No nareszcie...zyjecie... :-)
Dzieki Iza,kuruje sie,ale czasami to nie wychodzi...wlasnie wyszarpalam na ogrod dywan zeby go odswiezyc,a teraz tak bedzie lezal do powrotu mojego zeby go wytrzepal i wniosl ;-)Widzialam ze w pl w pogodzie pokazuja dosc zimne swieta,deszcz+snieg
,wiec troche do kitu,ale wazne ze z rodzinka
Karola,fakt dzieciata i mezata babka zawsze sie jakos dogada,moze dlatego ze maja podobne problemy np.z dziecmi,a taka co nawet nie mysli o macierzynstwie,a wrecz wspolczuje przebierania smierdzacych pampersow,to nie warto sie kolegowac
Fajnie ze masz taka pzryjaciolke z dlugim starzem...to juz praktycznie jak rodzina.U mnie kumpele z pl.sie troche rozjechaly w swiat, zmienily miejsca zamieszkania itd i troche sie to wszystko skonczylo,choc nie powiem ze jak jestem w pl.to spotykamy sie na kawce,grillu,pogaduszki,ale to juz nie to....:-
zawstydzona/y:
Karola ciesz sie ze masz synka ktory potrafi sie sam bawic,pooglada bajki i najwazniejsze chodzi,bo jak bylam w ciazy z drugim dzieckiem to tez nie wiedzialam co z czasem zrobic,maly byl juz dosc duzy (ponad 2 lata)by sie soba zajac,a ja moglam zajac sie przygotowaniami do porodu,urzadzaniem pokoiku,ciuszkow i ogolnie wylegiwanie w wannie w piance.......aleeee po porodzie wszystko nabralo tempa,ze czasami nie wiadomo w co rece wlozyc,a to maly cos chce,a to mala placze i musisz ja wziac na rece,a to jeszcze wez gotuj obiad,sprzataj
urwanie glowy,choc moja mala jeszcze nie chodzi,baa nawet nie siada,to wkladam ja w chodzik i troche maszeruje,troche sie pohusta w lezaczku,ale szybko sie nudzi...Nie spi juz tak czesto jak noworodek i trzeba przy niej latac,a tu jeszcze maly...
Wiec kobietki (w ciazy)delektujcie sie tym stanem bo potem to wam nawet zabraknie dnia na wszystko :-)
Jesli chodzi o porzadki to tez je zaczelam dzisiaj,ale jakos zastanawiam sie nad myciem okien i zawsze to sama robie,wiem ze sasiedzi zamawiaja firme myjaca okna,ale jak widze jaka oni fuszerke odwalaja,to az mi sie niedobrze robi...szybe umyja,a framugi czarne jak swieta ziemia!
Jak sie patrzy na te okna z zewnatrz,to wygladaja jak przed umyciem...to dzieki...
Wole to zrobic sama a dokladnie...