzylo jak ona katuje niemowle
Mikusia
Fanka BB :)
Nie moglabym takiego filmu ogladac...chyba by mi sie snilo po nocach Juz wole obejrzec jakis horror niz jak ktos katuje dzieci,a wiem ze na swiecie jest wiele takich przypadkow...moze nawet za sciana.
Az serce sie kraje i lzy leja sie strumieniami jak takie cos widze...wiec wole tego nie ogladac,wierze Wam na slowo:-(
Az serce sie kraje i lzy leja sie strumieniami jak takie cos widze...wiec wole tego nie ogladac,wierze Wam na slowo:-(
zQo, ja się tylko jeszcze szybko podczepię do tematu Babci... Całkowicie Cię rozumiem, i Twoje oburzenie. Ja miałam tego początki, kiedy spokojnie rozmawiałam z Teściową na temat pączków dawanych Grzdylowi, kiedy miał niespełna 6 mc... Wiem, że to się nijak do komórki nie ma, ale w zasadzie problem ten sam. Rozumiem, że ''dziadkowie są od rozpieszczania'', nawet jestem zwolenniczka tego poglądu, ale przecież bez przesady! Tak jak można ''mądrze wychowywać'' dziecko, tak można ''mądrze rozpieszczać''. I chyba nigdy nie zrozumiem, dlaczego dziadkowie tak bardzo upierają się przy robieniu czegoś za plecami rodziców. Przykre to jest...
zQo tak ten sam film, a to widzisz ja ostatnio malo na kompie siedze i nie doinformowana jestem ale uwazam ze 18 miesiecy to za malo, powinna dostac kilka lat i przede wszystkim powinni jej zabrac dzieci. A co do tesciowej to Cie popieram. Moi na szczescie prezenty konsultuja z nami
Mikusia straszny ten film byl i nic nie stracilas nieogladajac. Ale ja i tak nie rozumiem jak tak mozna.
Mikusia straszny ten film byl i nic nie stracilas nieogladajac. Ale ja i tak nie rozumiem jak tak mozna.
zQo
Entuzjast(k)a
magdziarz no wlasnie nie chodzi o to czy to paczki czy komorka tylko o to ze robią to za naszymi plecami zreszta jedzeniowo tez juz kiedys przerabiala bo konrada od zawsze uczulaly produkty czekoladowe i mleczne a ona mu je fundowala z premedytacja tylko dlatego ze ja tego zabranialam,oczywiscie ze dziadkowie sa od rozpieszczania ale sa jakies granice
reklama
Mikusia
Fanka BB :)
Hej Wam ...eh jakos mi sie nic nie chce patrzac przez okno
Za jakis czas zawiezc malego do przedszkola,bo musi oddac rysunek.Mam nadzieje ze dzis dzieci nie wypuszcza na plac zabaw,bo infekcja ucha murowana
U mnie (na szczescie) mam takich dziadkow ze zawsze sie pytaja czy cos moga dac do jedzenia i przystosowuja sie do zbyt przesadzonych prezentow.Zawsze prezenty od rodziny sa trafione Zawsze duzo z nimi rozmawiam zanim cos kupia,ale ogolnie zawsze sa to trafione prezenty
Izka nie chcialbym niczego ogladac tego typu np.jak baba sie wyzywia na bezbronnym niemowlaku Sama bym taka babe rozszarpala a potem wsadzilabym ja do celi zeby byla tak katowana
Juz po tej krowie-matce sw.p.Madzi mam dosc.A pro po ...slyszalyscie ze ta malpa jest znowu w ciazy??niewiem czy to plotki czy zeby zaostrzyc znowu temat o niej tragedia
Za jakis czas zawiezc malego do przedszkola,bo musi oddac rysunek.Mam nadzieje ze dzis dzieci nie wypuszcza na plac zabaw,bo infekcja ucha murowana
U mnie (na szczescie) mam takich dziadkow ze zawsze sie pytaja czy cos moga dac do jedzenia i przystosowuja sie do zbyt przesadzonych prezentow.Zawsze prezenty od rodziny sa trafione Zawsze duzo z nimi rozmawiam zanim cos kupia,ale ogolnie zawsze sa to trafione prezenty
Izka nie chcialbym niczego ogladac tego typu np.jak baba sie wyzywia na bezbronnym niemowlaku Sama bym taka babe rozszarpala a potem wsadzilabym ja do celi zeby byla tak katowana
Juz po tej krowie-matce sw.p.Madzi mam dosc.A pro po ...slyszalyscie ze ta malpa jest znowu w ciazy??niewiem czy to plotki czy zeby zaostrzyc znowu temat o niej tragedia
Podziel się: