reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam
Dzien zapowiadal sie do kitu a tu prosze. My najpier 1,5 godz na soft play a potem 2 godz na placu zabaw niedawno wrocilismy, dzieciaki wcinaja obiad.
Mikusia my nie robimy prezentow na wielkanoc a dla dzieciakow tylko czekoladowe jajka
Justysia fajny ten sklep, chyba zaraz zrobie tam zakupy

Ostatnia edycja:
No faktycznie fajny ten sklep i przystepne ceny :-D
Wolalabym trampoline bo to co Justysia zaproponowala tez jest fajne i super cena,ale dmuchane...i to jest ten problem,ze w przyszlosci bedzie pies,wiec....:no:

justysia własnie w przyszłym tygodniu chcę się wybrac do Ikei aby tamte łóżka na zywo pooglądać ale bardziej mi to w oko wpadło,jakoś bardziej mi się podoba: SUNDVIK Bed frame - IKEA
No ale chcę je na żywo zobaczyć.

Mikusia u nas też nigdy nie robiło się prezentów na zająca i chyba tez nic młodej nie kupimy. No chyba,ze nowe łóżko potraktujemy jako prazent bo jakoś tak w najblizszej przyszłości planujemy ten zakup ;-)

isabell u nas też miało być blogie lenistwo i tylko szybkie zakupy a jak wyjechałam z domu to jeszcze spacer po Motherwell zaliczyłyśmy i w sumie ponad 3h nas w domu nie było :) Teraz młoda śpi a jak wstanie to moze się z nią jeszcze na huśtawki przejdę bo taka ładna pogoda,ze aż żal siedzieć w domu.

Ja nadal chora,ból gardła już minął,katar i kaszel nadal są ale dziś już czuję,że żyję,czuję się o niebo lepiej i mam nadzieje,że jutro będzie jeszcze lepiej :)

ja juz po siłowni spaliłam 400 kalorii pożniej jeszcze na spacer z emilka wyszlam a teraz odpoczywam
a sklep dosyć fajny isabel tylko nie szalej za bardzo
joasia też fajne to co ci sie spodobało tylko nie wiem czy w nim można póżniej boki odkręcić a jak natasha będzie starsza to by się przydało
w nexcie dziś i jutro przeceny ja juz dziś z rano poleciałam i kupiłam parę rzeczy
no i dziś w nocy czas się przestawia zebyscie rano gdzies nie zaspaly

Justysia szlec nie bede ale wlasnie jest ta hustawka o ktorej myslalam i polowe taniej niz znalazlam i zjezdzalnie tez 1/3 tansza wiec tak sie zastanawiam nad zakupem

no wlasnie szukalam na necie i zastanawialam sie nad kupnem a tu prosze znalazlo sie taniej.
Ja dzisiaj wsadzilam mloda do lozeczka wlaczylam jej bajke i wyszlam. Wiem ze to nie najlepszy sposob na samodzielne zasypianie dziecka ale juz dzisiaj nie mialam do niej sily a ona na dodatek nie chciala isc spac

reklama
Do góry