Hej dziewczyny...kurcze ale pecha mialam wieczorkiem...cholerka zlapalam gume w aucie i musialam odprowadzic do warsztatu i nastepny,niepotrzebny wydatek
Zqo moj maly tez chodzi do przedszkola od pol roku i jestem zadowolona co do przedszkola i przedszkolanek,sa wyrozumiale i jakos maja podejscie,bo jednak maly nic nie rozumial.Teraz to powie,ze chce do wc ,no i zna pojedyncze slowa np.skakac,biegac,slizgac,kurtka,buty,czapka i wiele,wiele innych slowek,ktore uzywa w przedszkolu.Sama sie dziwie jak przychodzi i mowi jak jest malpka,kon lub inne slowka po angielsku.Czasami sam sie pyta jak jest po angielsku to albo tamto...no i az wstyd sie przyznac ale liczy lepiej po ang.niz po polsku
Jesli chodzi o zlozenie aplikacji do przedszkola,to ja zlozylam pol roku wczesniej do 3 przedszkoli,ale zalezalo mi na tym niedaleko domku (10min.pieszo),ale nie ma problemu dostac sie do innego (dostalismy sie do tych 3 przedszkoli),bo zawsze gdzies jest 1 miejsce
Izka czasami sa jakies pokusy i z kazdej strony,bo to jedziesz na kawe to zawsze jakies czekoladki sie bierze,a to i w domu ssie cos ma...trzeba miec silna wole
Wiele razy zaczynalam a6w ale pozniej rezygnowalam,a o bieganiu terenowym nie ma mowy...chyba bym wyzionela ducha
Jesli chodzi o lozeczko to te ostatnie (twoj faworyt)to jest super,extra ale i cena zabojcza...ale te przedostatnie jest spoko i takie bym kupila,jest praktyczne bo z polkami,skrzynia na klocki-super opcja
Justysia,dzieki za odp.,jesli chodzi o wage to ci nie napisze bo nie mam wagi
pare lat temu mialam,ale zle wazyla i ja wyrzucilam...maly taka mala sprezynowa wage z hakiem do warzenia walizek,ale musialabym sie powiesic na nim
Musze w weekend kupic wage i wypatrywac rezultatow
Szczerze to bylabym zadowolona jakbym zgubila 16kg.i ciekawe czy bym sie pozbyla brzuchola
A co do jadlospisu to nie jest az tak drastyczny...schabowy ze surowka...hmmm da sie przezyc
A co do cwiczec to cwiczysz codziennie jakas serie cwiczen czy co jakis czas???