reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

witajcie,
szkoda ze ten weekend sie skonczyl:( bo my troche poleniuchowaliśmy:)))
magda.uk witaj znow na forum i wszystkiego najj dla synka
ja przez najblizsze dni tez sie nigdzie nie ruszam chyba ze do lekarza z malym, bo wczoraj dostal takiego strasznego kataru leci mu woda z noska <bidulek> moze od zabkow, zobacze jak nie to bede musiala sie wybrac z nim do lekarza...:(
milego dnia

reklama
Anitha no mam nadzieje ze nie bedzie tak zle a do cierpliwych to ja nie naleze
Mikusia przyszly tydz raczej odpada chyba ze tez weekend

No wlasnie qurcze ze wszystkie weekendy u mnie odpadaja,bo to albo wyjezdzamy gdzies albo zakupy,spedzamy te 2 dni rodzinnie :-)No dobra,jak bedzie ci jakis dzien odpowiadal (od pon.-pt.) to pisz na prv. :-D
No jakos od rana sloneczko,ale wieje...bynajmiej pranie wyschnie ;-)

hej ja po wizycie u lekarza wkońcu doszły wszystkie wyniki i okazuje sie że mam nadciśnienie i zaczynam brać tableteczki lekarz powiedział że byc może jak sporo schudnę to ciśnienie spadnie więc diety ciąg dalszy chyba do końca życia na diecie będę :-(

magda wszystkiego naj dla synka mój też ma dziś urodzinki duża 13 ka
joasia co tam u ciebie trzymam kciuki

dzieki dziewczyny , ja nadal kiepsko sie czuje ale wstalam z sofy :blink: moje dzieci dzis byly niesamowite, pol dnia przelezalam, pozniej jak patryk spal to i ja drzemalam a dominik sie ladnie bawil :tak:

magda wszystkiego naj dla synka

Dzięki dziewczyny sq powitanie I życzenia. Mój Kuba dopiero ma uodzinki we wrześniu - cos się.z suwakiem podzialo. Muszę to naprawić. Zainstalowalam app w komórce to będę z wami na bierzaco.

Magda a my tu wszystkie zyczenia skladamy:no::-)
Anitha no to super ze dzieciaki daly Ci polezec. Moje to istne potwory dzisiaj
Ja jestem wsciekla jak nie wiem co, gadam wczoraj z opiekunka o pracy i niby sie z nia dogadalam a ona mi dzisiaj wyskakuje z takimi stawkami ze lepiej nie mowic. powiedzialam jej nie to po pol godz dzwoni ze jednak sie decyduje a szczerze to ja juz nie wiem czy ja chce zeby mi sie zajmowala dziecmi i sama nie wiem co zrobic

dzieki dziewczyny , ja nadal kiepsko sie czuje ale wstalam z sofy :blink: moje dzieci dzis byly niesamowite, pol dnia przelezalam, pozniej jak patryk spal to i ja drzemalam a dominik sie ladnie bawil :tak:

magda wszystkiego naj dla synka
ja mam tak samo tez ledwo zyje i ciagle lozko mnie woła:-D dobrze ze corka ma teraz miesiac wolnego od szkoly to moge sobie pozwolic na chorowanie;-)

zqo przyslij ja tez do mnie :-D tez bym tak pochorowala , albo poleniuchowala chociaz kilka dni :-D zdrowka zycze oby jak najszybciej lozko wolalo cie tylko do snu ;-)

justysia dzieki pomylce magdy dowiedzialysmy sie ze twoj synek ma urodzinki, sto lat dla niego , 13 lat to juz mlody kawaler tylko patrzec jak ci dziewczyny zacznie sprowadzac ;-) no chyba ze juz to robi :-D

iza nie daj sie opiekunce , daj jej za kare 20 p mniej do godziny niz proponowalas wczesniej , moze to ja czegos nauczy :tak:

ja z kazda minuta czuje sie coraz lepiej , jak dzieci pojda spac to jeszcze wskocze do goracej wody i mam nadzieje ze jutro bedzie ok. napewno nie bede jeszcze 'zdrowa' ale nie mam czasu na chorowanie :-)

reklama
zQo do mnie tez ja mozesz podeslac ja chetnie skorzystam :-):tak:
Justysia najlepszego dla Szymona
Anitha no najchetniej bym tak zrobila, wkurzyla mnie i tyle bo skoro moze miec prace na lepszych warunkach to czemu nie idzie?

Do góry