IzabellL to właściwie wszystko jedno czy pójdziesz do gp czy pielegniarki. I tak wyglada to tak samo tzn zmierzą ci ciśnienie i przepiszą recetę. Ja pierwszy raz poszłam do GP potem już tylko do pielęgniarki bo szybciej można było się umówić na wizytę. Dostawałam receptę na 6 opakowań a potem znów wizyta u pielęgniarki i sprawdzenie ciśnienia.
Mikusia to całkiem normalne, że przy przyjmowaniu tabletek zdarzają się krwawienia poza okresem. To taka reakcja na hormony organizm nie kuma o co biega ale jak za kuma to jest ok. Ja ostatnie 3,5 roku brałam tabletki cilest i nawet po 3 latach zdarzały się plamienia. Nie ma się tym co martwić o ile nie są one bardzo obfite, bolesne i zbyt długie.
zQo a co się dzieje w tej szkole, że musisz z nimi tak walczyć?
Mikusia to całkiem normalne, że przy przyjmowaniu tabletek zdarzają się krwawienia poza okresem. To taka reakcja na hormony organizm nie kuma o co biega ale jak za kuma to jest ok. Ja ostatnie 3,5 roku brałam tabletki cilest i nawet po 3 latach zdarzały się plamienia. Nie ma się tym co martwić o ile nie są one bardzo obfite, bolesne i zbyt długie.
zQo a co się dzieje w tej szkole, że musisz z nimi tak walczyć?