reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A ja ostatnio mam problem natury mojego wygladu. Kurcze ciezko mi zbic nabrane kilogramy no i jeszcze mam problem co do moich wlosow. Nie mam pojecia czy sciac czy nie i zostawis dlugie........same dylematy...ahhhh:-(

reklama
Wczesniej z Perth, teraz kawaleczek dalej Bridge of Earn, spokojna mala wioska :-) takze z prowincji jestem ;-)
W tamtym roku mielismy kupic czarnego labradora, znalazlam ogloszenie 6 miesieczny lab z Ediego, pojechalismy cala rodzinka i jak sie okazalo koles handlowal wszystkim, w domu same klatki z psiaczkami, a lab byl o wiele starszy i w dodatku x prawdopodobnie ze staffim. Warunki okropne, wyszlam zdruzgotana, jeszcze przy nas kopnal psa bo zaczal skakac. Od razu zadzwonilismy do pdsa i podalismy adres tego czlowieka. Nie wiem co sie dalej stalo, ale ogloszenia z psami zniknely.

Hihihi, ja tez nie ciezarna i juz raczej nie zamierzam, nie, napewno juz nie ;-)

Ja mam do zbicia co najmniej 4 kilo....i nie chcą zejść:zawstydzona/y: Co do włosów to mam średnie-dla mnie ważne jest żeby dało się je spiąć bo Ala uwielbia je wyrywać:-p

To moze zalozymy grupe wsparcia :) ja do zrzucenia jakies 8kg. Po ciazy szybko wrocilam do starej wagi, a potem zalozylam implant i 10kg na plusie w przeciagu pol roku, po prawie dwoch latach tydz temu w koncu sie go pozbylam i waga spadla 1,5kg gdzie wczesniej nawet ani bieganie i straszne diety nie dawaly zadnych efektow...

no to malo macie do schudniecia ja to mam 13-14 kg jeszcze....... A wlosy mam do konca pupki:-) i z jednej strony mi zal scinac a z drugiej to juz mnie od dawna wk***aja

Ja jakoś nie umiem zapuścić włosów i zawsze ścinam je w miarę krótko tak żeby w razie coś dalo się je związać jak nic mi się z nimi nie chce zrobić. A poza tym u mnie w pracy trzeba mieć związane chyba że są w miarę krotkie więc dylematu nie mam. Ja tutaj przytyłam jakieś 5-6 kilo a po ciąży pewnie będę miała trochę więcej. Jakiś czas przed ciążą zapisalam się na fitness, stwierdziłam że jak zapłace to będę chodzić i ćwiczyć ale tylko strata pieniędzy, może jak bym miała z kim to bym chodziła a tak byłam kilka razy i to wszystko. Mam orbiteka w domu więc na nim trochę ćwiczyłam, na diety się nie nadaję bo nie ma we mnie wytrwałości.
Almani ile pociągiem się do mnie jedzie to ci nie powiem bo nie jechałam, natomiast autem w Glasgow jestem w 15 minut jak nie ma korków oczywiście.
Kravat no ja za swojego labradora trochę zapłacilam i jest bez rodowodu a babka od której kupilam powiedziala że ona z tego żyje i 2 razy w roku dopuszcza swoją sukę. ogolnie suczki są wierniejsze tylko 2 razy w roku jest z nimi problem, niestety. W każdym razie po raz kolejny na psa bym się nie zdecydowała.
Co do dzieci to to moje ostatnie, zawsze chciaalm mieć trójkę ale na dwójce się zatrzymam.
Oj ja dzisiaj to nawet na stojąco bym spała a tu tradycyjnie sprzątanie, gotowanie no i moje potworki musze nakarmis a co sie z tym wiaze bede miala sporo sprzatania potem

reklama
Co do diet, to chyba najskuteczniejsza to 1000kcj, probowalam wiele, ale po tej najlepiej sie czulam i faktycznie moze duzo nie chudlam ale jednak cos tam ubywalo ;-)

Do góry