reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

no to malo macie do schudniecia ja to mam 13-14 kg jeszcze....... A wlosy mam do konca pupki:-) i z jednej strony mi zal scinac a z drugiej to juz mnie od dawna wk***aja

Troche zal:)Ja swoje na zmiane scinam i zapuszczam.Najpierw mialam do pasa i scielam na jeza a teraz tom juz roznie:)Mysl przewodnia-i tak odrosna:D

Z schudnieciem musze jednak troche poczekac:) jakies 9 m-cy:)ale przed weselem udalo mi sie zrzucic 10 kg wiec wiem ze moge!zadne diety tylko zmiana nawykow zywieniowych.Trzymam za was kciuki.

reklama
kravat- moge powiedziec ze calkiem prosto:-D. pod prysznicem-odrzywka potem robie kitka lub warkocz a nastepnego rana dopiero zozczesuje (schna przez noc :-D) wlasciwie to bardzo malo sie nimi zajmuje, no chyba ze gdzies trzeba wyjsc to fajne jest to ze moge koka zrobic.

Na diety sie nienadaje.....jakjadlam duzo przed ciaza to bylam chuda wiec u mnie tood jedzenia chyba niezalezy. Tylko te cwiczenia, ale pewnie jak za miesiac wroce do pracy to schudne, bedzie trzeba sie schylac i wogole to pewnie mi oponka zniknie:-)

My niestety w Pl niemielismy psa zato swinke morska ale w przyszlosci chcemy labladora-swinke morska-3 akwaria rybek-patyczaki- jaszczurke(iguane)- no i pewnie jeszcze ptaszki.

Ostatnia edycja:
Zapowiada sie piekny dzien:)Lece do pracy!Trzymajcie sie dziewczyny.
Mam nadzieje ze Barnim poczuje sie lepiej.
Zajrze wieczorkiem.papapapa

Co do porzadkow, to ja sie juz poddaje :dry: caly czas sprzatma, ale tylko zuczki wstana i maz zacznie rzadzic w kuchni, to juz jest koniec, tona ciuchow, kubkow, talerzykow, okruchow, pidzamy na calej dlugosci schodow.... cholerka ja naprawde chce miec wakacje!!

Ja zawsze mialam kundle, sa czaderskie, ale od kiedy sa dzieci, wole miec w ta strone zabezpieczenie, zeby pies mial jednak papiery- tzn znana przeszlosc. Nie dalej jak tydz temu byl wypadek u sasiadow (nazywamy ich animal planet :-)) maja bardzo duzo zwierzat, ogolnie sa flower power :), ale przygarneli kolejnego pieska, troche juz starszy mieszanka z colli i na trzeci dzien zaatakowal ich 2 letniego synka. Zabrala go karetka, cale szczescie maly zakryl sie rekoma, ale od razu przyjechala policja psa uspili, a oni maja zakaz kupowania wiecej zwierzat . Smutne.

Pomału zrzucisz nie martw się może jakiś aerobik ja jestem instruktorem i wiem że to bardzo pomaga w straceniu nadmiernych kilogramów, nic się nie martw będzie dobrze:-), a co do włosków to zależy czy dobrze się czujesz w długich czy w krótkich bo w moim przypadku mi się czasem podobaja krótkie ale nie wyobrarzam sobie ściąć ich za bardzo :-)

reklama
Straszna historia, ale najprawdopodobnie pies uznał go za najsłabszego w "stadzie" i chciał zająć jego miejsce wiem że to makabryczne ale taka jest natura zwierząt nic na to nie poradzimy uznał rodzinę za nowe stado i chciał zająć pozycję w nim. Dlatego jedynym rozwiązaniem jest szczeniak zawsze będzie najmłodszy i nie będzie poskakiwał.

Do góry