Mikusia
Fanka BB :)
Izka a ty jaka diete stosujesz??Kurcze zaczynam od dzis zero slodyczy...zwlaszcza czekolady Oczywiscie nie tak drastycznie,jakies gumy rozpuszczalne wchlone,ale desery,lody,czekoladki to tak Mi zalezy na tym aby zgubic opone na brzuchu,wiec o 10.oo zaczynam robic z 50 brzuszkow,jakies inne na jedna pupe i tluszcz na plecach A ty co masz do zgubienia???
zQo ja tez mysle ze dasz rade i jakos umiesz to wszystko ogarnac,silna babka jestes ;-)
Anitha ja mam cos podobnego z drugiego linka,ale z mamas&papas (9-36kg)jestem b.zadowolona z niego zadowolona i mam zamiar malej tez cos podobnego kupic
Cholerka jakos nie mialam weny co do obiadu,wiec zrobilam pomidorowke na udkach z kurczaka,a do tego gofry z dzemem :-)
zQo ja tez mysle ze dasz rade i jakos umiesz to wszystko ogarnac,silna babka jestes ;-)
Anitha ja mam cos podobnego z drugiego linka,ale z mamas&papas (9-36kg)jestem b.zadowolona z niego zadowolona i mam zamiar malej tez cos podobnego kupic
Cholerka jakos nie mialam weny co do obiadu,wiec zrobilam pomidorowke na udkach z kurczaka,a do tego gofry z dzemem :-)