reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Malutka..no niby sie oplaca...co do firmy to nie wiem :no:
Izka ja tez juz sie wkurzalam ze nic ciekawego w podstawowym pakiecie z filmow nie ma...zmienialam pakiet jak bylismy w pl.i wszystkie filmiki (nawet te nowe dopiero co wyswietlane w kinach)leca,wiec jest ok.Najgorsza jest pogoda,bo dzis wieje jak cholera i czasami zacina...kolysze dysza od satelity.No ale nie jest zle ;-)Polecam na takie wieczory jak dzis:-D

reklama
hej troszkę mnie nie było ale już nadrabiam praca praca coś ostatnio dużo pracuje i nie mam na nic czasu pogoda do kitu nic tylko siedzieć w domu bo nie chce się nosa wystawiać
dziękuję bardzo za życzenia urodzinowedla szymona

joasia gratulacje dzidziusia zdrówka życzę
mikusia a jak tam z twoimi bólami?
malutka no troszkę taniej cię to wyniesie ale co z gwarancją jak ci się coś zepsuje itp to nie będziesz tego odsyłać ja na twoim miejscu poszukałabym jeszcze czegoś w polsce

u nas ze spaniem poszło całkiem super na początku siedziałam ja lub mąż przy łóżku czytaliśmy bajkę i czekaliśmy aż mała zaśnie nieraz było to pół godziny nieraz dłużej więc od niedawna po bajce mówię że idę coś zrobić i ją zostawiam ona sobie gada śpiewa woła to mówię że zaraz przyjdę i wkońcu usypia a w nocy wcale nie wstaje bo śpi jeszcze w pieluszcze strasznie dużo siusia więc jeszcze jej nie zdejmuję bo chyba by rano pływała no i rano jak już się obudzi to woła jeśli jest jeszcze wcześnie to biorę ją do siebie i jeszcze śpimy a jeśli już pora na wstawanie to wstajemy
pozdarwiam

hey,hey:)
dziekuje za gratulacje :) mnie dzis połozna przywitała radosna nowina,ze mozemy wyjsc do domu wiec od dzis juz z Adaskiem w domku jestesmy. Mały jest cudny,grzeczny bardzo,na razie tylko je,robi kupki i spi. Karmie piersia-teraz własnie wsuwa mleczko a ja jedna reka klikam ;-)
Nie była taka najgorsza ta cesarka ale po strasznie bolało i nadal troche boli,choc juz jest duzo lepiej :)
pozdrwiam Was wszystkie i mam nadzieje,ze uda mi pisac sie byc w miare na bierzaco z Wami.

ASIU GRATULUJE SYNUSIA!! NIECH ROSNIE ZDROWO!!:tak:

Mikusia ja mialam podobne bole do twoich w tamtym roku.. wspoczuje.. jak tylko cos zjadlam to mialam albo rozwolnienie albo wymioty. Bylam wykonczona i blada.. tylko mnie bardziej zoladek bolal i mialam takie straszne gulgotanie w brzuchu.. poszlam do lekarza.. pani mi powiedziala ze niewie od czego to.. skierowala mnie na badanie krwi i kalu. Nic nie wyszlo. Dala mi Gaviscon do tego i okazalo sie ze byla to zwykla niestrawnosc. Kazala jesc reguralnie co 3godz. Zadnych smazonych pieczonych i ostrych rzeczy. Wszystko gotowane. Na szczescie wszystko po kilku dniach wrocilo do normy. mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie wyjasni i nie bedzie to nic groznego:tak:

Jesli chodzi o spanie to nie mam na szczescie z tym problemu. Nikole przenioslam do swojego pokoju jak miala 6miesiecy. Na poczatku przy niej siedzialam glaskalam ale z czasem sie przyzwyczaila i zostawala sama. U mnie w domu panuje rutyna od malego dziecka. Najpierw kolacja pozniej kapiel, bajeczka i spac.. Chodzi spac okolo 8-8.30. za to bardzo wczesnie wstaje bo codzienne prawie od 6.30 na nogach jestem. Na szczescie w nocy nie wtaje z rana przechodzi i wbija sie do naszego lozeczka. Zawsze polezymy sobie jeszcze godzinke.
No i musze sie pochwalic bo sciagnelam juz Nikolce pampersa na noc. Cala noc przesypia rano wstaje i co pierwsze leci na ubikacje:tak::-)

Witam:-) ależ ja się dziś wyspałam. Mąż miał 3 dni wolnego i wstał dziś rano z Bobkami zrobił im śniadanie. A ja sobie pospalam do 9 o bożym świecie nie wiedziałam. :-D
Niestety mój Aleks jest już przeziębiony. Ma katar i lekki kaszel:-(Mam nadzieję, że nie rozwinie się to bardziej.
Ja zaraz szykuję się do pracy a nie chce mi się, że hej ale z drugiej strony wiem, że szybko zleci. Miłego dnia wszystkim

Iza mam -CANAL+ , CANAL+FILM , HBO , HBO2 , HBO COMEDY , MGM , nPREMIUM, nPREMIUM3 , WOJNA I POKOJ , CINEMAX , CINEMAX2 , FILMBOX (extra & family), ALE KINO+ , POLSAT FILM , ZONE EUROPA , KINO POLSKA , AXN , AXN CRIME , AXN SCI-FI , SCI FI , UNIVERSAL , FOXLIFE, COMEDY CENTRAL , movies24.....no i wiele innych na VOD (OD 58-72kanalow)
Wiec jest co ogladac...czasami nie wiem na co sie zdecydowac ;-):-DNaprawde superasne filmy leca,nawet te nowe,wiec nie ma co sciagac z netu ;-)
Witaj po dlugim czasie Justysia...myslalam sobie ze pewnie zapracowana jestes dlatego malo nas odwiedzasz...Hmm a co do boli to na razie jest spokoj (odpukac).Bylam dzis na pobranie krwi,ale zbyt wiele ludzi bylo i mnie umowili dopiero na srode...wiec troche poczekam :sorry:
Joasia super ze synus jest grzeczniutki i takiii kochany....uwielbiam w domu zapach malego niemowlaczka:-DJeszcze raz gratuluje,ze szybko poszlo i ze dochodzisz do siebie.:tak:
Doty moze i myslalabym ze to zwylka niestrawnosc,ale mialam krew w wymiocinach i lekarz podejrzewa ze albo jakis wrzod pekl albo bakterie sa w zoladku.Zobaczymy co wykaze krew...jesli nic to dostane skierowanie na gastroskopie.Nie wiem jaki ty mialas bol ale ja to czulam jakbym dostala zawal i cos sciskalo w mostku...Nie wiem dlaczego tego dnia mnie to chwycilo,bo mialam zupe pomidorowa,wiec nic smazonego...dziwne....
Wole tego nie bagatelizowac i lepiej dmuchac na zimne :tak:;-)

Joasia super że już cię wypuścili najważniejsze że coraz lepiej się czujesz i mały zdrowy
Mikusia masz rację lepiej dmuchać na zimne
Anitha miło było Cię w końcu spotkać bo na forum to już że 3 lata się znamy
Dziewczyny która chetna zająć się moim Kuba w następny piąte?

reklama
iza ciebie tez, masz racje z forum znamy sie jeszcze z czasow jak w ciazy chodzilysmy a to ponad 2.5 roku temu bylo :zawstydzona/y: , ale jakos zawsze cos wypadalo z tymi spotkaniami ;-)

joasia fajnie ze juz w domku jestescie , oby maly byl jak najdluzej grzeczny , i dawal mamie dojsc do siebie :tak: witaj spowrotem ;-)

mikusia sporo masz programow , my mamy polsat cyfrowy , przedtem mielismy z pakietem hbo i hbo2 ale zrezygnowalismy z tego bo ciagle te same filmy lecialy i to bylo bez sensu. teraz nauczylam sie ogladac filmy na youtubie wiec tez zadko sciagam cokolwiek :-)

Do góry