reklama
k4rol4
Fanka BB :)
oj powiem Wam, ze mi dzisiaj ta pogoda na reke...zaplanowalam na dzisiaj pierogi ruskie i chyba by mi serce peklo jakby swiecilo sloneczko, a maly w domu ze mna przy pierogach by siedzial oby na weekend wrocila pogoda...
Anitha nie wiem czy znasz ta stronke ale tutaj kiedys znalazlam kilka fajnych ofert w hotelech
InterContinental Hotels Group PLC : Careers
InterContinental Hotels Group PLC : Careers
dzieki iza , robilam kiedys w jednym z tych hoteli - to jest cala siec i raczenie nie chcialabym juz tam wrocic, zreszta jak teraz patrzylam to byly w sumie tylko 4 oferty z czego 1 na part time a ja tylko na part time szukam . ale dzieki i tak ;-)
k4rol4
Fanka BB :)
dziewczyny, a powiedzcie mi...moze orientujecie sie gdzie tutaj mozna dostac piasek? bo planujemy malemu zrobic w ogrodzie piaskownice,ale za cholere nie wiemy skad piasek wziac :/
piasek kupisz w kazdym markecie na stoisku z wiaderkami i lopatkami dla dzieci albo w argosie.
Tez kupilismy Natalii piasownice w zeszlym roku taka skladajaca sie z 2 czesci wiec nie musze sie martwic ze jakis kot mi tam wejdzie i sie zalatwi.
Tez kupilismy Natalii piasownice w zeszlym roku taka skladajaca sie z 2 czesci wiec nie musze sie martwic ze jakis kot mi tam wejdzie i sie zalatwi.
reklama
Podziel się: