reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny
ale watek sie tu nam ruszyl, zwyklam pisac tu w mamach ze szkocji ale jakos wypadlam z rytmu i widze teraz same nowe mamusie, normalnie czuje sie jak nowa osoba tutaj ;-)

reklama
Witam nowa przyszla mame na forum:-)
Ja juz tez nie ciezarna,moze za jakis czas:-D
Co do diet to ja mam w planie zrzucic 4-5 kg,zaczelam od wczoraj wiec zobaczymy jak dlugo wytrzymam,zbieram sie juz od 2 miesiecy:-D w ciazy przytylam 14kg ale bylam z niedowaga,po porodzie prawie wrocilam do swojej wagi a teraz mi sie troche przytylo,przez tabl ktore biore,poprawiaja apetyt niestety:no:
Ja tez przed slubem schodlam ale nie bylam zadowolona bo wazylam 45kg :zawstydzona/y:
Ja jak mialam 10 lat to mialam wlosy za tylek,teraz za lopatki i jakos nie wyobrazam sobie ich obciac na krotko:tak:
Ztymi pieskami to smutna historia ale czasami tak bywa:-(
Ja w polsce mialam pieska kundla 10 lat byl z nami i musielismy go uspic bo byl chory,2 tyg patrzelismy jak sie meczy,od tamtej pory u mnie w domu nie chcieli miec psa,nikt nie chciel na nowo przechodzic pozniej nastepne odejscie pieska:-(

kravat ja mam to samo ze sprzątaniem, Jak mój mąż wraca z pracy to zazwyczaj mam wszytsko wysprzątane a na drugi dzien rano znowu to samo, czasami to mi ręce opadają i wtedy zaczynam wrzeszczeć, bo naprawdę chciaalbym wstać rano i mieć porządek w domu tak dla samej siebie, lepiej się czuje jak mam posprzątane. Więc on wtedy bierze się do roboty i trochę mi posprząta co bym cicho siedziała.

dziewczyny to ja juz rozmawialysmy o wlosach to macie jakas sprawdzona fryzjerke bo okazalo sie ze ta do ktorej chodzilam narazie nie robi,a nie chce ryzykowac bo wiemy jak dzisiaj jest z fryzjerami:-)

Jak tam kobietki popludnie???

Ja zmeczona, ale szczesliwa, wrocilismy z zakupow iiiii no i jak to kobieta po nawet z checia obiad robi ;-)

Ewa - wlasnie moze bys nam doradzila jakies fajne cwiczenia??
Kiedys sciagnelam super filmik(siiiii illegal) wloski corso fitness anticellulite - rewelacja, zanim zalapalam tempo i kroki minal tydzien, alewarto, bo potem w nocy naprawde czuc cale cialo ;) najbardziej na posladki, brzuch i duzo rozciagania :-)
Chyba znowu zaczne:cool2:

u nas popoludnie nawet dobrze , malutki sie 10 minut temu obudzil i teraz sie bawi. Zaraz bede musiala sie wziasc za obiadek kotlety i moze frytki albo normalne ziemiaki jeszcze zobacze.
Ubralam malemu rajstopki- pociesznie wyglada:-D:-D:-D:-D:-D

gasiorek- ja nie znam fryzjerow w edi ale jak Asiek wejdzie na forum to moze napisze Ci bo ona byla kiedys.

dzieki deveinred:-)
U nas jakos mija dzien,maly zasnal wlasnie wiec mam troche czasu dla siebie:tak: bo ostatnio tak malo spi jeszcze niedawno tak sie martwilam ze taki senny i teraz mam:-D ale wole zeby nie spal niz mam sie martwic:tak: pogoda nawet niezla,spacerek zaliczony i tez ide obiad szykowac:-)
Ja wlasnie chce kupic malemu rajstopki,tak slodko dzieciaczi w nich wygladaja:-D

No my po spacerku, w garnku bulgocze barszczyk:-) Co do rajstopek- Ala ma chyba z dziesięć par- po domu tylko w nich lata i do tego body i jakaś bluzeczka:tak: tyłeczek jej zabawnie w tym wygląda i nóżki też:-) ponadto po zrobieniu 4 prań nie mam już gdzie tych ciuchów wieszać...odkąd Ala je papki piorę cztery razy częściej:dry:

almani- racja , jak Barnim zjada kaszke lub obiadek to na bank potem trzeba przeprac to co ma na sobie nawet jezeli ma i sliniaczek:sorry2:

No ja wkoncu zdecydowalam sie zadzwonic do G i zapytac co chce frytki-ziemiaki gotowani i stanelo na tym ze beda frytki - mniam mnaim (dieta pozniej:-D)

reklama
dziewczyny to ja juz rozmawialysmy o wlosach to macie jakas sprawdzona fryzjerke bo okazalo sie ze ta do ktorej chodzilam narazie nie robi,a nie chce ryzykowac bo wiemy jak dzisiaj jest z fryzjerami:-)
Ja chodzilam do SmartCut na Easter,ale dziewczyna ktora mnie strzygla wyjechala do Polski, a teraz jestem na etapie zapuszczania wlosow.Z\reszta trudno polecic fryzjera-ja cale wieki szukalam takiego ktory by mi pasowal.A najlepszy jest w Gdansku na przymorzu:) ale lubi dosc radykalne ciecia wiec...

Do góry