reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

chyba Mikusia musze sie ladnie do Ciebie usmiechnac w sprawie rec2 :p bo my mamy kiepski net i zanim sie sciagnie to ho ho ho...a horrory uwiebiam :) niestety malo robia teraz naprawde dobrych :/ nie wiem czy ogladalas, ale polecam trzy czesci paranormal activity ;)
ja dzisiaj troche mam zamiar odpoczywac bo m w koncu w domu. a Filip wczoraj taka akcje mi odstawil na ulicy, ze myslalam, ze ze wstydu sie spale :eek: poszlam z nim niedaleko domu labedzie ogladac, obok jest stacja kolejowa i chcial isc pociagi ogladac..zaczal mi na ulice wbiegac, rzucac sie bo on chce i koniec. siadal na ulicy,kladl sie a jak go bralam na rece konczylo sie kopaniem,rzucaniem i bog wie co jeszcze :no:pierwszy raz w zyciu zrobil mi cos takiego...a ja na srodku chodnika i nie wiem co robic, jeszcze z brzuchem, ten mnie kopie...myslalam, ze go normalnie rozszarpie :szok: szok...okropny sie robi, tak go ladnie wszyscy rozpuscili...m.in. ja pewnie tez. a calymi dniami ze mna, m. prawie reki do wychowania nie przyklada bo go ciagle nie ma...az sie zaczynam bac co bedzie przy dwojce...

reklama
Jejku co za pogoda, glowa mnie boli, mloda daje ostro popalic, wlsnie wrocilismy do domu i mam nadzieje ze do wieczora sie jakos zajmie a ja bede miec chwile ciszy.
Kaska ja kupowalam na kiddicare, masz jeszcze argos, mothercare, mamasandpapas no i ebay lub amazon

Karola...wlasnie m-ac temu ogladalam paranormal :-D super nie powiem,nawet sie balam 2 dni :-D:-)
My to Cyfre+ mamy i caly pakiet filmow...wiec to sobie cos wybieram...najlepiej jakis horrorek ;-)
No to nie zaciekawie maly sie zachowal,ale to chyba jakis maly wybryk...dwojka dzieci to juz nie bedzie tak sielankowo :no:
Ja sie nigdzie dzisiaj nie ruszalam,nawet do kosciola...pogoda tragedia,brak slow!!!!

Ja dziś cały dzień w rozjazdach i powiem Wam, że na podwórku masakra przez duże M. :szok: Jechaliśmy do Livingston to na autostradzie było czuć ten wiatr w aucie. W momencie tak zaczęło lać, że wycieraczki nie nadążyły zbierać wody i do tego te okropne wiatrzysko. W kościele jak byliśmy to ludzi poubierani jak w grudniu ale to akurat mnie nie dziwi:no:

hej dziewczyny:)przepraszam ze sie tak w watek wtracam-ale mam do Was pytanie-chcialabym kupic wozek uzywany ze Szkocji-okolice Glasgow. moze macie jakas polecona firme kurierska ktora przewozi paczki?wozek jest duzy inie wiem czy to wogole sie opaci kurcze..?amoze ktos od Was jezdzi autem do Polski i za jakas oplata zgodziby sie go zabrac?:)wrazie wu prosze o informacje:)

Ja chyba na wakcje wykupie sobie dodatkowo pakiet filmow bo w tv to juz wogle nic nie bedzie.
Malutka ja wyslalm ekspess europejski cena i warunki takie same.
Co za pogoda, gdzie to lato?

k4rol4- szukalam wozka podwojnego iupatrzylam sobie wlasnie jeden:-)w Polsce 2500zl kosztuje , u Was znalazam wprzeliczeniu 1400 ten sam:)takze dla mnie spora roznica i nawet jak za wysylke zaplace ok300zl to kurcze sie oplaca:-)

reklama
Do góry