reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

widzialam te zestawy ze sa 3 hustawki i myslam zeby jej dokupic siedzenie z oparciem do tego. Najchetniej to bym kupila climbing frame i mialabym wszystko co chce ale drogie sa

reklama
My mielismy piasek z b&q,ale takze dokupowalismy z argosu.Czesto maly wysypywal piasek na okolo i trzeba bylo non stop dokupowac...:sorry2:Masz tam 15kg piachu,ale trzeba kupic wiecej workow...
Buy Children's Play Sand - 15kg Bag at Argos.co.uk - Your Online Shop for Sand pits and sand.
Piaskownice kupilismy tez w argosie...taka plastikowe dwu czesciowe niebieskie jabluszko i jest super jak dla mnie,bo wiadomo drewniana piaskownica zawsze moze gnic i przy tym klimacie czesto obrastac plesnia...:eek:
Ja mam taka ze w jednej mam piasek a w drugiej wlewam wode i mamy wielka frajde :-Dpo skonczonej zabawie wylewam wode i zamykam ja przed odchodami kotow lub ptakow ;-)Polecam :-)
Buy Chad Valley Apple Sand and Water Pit at Argos.co.uk - Your Online Shop for Paddling pools and water games.
Oczywiscie jest mnostwo piaskownic plastikowych,ale ta jest w niskiej cenie :-)
Mam w ogrodzie hustawki,ale to z odzysku od sasiadow ;-)a zjezdzalni nie mam...
Chcialabym tylko dokupic trampoline....:tak:

Joasia ja mam takie lozko i wlasnie chce je sprzedac praktycznie nie uzywane stanowi tylko ozdobe pokoju bo mloda spi u mnie. Jak dla mnie lozko jest fajne a te pojemiki pod spodem przydatne
Mikusia ja tez szukam uzywanych ale jakos ostatnio nic nie ma. Mam trampoline i monkey bar, mamy domek i chce dokupic hustawki, zjezdzalnie i piaskownice

Joasia mam z ksiezniczkami z pojeminikami pod spodem i materacem delux czy cos takiego. Mloda spala w nim moze 3 mies. A cena nie wiem musialabym zobaczyc ile zaplacilam i wtedy pomyslec.

Witam w ten mglisty poranek ,ktory powoli zanika i przebija sie sloneczko:-)
Swieta juz ida wielkimi krokami...dziewczyny robicie jakies prezenty?
U mnie to zawsze byl dylemat,bo dzieciaczkom zawsze mozna kupic po zabawce,ale mojemu M.?:szok:
Macie juz cos na oku czy nie robicie zajaczkowych prezentow?

reklama
hej
pogoda wciaz nam dopisuje z czego się bardzo cieszę odrazu chce się żyć oby jak najdłużej

joasia ja kupiłam łóżo tydzień temu i jestem bardzo zadowolona do tego dokupiłam piankowy materac GULLIVER Bed frame with slatted bed base - IKEA

my też musimy zabrać się za ogródek huśtawkę mamy i taką mała trmpolinkę co się trzyma rękami a zamiast dużej trampoliny polecam bouncy castle super Clown Bouncer - Smyths Toys teraz otworzyli nowy sklep w glasgow fort
ja tylko bym chciała dokupić zjeżdzalnię
uciekam teraz na siłownię męża wysłałam na spacerek z emilcią a ja lecę się gimnastykować

Do góry