reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
oj powiem Wam, ze mi dzisiaj ta pogoda na reke...zaplanowalam na dzisiaj pierogi ruskie i chyba by mi serce peklo jakby swiecilo sloneczko, a maly w domu ze mna przy pierogach by siedzial :D oby na weekend wrocila pogoda...

rozmowe mialam na 9 , trudno sie mowi moze tak mialo byc.. puki mam prace nie jest najgorzej moze jeszcze cos sie trafi za jakis czas..

domi czuje sie fatalnie juz od godziny spi , az sie boje co to bedzie jak sie obudzi..

dzieki iza , robilam kiedys w jednym z tych hoteli - to jest cala siec i raczenie nie chcialabym juz tam wrocic, zreszta jak teraz patrzylam to byly w sumie tylko 4 oferty z czego 1 na part time a ja tylko na part time szukam . ale dzieki i tak ;-)

No faktycznie rano bylo nie za bardzo ale teraz juz sloneczko wyszlo i jest pieknie :-D
Ja mam dzisiaj sprzatanie w domu zeby weekend byl wolny...:cool2:
Ehhh juz mi sie pl.marzy ...lenistwo,woda,plaza i grillowanie z rodzinka :-)

dziewczyny, a powiedzcie mi...moze orientujecie sie gdzie tutaj mozna dostac piasek? bo planujemy malemu zrobic w ogrodzie piaskownice,ale za cholere nie wiemy skad piasek wziac :/

piasek kupisz w kazdym markecie na stoisku z wiaderkami i lopatkami dla dzieci albo w argosie.
Tez kupilismy Natalii piasownice w zeszlym roku taka skladajaca sie z 2 czesci wiec nie musze sie martwic ze jakis kot mi tam wejdzie i sie zalatwi.

Ja tez mialam taka 2 czesciowa piaskownice plastikowa ale jakos sie razem te czesci nie chcialy trzymac teraz chce kupic drewniana z pokrywa. Wogle chce im pokupowac troche rzeczy na ogrod, hustawki, zjezdzalnie

reklama
Do góry