reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

no nie chce mi sie normalnie wierzyc, ze taka pogoda nas dopadla :D widze, ze nie tylko ja nawet nie mam czasu wejsc na forum...Filip jak o 9 wstal, tak od 10 siedzi na ogrodzie i juz sie zaczynamy zastanawiac jak go sciagnac w koncu do domu :o no wszedl chyba dzisiaj na 20min zeby obejrzec baje i zabrac zabawki na dwor.nie wiem skad to dziecko bierze sile, ja po calym dniu juz jej nie mam, a on od rana nie spal i dalej szaleje...padam!! :)

reklama
Witam:-) czasami was podczytuje ale zbytnio czasu brak na pisanie.. postaram sie to zmienic:tak: alez dzisiaj piekna pogoda nas dopadla. Jak wyszlam z Niki w poludnie to dopiero przed 20 bylam w domku:-) mala sie wyszalala za wszystkiw czasy. Przyszla do domku kolacja i do lozeczka..
Jesli chodzi o lozeczka ja mam z ikea KRITTER Bed frame with slatted bed base - pine - IKEA i jestem bardzo zadowolona.
Joasiana widzialam ze zastawiasz sie nad kupnem podwojnego wozka. Bzyczek ma na sprzedaz po swoich bobkach. Uzywany tylko przez pol roku wiec moze sie podpytaj bo nie pamietam za ile chciala go sprzedac.

k4rol4 ja tez sie zastanawiam skad te dzieci maja tyle sily, moje od 10 na dworze z Majka wrocilam dopiero przed 16 do domu, zjadla obiad i jeszcze na trampoline poszla.
Joasia faktycznie bzyczek ma do sprzedania nawet znalazlam zdjecia bo probowalam jej to sprzedac wiec wklejam a chciala 120 czy 100
Pogoda nas rozpieszcza chociaz mi to sie dzisiaj nic nie chcialo a tyle godz na placu zabaw to kara dla mnie bo moja mloda ostatnio wszedzie mnie ciaga i sama sie nie pobawi

Załączniki

• 2011-12-08 17.55.46.jpg
    2011-12-08 17.55.46.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 25
  • 2011-12-08 17.55.55.jpg
    2011-12-08 17.55.55.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 28
  • 2011-12-08 17.56.13.jpg
    2011-12-08 17.56.13.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 23
  • 2011-12-08 17.56.19.jpg
    2011-12-08 17.56.19.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 2011-12-08 17.56.57.jpg
    2011-12-08 17.56.57.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 42
a ja dzisiaj zaliczylam wizyte u midwife, dowiedzialam sie, ze to jednak 21tydzien, w piatek badania i usg :D szkoda tylko, ze przepadly mi badania genetyczne, zawsze to lepiej miec pewnosc, ze wszystko na bank w porzadku :( poza tym Fifi oczywiscie na dworze, biegal caly dzien po ogrodzie, ja akurat mialam czas upichcic cos ambitniejszego na obiad ;) teraz ledwo chodzi bo taki zmeczony. jeszcze wizyta pani z przychodni nas dzisiaj zaskoczyla :o przyszla zobaczyc malego i dowiedziec sie jak sie czujemy, zabrala nam ksiazeczke szczepien i poszla :p spooko...ide malego kapac i klasc spac, pewnie znowu pospi do 9 prawie :D

Hej :-)
A no rozpieszcza nas ta pogoda...:cool2:Maly ledwo oczy otworzyl to juz go do ogrodu ciagnelo,ale z rana jeszcze jest zbyt zimno...Przed poludniem go wypuscilam,a potem zaprowadzilam go do przedszkola,a po przedszkolu znowu do piskownicy...
Buzie ma czerwona...chyba sie opalil synus :-D:cool2:
Ciekawe jak dlugo sie ta pogoda utrzyma?!:confused:
Dziewczyny gdzie chodzicie do fryzjera/ki?Macie jakiegos sprawdzonego i w miare taniego,bo szukam??????!

a ja dzisiaj zaliczylam wizyte u midwife, dowiedzialam sie, ze to jednak 21tydzien, w piatek badania i usg :D szkoda tylko, ze przepadly mi badania genetyczne, zawsze to lepiej miec pewnosc, ze wszystko na bank w porzadku :( poza tym Fifi oczywiscie na dworze, biegal caly dzien po ogrodzie, ja akurat mialam czas upichcic cos ambitniejszego na obiad ;) teraz ledwo chodzi bo taki zmeczony. jeszcze wizyta pani z przychodni nas dzisiaj zaskoczyla :o przyszla zobaczyc malego i dowiedziec sie jak sie czujemy, zabrala nam ksiazeczke szczepien i poszla :p spooko...ide malego kapac i klasc spac, pewnie znowu pospi do 9 prawie :D

na kiedy masz termin?? u mnie sie wyjasnilo i jednak jest 19 tydz i 1 dzien :-) termin mam na 19 sierpnia

Mikusia moj Filip to samo...czerwone policzki ma takie, ze zaczynam sie bac czy czasami go jutro piekielko na nich nie czeka ;) jeszcze przed samym pojsciem sie kapac postanowil pomoc tacie kosic trawe i zlapal zajaca...sliwa na czole bedzie jak ta lala ;)
Gwiazdeczka, ja mam termin na 08.08, cos mam szczescie do tych dat, Filip z kolei jest 03.03, przynajmniej nie bedzie mial nikt problemu zeby zapamietac :D ja bylam do dzisiaj pewna, ze tez jakos 19tydzien zaczynam a tu prosze jaka niespodzianka :)

Gwiazdeczka dobrze ze Ci sie wszystko wyjasnilo
Mikusia moja Majka tez ma cala buzie czerwona, caly dzien na dworze. A madre panie z przedszkola położyły na betonie kawalek wykładziny i na tej wykładzinie położyły dzieci spac oczywiście w najzimniejszym cieniu. Jak ja odbierałam z przedszkola to akurat spala, normalnie lodowata była. Mam tylko nadzieje ze mi się nie przeziębiła. Co do fryzjera to ja chodze do polki w Coatbridge.
Ja dzisiaj mialam zwariowany dzien. Najpierw lekarz, wpadlam do domu na pol godz i pojechałam do college na rozmowe która wyglądała tak ze babka wyjaśniła o co biega w kursie i powiedziala ze w ciagu 2 tyg się dowiemy czy zostaliśmy przyjeci czy nie. Pozniej pakowanie do polski bo jutro paczke wysylam i niby nic takiego nie zapakowałam a wyszlo mi 34kg zamiast 30 ale już nie będę tego pudla otwierac i wyciągać mam nadzieje ze przejdzie bez problemu
Dziewczyny czy orientujecie sie czy do podrecznego moge wziasc puszke mleka?

Ostatnia edycja:
reklama
Hey my w niedziele tez pół dnia w plenerze,Nati to normalnie durecel ma chyba w tyłku albo jakiś inny porządny akumlator bo ja nie wiem skad ona tyle energii bierze. Po niedzielnym szaleństwie i bieganiu w praku dwójka innych dzieciaków po powrocie do domu siedziała spokojnie i ledwo się ruszali a Nati latała po całym domu jak z motorkiem w dupie za przeproszeniem.

Co do wózka to dzięki dziewczyny,ja wiem,że bzyczek ma do sprzedania ale ja wogóle nie brałam pod uwagę wóżka gdzie dzieciaki siedzą obok siebie. Chcę jedno za drugim czyli in line style.

Do góry